מגניב ביותר

אבל כמה שאלות:
למה לא שלחו כבר שתי חלליות? אחת לנחות ראשונה ולצלם את הנחיתה של השניה.
האם מתכוונים לנסו לנחות קרוב למיקום של לות'ר על הירח?
האם הולכים לבדוק אם הירח עשוי מגבינה?
האם זאת תהיה ההתנחלות הישראלית הראשונה על הירח?
&nbsp

אתם חושבים שבראדלי מכיר את ספר הילדים

"פעם היה הילד שלא רצה לישון לבדו" ?

נ.ב הוא ישן בול כמו שג'וש ישן

limors2

Well-known member
כתבת ראיון ארוכה עם סנדרה הו וג'ודי קומר מKilling Eve

היא כוללת גם 2 ראיונות וידאו קצרצרים שמשולבים שם באמצע (הם מתנגנים ברצף אחד אחרי השני ויש בהם את המבטא המקורי של ג'ודי
).
ספוילרים לסוף העונה הראשונה כמובן, וספוילרים כלליים מאד (בסגנון של "יש שם כעס") לעונה 2. קצת ארוך, אבל מעניין!
&nbsp
https://ew.com/tv/2019/02/21/killing-eve-sandra-oh-jodie-comer-season-2-ew-cover/

Lhuna1

New member
למישהו עוד יש פה בעיה פתאום שההודעות מאבדות את הכחול?

כלומר כל ההודעות שכבר קראתי לא מסומנות כנקראו, כאילו מחקתי קוקיז או משהו (ולא מחקתי).
זה התחיל לי מאתמול בערב.
&nbsp

גם לי יש את הבעיה אבל לי זה לא הסתדר

אבל זה פחות מפריע לי

אגב שפתחתי את אופ זה היה בכלל
בגלל שאחרי שרשמתי הודעה מסוימת באתי לשלוח הוא אמר לי להתחבר כדי לשלוח וכמובן שהייתי כבר מחוברת אבל זה לא עזר אז יצאתי משם המשתמש וחזרתי וזה עבד
אז רציתי לשאול אם לעוד מישהו זה קרה אבל זה כבר היה נראה לי לא רלוונטי
וגם יבאס אותי אם רק לי זה קרה
בכל אופן עכשיו אני שואלת אם לעוד מישהו זה קרה

אז קראתי בפייסבוק מה יס משדרים במרץ

והם לא משדרים ויפ ובארי בצמוד לשידור

מצד שני הם משדרים לות'ר אז איזה כיף :)

רוב לאו על הבדלים בין סאם לכריס ואת מי היה יותר קשה לשחק

"SAM: If you come after Leo, I’m going to bust you like a pinata"
רוב מתייחס לקטע הזה

ROB: Coming from Sam who was so sunny, I always thought of Sam as a puppy. That was a
really compelling turn for him, so he always had that edge underneath him, which was really
really fun. It made the puppy, sweet, nerd stuff not just one dimensional. And what I realize
about Chris Traeger is what’s amazing about that character and multifaceted is that he doesn’t
have any facets. Like legitimately, I would think about things going, ‘Well, maybe there’s more of
this and there’s more of that’, and the answer was no. It’s energy, positivity, and sunshine. And
the only real question is how much can you bring to bear.

HRISHI: But you have to dig really deep to get that kind of heat from him, I thought
Maybe you just have to dig a lot more to get there with Chris, but you say you just keep
Digging and you're just going to get more sun.

ROB: With Sam, you keep digging, you approach darkness. With Chris you keep digging
And you only get close to the sun

? HRISHI: Which role was harder to play for you, Chris Traeger or Sam Seaborn

ROB: I think Sam was safer technically, and that's the beauty of working for Aaron
He is not only a great character and writing is enormous, but Chris, for me, was much more
demanding. First of all, bro, I would do push-ups and pull-ups to run and jump all
Scene. I mean, bro, I had to make a jump standing on my desk once. You can do Sam
Seaborne in one gear, as opposed to five. Your can do it in three gear. Chris had eggs
To the wall 24/7 on a day where you may have a flu or you are not sleeping well or you are
Nervous or you're tired. With any other character you can imbue it with it, that's what
Human beings are. Chris was not a man that way. So it always was
One really intense, honestly exhausting, gear to play all the time

בסוף הוא אמר שמתי שהוא שיחק את כריס הוא היה בכושר הכי טוב בחיים שלו
מסכן

הוא גם הוא דיבר על דמיון בין סאם וכריס
מה שאהבתי בכל שהוא אמר על זה
זה שניהם חנונים ורקדנים גרועים וגם הוא כזה

נ.ב נזכרתי שגם אהבתי את מה שאדם סקוט אמר על צפייה שלו בTww

וכולי קנאה בו

ADAM: I know we talked about it all the time, and I know I re-watched the first four seasons
while shooting the show and I got to just ask Rob questions. Every day, I would come in and I
would ask him a series of questions, and he loved talking about it. I even emailed him after
watching ‘’Someone’s Going to Emergency, Someone’s Going to Jail’’ just telling him how
wonderful he was in the episode and how much I loved the episode and he forwarded it to
Aaron Sorkin and got a response and forwarded that to me, so it was great to have that
resource while re-watching the show

Lhuna1

New member
תוכנית הבוקר של טל ואביעד ברדיו 99FM

&nbsp
זה לא פורום רדיו, אבל אפרת הזכירה אותם והבנתי שיש פה עוד מאזינים, אז החלטתי לנצל את ההזדמנות ולכתוב פה את ביקורתי על התוכנית
(חפירה ארוכה לפניכם |מעדר|).
&nbsp
שומעת אותם בנסיעה כ-35-50 דקות, לא ברציפות אלא בזפזופים בין שאר התחנות.
&nbsp
אני מעריכה אותם ולרוב נהניית לשמוע את התגובות והתובנות שלהם בנושאים של אקטואליה-פוליטיקה ואקטואליה רכה.
חושבת שהם לרוב חדים ומדויקים מאוד. גם מצחיקים מידי פעם.
(זה לא אומר שעם הכל אני מסכימה כמובן)
&nbsp
הרבה פחות נהניית מהמלצות שלהם בענייני תרבות, שזה בעיקר טלויזיה וסרטים.
גם כי ספוילרים (לכאורה הם נזהרים, אבל הרגישות שלהם לזה פחותה משלי).
גם כי הטעם שלי שונה משלהם ברובו, והפורמט של מישהו אומר את דעתו על תוכנית ולי אין אפשרות להגיב ואין דיון לא מעניין אותי, ובפרט מעצבן כשדעתו שגויה בעיני.
כשהם מתחילים עם זה אני כבר ישר מעבירה תחנה.
&nbsp
חוץ מזה יש בתוכנית הרבה פינות ואתייחס למה שמכירה (אולי חלק משודרות מוקדם יותר אז לא יוצא לי לשמוע).
&nbsp
ציוצים של סלבריטיז.
מגיש הפינה מביא להם ציוץ וטל ואביעד צריכים לנחש מי צייץ את זה.
את מי זה מעניין????????????????????
בעקרון יש קונספט שאני מבינה את העניין שיכול להיות בו.
אם הציוצים שמובאים היו מעניינים, מפתיעים, מצחיקים, חכמים במיוחד, טיפשיים במיוחד - בסדר. אבל הם לא. הם סתם.
גם אז מספיק היה להביא את הציוץ, מה מעניין בלבזבז עכשיו את הזמן על לנסות לנחש מי כתב?
אם הכותב היה מפתיע - מישהו אמר משהו שממש לא מתאים למה שידוע עליו - נגיד.
גם אז הניחוש לא מייצר עניין.
&nbsp
סיפורי אמת ושקר על סלבריטיז.
דומה לקודם. מגישת הפינה מביאה שתי טענות והם מנחשים מה אמת ומה שקר.
שוב - יכול היה להיות מעניין באופן עקרוני ביותר.
אבל הסיפורים הם משהו כמו: נועה קירל צובעת את השיער במספרה של דודו אבוחמסה.
קרן פלס שרה שיר ביומולדת של דודו טסה.
יונית לוי התעטשה לתוך הפיתה שאכלה.
למי אכפת אם זה אמת או שקר?????????????????
זה משחק שנחמד לשחק אותו עם אנשים שמכירים, שמספרים כל אחד משהו על עצמו. יצא לי כמה פעמים בעבודה שעשינו את זה וזה מגניב.
לא מתאים לפורמט של הרדיו וגם מבוצע גרוע לטעמי עם סיפורים חסרי טעם, שאולי מעניינים רק את מי שממש אובססיבי לחיים של אנשי הברנז'ה המקומית או מכיר אישית את האנשים האלו (כמו טל ואביעד מן הסתם).
&nbsp
דיון על משהו מעולם הפרסום. מגיש הפינה מביא נקודה מעניינת בד"כ על קמפיין פרסום עכשווי, וזה לרוב באמת מעניין.
&nbsp
דיון על משהו מעולם הספורט. דומה ונשמע לי גם שהמגיש מוצלח, רק שלא מעניין אותי הנושא.
&nbsp
ראיון קצר עם סלבריטי (לקידום של משהו). לפעמים מעניין ולפעמים פחות, אבל בעקרון הם מראיינים מוצלחים.
&nbsp
סיפורים של מאזינים שעולים לשידור.
בנושא ספציפי שנקבע מראש. לרוב מוצלח, מעניין או מצחיק. אוהבת את התגובות שלהם.
&nbsp
סמסים ממאזינים.
בנושא שמוגדר מראש.
זה החלק הכי אהוב עלי בתוכנית ולרוב מצחיק ומעניין (למרות שאני לפעמים חושדת שחלק מהמאזינים ממציאים דברים).
רק שיש בו קטע שאני ממש שונאת: הבחורה שמקריאה את הסמסים מקריאה אחד, אז הם מגיבים על זה,
אז היא מתחילה להקריא את הבא, ואז הם נזכרים שיש להם עוד משהו להגיד על הקודם וקוטעים אותה וממשיכים לדבר על זה.
ואז שוב נראה שסיימו והיא מתחילה שוב את המשפט שהתחילה - ושוב הם קוטעים אותה וממשיכים.
אני אולי יוצאת פה קצת משוגעת, אבל זה מחרפן אותי ברמות שאני לא יכולה לתאר.
זה גם יוצא נורא גס רוח שהיא מדברת והם כאילו מתעלמים ממנה וקוטעים אותה וממשיכים לדבר על משהו ממקודם,
זה גם חופר להמשיך ולהגיד עוד משהו ועוד משהו על עניין שדי, הגבתם, אמרתם, הצחקתם - עכשיו נקסט!
ובעיקר, ואולי זה פה קצת האו.סי.די שלי באמת, אבל לשמוע בנאדם מתחיל את אותו משפט ולא מסיים אותו - שוב ושוב ושוב, זה מוציא אותי מדעתי.
זה גורם לי לצעוק על הרדיו "תסתמו כבר ותנו לה לסיים את המשפט!"
&nbsp
נושא אחרון: בתוכנית משדרות גם שתי נשים.
הראשונה - אילאיל, היא זו שמקריאה את הסמסים הנ"ל, וכן את דיווחי התנועה.
היא נשמעת לגמרי סבבה והכל אבל - הקול שבו היא מדברת בתוכנית כל הזמן עליז בצורה מוגזמת. היא נשמעת לי כאילו היא מדברת תוך כדי חיוך תמידי של אושר או שעשוע עילאי. שזה די מתאים כשהיא מקריאה סמסים משעשעים, אבל כשהיא מקריאה את דיווחי התנועה זה מוזר ומעצבן.
סליחה מראש, אילאיל, אם את במקרה קוראת פה.
&nbsp
השניה, ששכחתי כרגע את שמה, מחליפה את טל או את אביעד כשאחד מהם חסר.
יש לי איתה בעיה דומה - היא מדברת בקול משונה, שבמשך תקופה ארוכה חשבתי שהיא עושה אותו בכוונה. קשה להסביר, אבל זה קול שנשמע "פינוקי" כזה. אחרי הרבה זמן השתכנעתי שזו צורת הדיבור הרגילה שלה, והפסקתי להתעצבן כי היא לא אשמה.
היא בסה"כ גם כן די חדה ואינטליגנטית ומחליפה מוצלחת, אחרי שהתגברתי על הנקודה הזאת.
&nbsp

didalf

Well-known member
אם כבר התחלת

אני גם שומעת אותם בדרך לעבודה בערך 40-שעה (נסיעה שצריכה להיות 20 דקות בלי פקקים!!!!!!!!!!!!!!!!!) אבל לא רצוף.
&nbsp
אני דווקא פחות אוהבת כשהם מדברים פוליטיקה כי אין לי כוח לזה. אני אמנם מסכימה כמעט עם כל מה שהם אומרים ולפעמים אפילו מוחאת כפיים לאביעד, אבל אין לי כוח לפוליטקה על הבוקר. אני מעדיפה אותם כשהם מצחיקים.
&nbsp
בכלל אני הכי אוהבת כשהם נתפסים למשהו קצת מטופש ופשוט מתחילים לדבר שטויות ולהצחיק אותי. בנאדם עייף בבוקר אני רוצה לצחוק.
&nbsp
המלצות תרבות דווקא אני אוהבת לשמוע כי זה כבר יותר התחום שלי, אבל מצד שני באמת הרבה פעמים אני לא מסכימה איתם ואני לא יכולה לענות להם וזה מעצבן
ואני תמיד רוצה לצעוק לאביעד "תראה פליז לייק מי לעזאזל!"

&nbsp
בקשר לפינות אז כנראה את יוצאת יותר מאוחר ממני כי אני לא ממש מכירה אותן.
אני אוהבת את הפינה שיש מישהו שמביאה להם ציטוטים מהטלוויזיה וצריך לנחש מי אמר.
ויש את הפינה של המדריכת הורים שמשעממת אותי כי מה אכפת לי מחינוך ילדים, ואת המתכונים שגם לא כזה מעניין.
&nbsp
סיפורים של מאזינים אני לא כ"כ אוהבת, למרות שלפעמים יש טובים. אבל בד"כ אני מעבירה תחנה בקטע הזה. הם לא כאלה מעניינים ולפעמים זה מביך כשהסיפור קצת עלוב או לא עונה לשאלה בכלל. וגם אני תמיד תוהה למה מישהו בכלל רוצה לספר דברים כאלה ברדיו?!
&nbsp
הסמסים ממאזינים באמת מצחיקים לרוב. וכן הם תמיד קוטעים את אילאיל גם בדיווחי תנועה וזה תמיד קצת לא נעים. היא בעיקר מצחיקה אותי כשהיא מקריאה דיווחי תנועה כי היא מקריאה נוראאאאא מהר.
&nbsp
המחליפה את מתכוונת לשחר? למרות שיש עוד מחליפים מידי פעם. כן היא בסדר. אבל יש לה דינמיקה יותר טובה עם אביעד מאשר עם טל אבל לרוב היא מחליפה דווקא את אביעד.

Lhuna1

New member
אפילו לא ידעתי שיש פינה של מדריכת הורים

אני מבינה שזה משודר מוקדם, אני יוצאת מהבית בד"כ בין 8 ל-9.
&nbsp
גם מתכונים לא זוכרת בוודאות ששמעתי, אולי פעם-פעמיים כשיצאתי מוקדם מהרגיל.
&nbsp
אני גם הרבה פעמים מעבירה כשזה על פוליטיקה-קשה כי אין כוח. מבינה אותך.
&nbsp
ואף פעם לא שמעתי מחליף/ה אחר/ת חוץ מזאת שכתבתי עליה (כן, שחר כנראה).
&nbsp
&nbsp

didalf

Well-known member
חחחח כן שלושת הפינות שציינתי

זה לפני החדשות של 8.
אני יוצאת מהבית ב7 וחצי (
) אז שומעת בד"כ את החלק של התוכנית מ7 וחצי עד 8 וחצי.

didalf

Well-known member
כן

למה את מכירה אותה?
אני רק מכירה אותה מהתוכנית ואני יודעת שהיא מהכותבים של גב האומה כי הם אמרו את זה מתישהו.

למעלה