Ofer Bronstein

New member
המלצה למתנה לחברה שלי - סטודנטית לביולוגיה

בנובמבר הקרוב, חברה שלי (בת 26) מתחילה באוניברסיטה שנה של השלמה לתואר ראשון במדעי החיים (יש לה כבר הרבה נקודות זכות בתחום מתואר קודם שהיא עשתה).
זו הולכת להיות לה שנה מאד מאד עמוסה (עם קורסים של שנה א+ב+ג בו זמנית), והייתי רוצה לקנות לה מתנה לתחילת השנה שתשמח אותה. אני מנסה לחשוב על משהו שהוא לא רק חמוד ומראה התחשבות, אלא גם פרקטי ויכול באמת לעזור לה בלימודים השנה.
יכול בכיף לעלות כמה מאות שקלים (ואף יותר).
אשמח להצעות :)

רינגו12

New member
מקווה שהגעתי למקום הנכון

בוקר טוב,
אשמח לקבל הפנייה לקישורית המנחה כיצד לכתוב תוכן עניינים בעבודה אקדמית.
תודה מראש
אביבית

nicoladu

New member
עבודה סימנריונית במהלך התואר למערכות מידע

הי חברים,

אני עושה עבודה סימנריונית במהלך התואר למערכות מידע על טכנולגיית RFID והשפעתה על רמת ביטחון הצרכן לקנייה מחו"ל.
אשמח אם תקדישו 2 דקות לענות על שאלון ממש קצר שעשיתי .
תודה מראש לכל המישיבים.

https://docs.google.com/forms/d/11-1YxWb8UzLWg_pdrqJs5mW5WcgiwdiEAkDIJT7p6mU/edit

RoyceGracie

New member
אם אתם מספרים למשתתפי הסקר מה אתם מחפשים - איך תדעו

מה הם חושבים באמת ?

בשאלונים חשוב לא לספר למשתתפים מה מחפשים, מכיוון שזה מטה את התשובות שלהם באופן חריג. עדיף למסור כמה שפחות מידע כדי שהדטה שאתם אוספים יהיה אמין.

גם כן, יש לכם שם כמה שאלות שאתם מגבילים יותר מידי את האופציות. לדוגמא, שאלתם על אילו שיטות מעקב המשתתף מכיר ואיפשרתם לבחור רק באופציה אחת.

בנוסף, אני מציע לכם לשאול שאלות עקיפות שיפקחו את המשתנים המרכזיים שלכם. לדוגמא, מדידה של רמת ביטחון לקניה לא נמדדת רק על סמך שאלה יחידה אלא יכולה להמדד במגוון שאלות נוספות שיחזקו. נגיד ולא תצא לכם מובהקות בקשר בין המשתנה התלוי לבלתי תלוי, שאלות מתווכות או עקיפות יכולות גם לספק ידע כלשהו על מה עובר על אנשים. אם תצליחו למצוא מדד מובנה ממאמר בתחום שמודד רמת ביטחון לקנייה באינטרנט (ואני בטוח שיש) ותשתמשו בו - זה יהיה לכם הכי טוב..

RoyceGracie

New member
הדר הקלה ביותר לדברים כאלו היא לפתוח מאמר מודרני

משנת 2014 והלאה ולראות איך עשו במאמר עצמו. רוב מה שעושים היום הולך לפי שיטת הפורמט של APA. אפשר לקרוא גם באינטרנט ולמצוא מדריכים אבל הכי קל פשוט להסתכל במאמר שעשה ולעשות אותו הדבר.

למעלה