faery18

New member
אהבתי

לא שאי פעם יהיה לנו סיכוי כי זה הכל פוליטיקה שם אבל נחמד להוסיף עוד שיר לפלייליסט חח

&nbsp
אגב אני לא ממש יודעת מי זה חחח מאחר וראיתי רק קצת מהאודישנים הממש ראשונים ואז פרשתי, הוא רק מוכר לי קצת בפנים אבל הוא שר טוב

faery18

New member
עמית בקשר לסדרה התקופתית שהמלצת לי עלייה "ממלכה"

עד כה צפיתי בשני פרקים וממש אהבתי! הצילומים ממש מושקעים ויפים
העלילה היסטורית ומעניינת

רק שהמוזיקה ברקע לא ממש תואמת את התקופה ששם חח מדובר על אלף חמש מאות ומשהו לפני הספירה ככה שהייתי מעדיפה מוזיקה יותר קלאסית ברקע, וגם היה קטע שהבנות שמות אייליינר ולמיטב ידיעתי לא היה כזה דבר בתקופה ההיא

אבל חוץ מזה באמת שאחלה סדרה
אהבתי את העלילה והאווירה. ככה שאני בהחלט אמשיך לצפות בה
תודה על ההמלצה

אגב למה יש רק 9 פרקים בVOD? אמורים לעלות עוד פרקים?

amit654

New member
שמחה שאהבת!

כן אמורים להעלות עוד פרקים, הסדרה בארצות הברית יש לה כבר 36 פרקים בארץ היא עדיין משודרת. בכל יום שלישי מעלים פרק חדש

Renat Zeitune

New member
ז'וז'ה

מטיילת בשולחן ועושה הכרות עם העציץ(הבהרה:לכמה שניות נהיה מסך שחור כי ניסיתי להרים אותה אבל היא ברחה ממני)

faery18

New member
היא ניסתה לאכול את העציץ
אני אוהבת איך שהיא לועסת חחח

Renat Zeitune

New member
לפי מנהל פורום מכרסמים וארנבונים ז'וז'ה מרגישה בטוחה איתי

זה מה שהוא כתב לי שסיפרתי לו: "היום ליטפתי אותה כזה והיא התקרבה ליד שלי וטיפסה עליו כזה ולא הבנתי למה, ניסיתי להאכיל אותה באוכל שבתמונה והיא סירבה והעדיפה לכרסם את הספר שלי."
והוספתי וציינתי ש"היא גם טיפסה על השולחן לאחר כמה ניסיונות, כשאני יושבת ליד, היה קטע שהיא על הייתה על שולחן מולי והסתכלה עלי במבט מוזר והבנתי שהיא רוצה לרדת(השולחן גבוה)
כשאני מושיטה יד כדי ללטף אותה היא היא קירבה את פיה והסתובבה סביב היד שלי ונראה לי שהיא גם ליקקה אותי קצת."

הוספתי תמונות שהיא רובצת לידי וזה התשובה הכייפית והנהדרת שקיבלתי

מה שהוא ענה לי:
•"את מחזקת את דבריי
עושה רושם שהיא מרגישה בטוחה בסביבתך.
הישיבה עם הרגליים זרוקות הצידה משמען "טוב לי ואני מרגיש בטוח"
וכן, ההתקרבות אלייך והלעיסה של הספר מבחינתה זה סוג של "בואי נאכל יחד" (בשבילך זה בואי נקרא יחד, כמובן...)
היא מתעניינת בך ומנסה להבין מה את עושה, מנסה לתקשר וליצור קשר. מעולה.
נסי בעדינות להגיע אליה עם היד וללטף בין האוזניים, זה בשבילם פעילות חברתית. אני אפילו מנשק להם את האוזניים שזה סוג של טיפוח הדדי.
בנוגע ל-Thumping, זה אומר שהיא מאד נלחצה ממשהו.
קורה בדר"כ ברעשים עם צליל גבוה או צלילים חדשים וחזקים, לעיתים גם כאלה שאנו לא שומעים (בתדר מעבר ליכולתנו

בנוגע לנשיכה עצמה, נסי לא להגיב כשהיא נושכת, היא למד
ה שזו דרך התקשורת איתך וזה בהחלט עלול להגיע לתקשורת כואבת מצידך.
בפעם הבאה שהיא נושכת המשיכי במה שעשית כאילו כלום לא קרה לפחות למספר שניות, שלא תקשר בין הנשיכה להסבת תשומת ליבך."

Renat Zeitune

New member
הדר וייבגני כנסו

שמעתם? בנט מתאחד עם ביבי? עכשיו עוד יותר מחזק אותי להצביע ליש עתיד.

faery18

New member
הוא אמר את זה כי יש חשש אמיתי שהרצוג ינצח

אני בכלל לא מסוגלת לדמיין כזה תסריט, אם זה יקרה אני יורדת מהארץ!
זה יהיה ממש אסון למדינה. ולפי הסקרים אני באמת חוששת.. במצב כזה צריך לחזק את מפלגות הימין את גוש הימין.. ככה שאם תצביעי לפיד את עוזרת להרצוג. אבל החלטה שלך:]

בגלל זה אני יכולה להבין את בנט, אני רואה את זה כצעד של חוסר ברירה - אם הליכוד יהיה קטן בהרבה מה"מחנה הציוני" יהיה פה שילטון שמאל. ולא רק ביבי יפסיד אלא גם בנט. וגם אנחנו.. ואגב הוא אמר שהוא יעשה את זה רק אחרי סגירת הקלפיות.

חוץ מזה ככה בנט גם מבטיח לעצמו על הדרך מקום בממשלה העתידית, אחרי שבחירות קודמות ביבי לא רצה להכניס אותו.

Renat Zeitune

New member
וואי אני מתבלטת

אני נקרעת בין בנט ללפיד. הבנתי שליש עתיד סיכוי יותר מלבית היהודי ומה שמניע את ההתלבטות שלי.

evglev

New member
אז המוטיבציה היא למנוע ממפלגת תומכי החמאס

את המקום השלישי ולהוריד אותם למקום הרביעי?

Renat Zeitune

New member
אני רוצה שגם לבנט תהיה השפעה בממשלה

כאמור אני מתלבטת בין מפלגה חברתית למפלגה מדינית שזאת הסיבה היחידה שאני שוקלת להצביע לבנט.

faery18

New member
הבית היהודי היא מפלגה ימנית חברתית-הנה בנט מדבר על זה

ועל מה שהם עשו מהבחינה החברתית. זה הראיון מאתמול בפגוש את העיתונות

כשאת מצביעה ללפיד את עוזרת לבוז'י כי לפיד שייך לגוש השמאל וככזה הוא גם לא ימליץ על ביבי לנשיא אלא על בוז'י... הבית היהודי חייבת להיות גדולה מספיק כדי להיכנס לממשלה ולהשפיע. אם לא בנט לא היה את מבצע המנהרות ולא הייתה מתבטלת הפעימה האחרונה של שיחרור המחבלים. ככה שתתארי לך מה יקרה אם בנט לא יהיה חלק מהממשלה הבאה בתקווה שהיא תהיה ממשלת ימין כמובן.

Renat Zeitune

New member
לא ראיתי אותו דואג לזכויות הנשים

למתמודדי נפש והקהילה הגאה במיוחד שהוא דתי

faery18

New member
מה זה קשור אליו? הוא היה שר הכלכלה

אז הוא עשה דברים אחרים שקשורים לכלכלי חברתי כמו שילוב הנכים בשוק העבודה(אפרופו זה, נכון שזה ללא ספק היה לא בסדר שהוא היסס להצטלם עם אלכס והמסר בעניין הנכים, הוא היה צריך להקדיש לזה יותר תשומת לב אבל אף אחד לא מושלם וגם הוא עושה טעויות)העלאת שכר המינימום, העלאת השכר של המאבטחים, הוריד את שיעור האבטלה.. הוא פעל.
&nbsp
ובלי שום קשר זה לא חדש שאותי אישית מעניין בעיקר העניין הבטחוני והוא הבטחוניסט היחיד שאני רואה לנגד עיניי, על השאר בפרוש אי אפשר לסמוך. נכון שיוקר המחייה ועוד נושאים חברתיים כלכליים זה חשוב. אבל אם לא יהיה מחייה לא יהיה יוקר ולא יהיה שום דבר
אנחנו המדינה הכי מאויימת בעולם יש מסביבינו אינספור איומים, ולכן הדבר החשוב ביותר בעיניי זה הביטחון.
&nbsp
ולנפתלי יש את זה ללא ספק. הלוואייי ויצליח להיות שר הביטחון ויצליח להשיג מספיק מנדטים, לפחות 15

&nbsp
בקיצור, אם את חושבת שכדאי לך להצביע שמאל רק בגלל העניין החברתי אז צריך לזכור שיש גם ימין חברתי. ודווקא עכשיו שהסקרים של הימין לא מעודדים צריך לחזק את הגוש אחרת הרצוג יקים פה ממשלה שתחלק את הארץ לאויבים שלנו. אגב לפיד וכחלון זה אותו הדבר כי גם מספר 2 של כחלון אמר שכחלון ימליץ על הרצוג. כל הצבעה למפלגות שמאל תעזור לבוז'י להגדיל עוד יותר את הפער על ביבי ואז המדינה תהיה בצרות בידיהם של הצנונית והפטפטנית

&nbsp
אז תחשבי מה כדאי לך

evglev

New member
אגב פגועי נפש גם נחשבים לנכים

אז לפי החוק של העסקת נכים זה אמור לחול גם על נפגעי נפש, אבל ראינו בדרך להודו איך סירבו להעסיק סכיזופרני בעבודה לנכים, כי טענו שכוונתם לנכות פיזית. ואכן נכות פיזית זה נכות שרואים ונכות נפשית "בלתי נראית" מבחינה חיצונית, אז צריך לדעת אם החוק נוגע לכל מקבלי קצבת הנכות או רק לנכים פיזיים, למרות שגם אם החוק לכולם המעסיקים מעדיפים להירתע מנכות נפשית בניגוד לנכות פיזית.

אגב איילת שקד התקשרה להודיע שלהרצוג אין סיכוי להרכיב ממשלה, ליצמן מחרים את לפי וליברמן את מר"צ וטיבי את המחנה הציוני, אז לא להילחץ מהקמפיין של ביבי אם לא רוצים את בוז'י כשר ביטחון ולבני שוב כשרת משפטים, אז צריך להצביע לבית היהודי.

למעלה