faery18

New member
מה זאת אומרת לאן היא התקשרה?

נכון מאוד וחוץ מזה בנט אמר שהוא יקים גוש חוסם עם הליכוד במקרה הצורך. וגם אם הוא לא היה מציע את זה, בחיים לא הייתי מצביעה לביבי. רק בנט הוא הימין האמיתי, כמו בנט אני שופטת רק על פי מעשים

evglev

New member
התקשרו כדי להשמיע הקלטה שלה

בניגוד לפוליטיקאים אחרים זה לא היה מספר חסוי, אבל אני לא יודע אם אצלי זה לא היה חסוי כי אני מתפקד הבית היהודי או שהיא התקשרה רק לחברי המפלגה ולא כמו ביבי ואנשי הליכוד ואלי ישי שמשאירים הודעות קולויות לכל אחד.

ביבי ממש נואש הוא מנסה לעקוף את בנט מימין, אבל ראינו מה קרה לאחר הבחירות הקודמות שכל הקמפיין האגרסיבי ביבי ולבני ניהלו מו"מ על כניסתה לממשלה וגם ביבי לא באמת עומד בלחצים שהוא נכנע ללחצים לשחרור שליט וגם אם הוא מתכוון למה שהוא אומר אין לו אומץ להילחם על זה מול אובמה או אם חס וחלילה הילארי "אסקטה אנטישמית" קלינטון תיבחר אחריו.

evglev

New member
אי אפשר להתאחד בשלב כזה

הוא מתאחד איחוד טקטי לחמש דקות כדי לבוא כרשימה גדולה אחת לנשיא והוא תמיד אמר שימליץ על ביבי ובעצם הוא לא יכול להמליץ על הרצוג.

ובנט מקווה לעקוף את רשימת החמאס ובינתיים הסקרים לא מעודדים ואני לא מצליח לשכנע את אימא שלי שחברה שלה פקדה אותה לליכוד להצביע בנט ולא ביבי.

בנט מגיב לדברים של ביבי שמאיים שאם יצביעו למפלגות אחרות הרצוג יהיה ראש ממשלה, והאמת בקשר לכחלון הוא צודק ובנט גם הזכיר את זה. אז הקמפיין שכל לבנט הוא קול לביבי וקול למר"צ הוא קול להרצוג אמת שביבי והרצוג מנסים להסתיר כדי לקבל יותר קולות.

faery18

New member
הרצוג:"אני אשמור על נתניהו מאוחדת" במקום "ירושלים"

וביבי ברקע צוחק לו בפרצוף חחחח קורעXD לא שאני ממצביעי ביבי אבל זו חתכת פאשלה של הרצוג הצנונית שלא תשכח כל כך מהר חח

elall

Member
מנהל
בפייסבוק כבר רצות בדיחות על זה ונראה לי זאת רק ההתחלה

אגב, גם אהבתי בימים האחרונים את הסרטון הזה, ויש שם את המשפט "לא פותח את הפה בלי לפדח ת'עצמך" , ואופססס תראו מה קרה היום

evglev

New member
לצערי הדברים האלה נשכחים מהר

רינה מצליח ודנה וייס לא אמרו מילה על הטעות. וגם אופיר פינס דיבר על המו"מ שניהלו על ממשלת אחדות בין ברק לשרון כשברק עוד היה ראש ממשלה, והשליחים היו פואד ושטרית, אז הוא בנימין נתניהו ומאיר שטרית במקום בנימין בן אליעזר ומאיר שטרית ותיקן בסוף, אבל אף אחד לא שם לב.

אני אישית שמעתי את יצחק הרצוג ועמוס ידלין מדברים באוניברסיטת חיפה בזכות מתווה קלינטון שכולל חלוקת ירושלים. לא ייאמן איך למחנה הציוני יש עזות המצח לטעון שהם בעד אחדות ירושלים. עד כמה שביבי גרוע, כל הכבוד שהוא הזכיר שהם גינו את הבנייה שלו במזרח ירושלים. כל כך נבהלו מלפיד שאחרי שכל השש שנים המפלגה הטיפה לחלוקת ירושלים פתאום הם מיישרים קו עם לפיד שירושלים מאוחדת.

לפיד בזכות זמן המסך שהוא מקבל בגלל 19 המנדטים בנה קמפיין מעולה ושוב מצליח לקחת קולות מבנט, רק שהפעם גם כחלון לוקח ממנו. למרות שאולי הסיבה האמיתית לחולשתו של בנט היא הציפייה שהשותפים של אלי ישי שהם מימין לבנט יכנסו לכנסת ולכן מעדיפים את ישי על בנט.

למעלה