Rachel47

New member
אז אני לא חוזרת ל16 ג׳יגה

נו ואי
והעניין הוא שאין 32
רק 64

וואלה

באתי להגיד "מה אתן צריכות 64GB?" כי ת'כלס זה סתם עוד כסף, לא מספיק 32?
אבל זה נראה כאילו תימחרו את ה-64GB באותו מחיר של 32GB.... שזה ממש מוזר. אז או שלא הבנתי נכון או שזה באמת ככה. ואם כך אז מה אכפת לי?

RenanaD

New member
כרגע יש לי 32 ג'יגה

ואני חושבת שהגעתי ל-3/4+ ממנו או משהו כזה. אז בהתחשב בעובדה שאני הולכת לקנות עכשיו פלאפון לשנים קדימה, אני לא רוצה שום הגבלת זכרון... לכן אי אפשר לרדת מ-32, רק לעלות.

גם אני ככה
אבל זה סתם כי העברתי מלא מוזיקה ואני בקושי מוחק דברים, ובאמת לפעמים אני רוצה להכניס סרטים/סדרות וכבר אין לי מקום אז זה מבאס.
אבל לא שווה את המחיר הממש גבוה שזה היה עד עכשיו. כאילו 32GB זה היה אז "מותרות" אז 64?
עכשיו נראה מה יהיה...

RenanaD

New member
אצלי זה בעיקר מוזיקה ותמונות

למרות שאני עצלנית צילום, ברמות קשות
אלא אם כן אין לי ברירה. וסרטים/סדרות אין בכלל בפלאפון, רואה רק במחשב.
אנחנו יותר ויותר מתפנקים עם השנים! אז מה אתה מתכנן לעשות?

גם אצלי... וגם אפליקציות קצת...
מדיי פעם צריך איזה סדרה למקרה חירום, שיהיה

מה אני מתכנן בהקשר של הנפח או בכללי?
קודם אני אחכה שהוא יצא.... אבדוק ביקורות, אראה איך הוא עובד... בד"כ בכל מקרה אני מחכה שגל הייצור הראשוני יעבור, כי אני תמיד חושש (בצדק, כי זה קרה כבר), שגל המכשירים הראשון יהיה עם באגים וכאלה.
ואז אני אתחיל לנסות לשכנע את אבא שלי ואקווה לטוב
האמת שלא נראה לי שהוא בעניין הפעם, כי 5 זה לא כזה ישן. וגם החבר שלו שהיה נוסע תמיד לארה"ב כבר לא נוסע. אבל ננסה.

מה שאני באמת צריך לחשוב עליו זה האם לעדכן עכשיו ל-iOS7 לפני שיוצא iOS8, כי כשיצא 8, זה אומר שאני אהיה חייב לדלג על 7 ולשדרג ישירות אליו, ומי יודע מה זה אומר. אצטרך להחליט בימים הקרובים.
(בסוף אשאר ב-6 כשכבר קיים 8.... מביך קצת)

RenanaD

New member
נכון, יש להם באגים לפעמים

באמת כדאי לחכות. תוך כמה זמן תגיע סדרת הייצור השניה? ותעדכן מה אתה מחליט...
&nbsp
גם אני מתלבטת על 7, שוב! שמתי לב שגם ככה לרוב האפליקציות אצלי לוקח כמה שניות טובות להפתח, או לעבור מאפליקציה לאפליקציה, אבל גם אם 7 יהיה כבד על האייפון 4 שלי... כמה יותר גרוע זה כבר יכול להיות
מה דעתך?

לא יודע לגבי סדרת ייצור,
אני פשוט אומר שעדיף לחכות איזה חודש, לחכות למה אומרים על המכשיר ואיך הוא עובד.... שאז גם מתעוררות בעיות אם יש. גם בלי קשר לבאגים זה נשמע לי הגיוני, אלא אם ממש לחוצים? אם תקני בארץ בכל מקרה זה יגיע (כנראה?) בנובמבר...
מעניין לראות אותו במציאות כדי להבין את הסדר גודל.... בטח גם בהתחלה יהיה מלא עומס של הזמנות וחוסר במלאי.

כשקניתי את האייפון 5 אני זוכר שממש רציתי אותו, היה לי 3GS והוא נראה כזה יפה. הפעם אני לא בטוח (גם זה לא תלוי רק בי
).
גם אז לא קניתי מיד כשיצא, אבל עדיין היה לי כפתור דפוק ולאבא שלי הייתה את הסוללה הדפוקה שהם הכריזו עליה לא מזמן (והוא בדיוק היה בחו"ל והחליפו לו).

חחחח אם את אומרת שגם ככה הכל איטי לך... זה עדיין קצת הימור, אני לא יודע להגיד לך אם יהיה יותר גרוע חח
את אמרת שראית אייפוני 4 מעודכנים וזה לא היה נורא, לא?

איכשהו כל שנה
שוברים שיא כלשהו שקשור לזה חח
ומה הבעיה עם הקישורים?

Rachel47

New member
נתת לי נקודה למחשבה לגבי לחכות

בעיקרון אני די בהלם מהמחיר בארץ
אפילו שהוא ממש רגיל וככה היה גם עם החמש אבל אותו קניתי בפלאפון אז אתה לא מרגיש והייתה לי גם הנחה אז יצא די הרבה פחות
בכל מקרה.......... יש מחשבות לגבי לרכוש אחד בלונדון
יש עם התוכנית הזאת המון בעיות אבל בעיקרון אני חושבת שכל עוד לא יהיו שיבושים אדירים אני כן אוציא אותה לפועל
העניין הוא שאני נוסעת בסוכות שזה פחות מחודש אחרי היציאה של גל הייצור הראשוני מה שאומר שלא בטוח שיצא כבר גל שני שזה יגרום לאחד משני דברים:
1- או שבאמת יהיו באגים ואז באסה
2-או שלא ישאר לי מכשיר

&nbsp
תחזיקו לי אצבעות..
מה שכן גמלה בליבי החלטה לרכוש את הלבן (אם בעזרת השם תהיה אפשרות כזו).. משהו שחשבתי שלא יקרה בחיים, פתאום כשאני עובדת עם האייפד הלבן אני מבינה למה חושבים שזה יותר יפה מהשחור..

גם לי יש לבן! אחד היפים
אני חושב שאני אפילו אוהב את העיצוב של ה-5 יותר מהבאים אחריו....

אם יש לך הזדמנות כבר לקנות, אז תקני!
גל המכשירים הראשון - אולי זה סתם חשש שלי, לא יודע. אבל בכל מקרה לא הייתי מפספס הזדמנות בגלל זה.
וכמו שאמרתי, אני קניתי את ה-5 יחסית מעט אחרי, ועדיין היו בעיות. אי אפשר לדעת!
יכול להיות שיהיה חוסר במלאי (נגיד לצבע ספציפי), אבל לא יודע אם סביר שזה יקרה. אולי תעשי הזמנה מראש?

Rachel47

New member
ה5 בעיניי הכי יפה

ומבחינת הצבע- השחור שלו כחול מאחורה...ואחריו הוציאו את השחורים עם כסוף מאחורה
וזה עצבן אותי כי ממש אהבתי את הכחול הזה
אז עכשיו שהכל כסוף אני כבר מעדיפה את הלבן כנראה...עדיין החלטה אדירה מבחינתי שתמיד העדפתי שחור
הזמנה מראש לחנות בלונדון?
כרגע עדיין לא ברור לאיזה סניף אגיע בכלל
ואני לא יודעת איך עובד להזמין מראש
אם יהיה חסר רק צבע אני כנראה אקנה כל מה שיהיה להם (ונניח את הזהב אני אסתיר באיזה כיסוי יפה
)
אבל אם יהיה לבן זה יהיה מושלם
&nbsp

כחול?

לא זוכר בדיוק

&nbsp
גם אני זכרתי ששינו משהו עם הלבן ב-5S אבל עכשיו הסתכלתי ולא נראה ככה.
אבל כן את ה-6 ממש שינו....

Rachel47

New member
את ה6 שינו את הצורה

וגם הצבע של הכסוף של השחור נראה לי השתנה
מה3 ל-4 שינו את הלבן כי הוא עכשיו כסוף מאחורה ולא לבן לגמרי
וכן, אם תשים את ה5 וה5S השחורים אחד ליד השני אתה תבין על מה אני מדברת...ה5S כסוף מטאלי וב5 הם עשו מין כחול-אפור-עכבר כזה...קצת כמו הצבע של האוטו שלי למעשה...

Rachel47

New member
אז אני ממש לא עצלנית צילום

ועם כל המעבר גיליתי שרוב המקום שלי נתפס על ידי 3000 התמונות שהיו לי והמוזיקה תפסה פחות מ16 ג׳יגה ( שזה הפתיע אותי כי עברתי ל32 בדיוק כשהתחלתי להתפשר על שירים ולא להכניס הכל )
אבל 64 נשמע פשוט חלום די מדהים ותכלס התמחור הוא באמת דומה ל32
זה פשוט מוזר הקפיצה מ16 ל64
אז תעשו את הכי נמוך 32 וזהו

למעלה