אממ טוב יש מצב שהיא פשוט תופיע קצת בטלוויזיה.
אולי היא תעשה עוד one night only? יכול להיות מגניב דווקא.
זה מצחיק שהיא שניםםםםם חלמה על להופיע ברדיו סיטי והייתה מופיעה במקומות של open mic ויוצאת במינוס (סיפרתי לך על זה? זה סיפור ממש מצחיק מימי rent) בשביל לבנות את עצמה ובסוף זה היה התאטרון+פרוזן שגרמו לה להתפרסם.

המוזיקה שלה דווקא לא כזו תיאטרלית ודי פופ...אם אתה רוצה לנסות אז I stand זה האלבום הכי מגובש והכי אלבומ-י כזה. רואים שעבדו על נושא, פיתחו את השירים והמוזיקה וכו'...אבל לי אישית היה קשה להתחבר אליו (אבל הוא מאוד מוצלח! עכשיו אני מכורה!)
אה והקליפ הרשמי של I stand מגוחך, אני לא יכולה לראות את הדבר הזה..
נראה חובבני בצילום וקונספט מביך אז תחסוך מעצמך.
בכל מקרה, עכשיו אני מכורה לאלבום הזה...והיא עבדה עליו עם גלן באלרד שהוא המפיק האגדי של אלאניס מוריסט..וזה מצחיק כי.....

אלבום אחד לפני, שנקרא Here והוא האהוב עלי!! ממש מזכיר לי את הסגנון אלאניס מוריסט מהתקופה שהיא עבדה עם גלן..אבל דווקא אותו היא עשתה בלעדיו, אחרי וויקד. אני מתה עליו. רק שישה שירים, התאהבתי בכולם בהאזנה ראשונה והוא מרגיש לי גיל 20+ כזה מבחינת הליריקס (למרות שהוא יצא כשהיא הייתה בת 30+..ונשואה..
)

והאלבום הראשון והכי הזיה (הכי קרוב לרוק שתשמע אותה עושה..) זה Still I can't be still. ממש קשה לי איתו, למרות שהוא מאוד היא וממש מה שהיא רצתה להיות (זמרת רוק..) הוא לא מגובש והכל צריך עבודה- הלחנים (ואוו ממש אבל!) והליריקה. אבל הוא מעניין!! היא בכלל לא שרה ככה היום, זה הזוי שהיא יכולה להיות רוק-פופ והיא יותר כלואה בפופ-תיאטרלי (כי פופ זו עוד סטייה הגיונית מברודווי אבל אם היא תרצה לשיר רוק אף אחד לא יבין עכשיו..למרות שנראה לי שזו מוזיקה שהיא הרבה יותר מתחברת אליה..
גם היום..
).
בכל מקרה, אותו היא הוציאה ממש עצמאית אחרי rent וזו הייתה תקופה שהיא הופיעה לאולמות ריקים..
ברמה שהיא אמרה שאחרי שהוא יצא היא עשתה הופעה עם השירים מהאלבום ובאו שלושה מעריצי rent עם ההורים שלהם..
וזהו.