o0Invisible0o

New member

ממורמרת.
חברה, ללא נסיון תעסוקתי, הלכה לפגישת כוח אדם בחברת טלוויזיה גדולה בארץ (כאילו, אין לנו ממש חברות קטנות..
).
פגישה חלומית- להציג את עצמה, את היכולות שלה, את תחומי העניין שלה והם יתאימו לה עבודה.
כמובן שקרובת משפחה מקושרת סדרה לה את זה אבל....... אעהעהה.
אפשר להתעצבן על זה קצת?
כן? יופי.

אז, אני עדיין מובטלת למקרה שתהיתן.

o0Invisible0o

New member
אומגגגגגגג. [עדינה מנזל]

מצאתי את זה!! יאיי!
אוקיי, 6:20 פה: http://iwillbetheresoon.tumblr.com/post/96291788398/karenrivatto-cast-of-if-then-idina-menzel
עדינה מנזל מדברת על כך שהיא שרה יותר גבוה כדי שאלסה תשמע יותר צעירה ותמימה ואח"כ התחרטה על זה..היא אשכרה אומרת and then the oscars happened and I was like "What were you thinking?"

אומג. יאפ. זהו, זה ההסבר ללמה היא תמיד מזייפת בשיר.
ועכשיו היא אומרת על ג'ימי פאלון which was in a lower key, I must say.
ואוו. אני כ"כ אוהבת את הראיון הזה אבל הוא עוד שעה וחצי...אז לא.

&nbsp

o0Invisible0o

New member
אני אמשיך לדבר לעצמי....

ואוו. מצאתי בטמבלר גרסא מוקדמת של No Good Deed...וזה כ"כ מוזר.
http://fiyerothatwinkyprince.tumblr...unlimited-the-damage-is-unlimited-to-everyone
&nbsp
כאילו, זה ממש במקום שהם הורידו את כל החלק של The damage is unlimited...
תמיד מדהים בעיני התהליך הארוך של העריכה עד שמגיעים לתוצר המוגמר, אני צריכה לזכור את זה כשאני שונאת את כל הדרפטים של דברים שאני כותבתתתתתתתתתתת. אעהעעה.
&nbsp

קטע....
זה בהחלט מסביר כמה דברים. ממש מבאס אבל!
וד"א זה לא רק עניין של התו בסוף, בכל פעם (גם בהופעה שדיברנו למטה) זה נראה כאילו היא ממהרת ומשהו שם לא מסונכרן עם המנגינה.
לא יודע, אולי בגלל זה הכל מתבלגן לה. אבל דיי עצוב. אצל ג'ימי פאלון זה היה הרבה יותר laid back אז לא באמת שמים לב ל-imperfections (הקטע האחרון באמת היה מושלם)...

o0Invisible0o

New member
כן, אני לא יודעת למה היא תמיד מאבדת את המוזיקה...

אולי בגלל שהיא אף פעם לא ממש התאמנה עליו? הרי היא שרה אותו בסטודיו, בתכלס..פעם אחת! היו לה כמה טייקים שהיא רוצה וזהו..פתאום היא צריכה להופיע איתו לייב בכל מקום?
מקווה שבסיבוב הופעות הקרוב שלה, אחרי שתעזוב את if\then היא תסגר על איזשהו ביצוע נורמלי שלו...

LemonLimeLilach

New member
כל זמר רגיל מקליט בסטודיו ויוצא לסיבוב הופעות

ומצליח לא לחרבש שירים...

o0Invisible0o

New member
תשובה גם לך וגם ללילך!!

היא ציפתה להופיע איתו באוסקר וכשהודיעו לה היא הייתה בשלב ה- tech של if\then מה שאומר שהיא עשתה המון המון חזרות אינטנסביות להצגה שלה ולא היה לה זמן וקול להתאמן עליו...
עבר זמן מאז שהיא הקליטה אותו ועד שהוא הפך להיות להיט ובכל הזמן הזה היא עסקה בif\then...
גם ההופעה שאתה שמת לינק אליה (עם התלבושת וכל הדברים) הייתה ביום החופשי היחיד שיש לה מתוך 8 הצגות בשבוע..
לדעתי אחרי שהיא תעזוב את ההצגה היא תעשה גרסא קצת שונה שלו, שהיא מסוגלת לשיר...כמו שהיא שינתה את defying gravity (שהיא מופיעה איתו מעולה בלייב! ושונה מההצגה..אבל עדיין מעולה!) וגם no day but today...מRENT..אני יותר אוהבת את הביצוע סולו שלה מהמקור של הסרט וההצגה.
&nbsp
תחשוב שלקראת ההופעה של ברברה סטרייסנד היא התאמנה חודשים..על שיר אחד..לאוסקר לא היה לה את הזמן לזה.

לא יודעת, אולי אני סתם מתרצת בשבילה אבל זה נראה לי ההסבר ההגיוני היחיד, אני יודעת שאח"כ היא תעשה איתו עבודה טובה (לא תהיה לה ברירה האמת, היא תהיה חייבת להופיע איתו בכל הופעה מעכשיו, כמו defying gravity..
)

חחחח מסכנה
אם היא לא אוהבת לשיר אותו זה באמת באסה שמצפים ממך לשיר את זה
אבל שתגיד תודה

בדיוק בגלל החזרות הארוכות להופעה של ברברה חשבתי שמן הראוי להתאמן לאוסקר פי כמה.
אבל מה, לא מצאה שום זמן? זה פשוט קשה לי להאמין, אבל אני מבין מה את אומרת...

o0Invisible0o

New member
תחשוב שהיא עבדה במשרה מלאה...

זה לא שבדיוק היו לה חודשים מתים..והיא לא מזמן נפרדה מבעלה והם חולקים את הילד בין מזרח ומערב...
שזה גם אני בכלל לא מבינה איך הם עושים, זה 5 שעות טיסה!
בטוחה שהיא התאמנה, ולא באה בלי חזרות..אבל כנראה לא מספיק.
&nbsp
לא נראה לי שהיא לא אוהבת לשיר אותו והיא כל הזמן אומרת שהיא ממש שמחה על ההצלחה ושהיא אהבה את השיר מההתחלה וכו' וכו' נראה לי היא פשוט לא ציפתה להצלחה האדירה שלו ולכך שהיא תצטרך להופיע איתו בלייב כל הזמן, זו הייתה אמורה להיות דמי לובאטו שהייתה אמורה להצליח במצעדים עם השיר, הגרסא התאטרלית זה לא משהו שאמור למצוא את דרכו לרדיו..זה היה מפתיע!

&nbsp
אבל כן נראה לי שהוא בא לה בזמן שלא מתאים לה לשיר אותו מבחינת תוכן וגם הוא קשה לה מבחינת שירה אז..יצא איכסה אבל אני אומרת שנחכה ונראה מה יהיה אחרי if\then ובסיבוב הופעות הקרוב שלה (שנראה לי שהוא יהיה בקרוב כי יוצא לה אלבום באוקטובר!)
&nbsp

רגע, אחרי if/then?
היא כבר מסיימת עם ההצגה? חשבתי שזה הולך לרוץ עוד הרבה זמן.... ולא ידעתי שצריך לצאת לה אלבום. אבל ראיתי עכשיו שזה שירי כריסמס אז באסה

האמת ששכחתי מדמי לובטו באמת
היא הופיעה איתו ממש מעט בהתחלה ואז שכחו ממנה חחח

o0Invisible0o

New member
אחח דמי לובאטו אכן ממש נשכחה.

כן, זה לא עבד להם.
&nbsp
אני לא יודעת אם היא מסיימת עם ההצגה, האמת שבדיוק אתמול היא פרסמה בטוויטר שהם הולכים לעשות בחודש הקרוב טירוף של 5 הצגות סופ"ש?!?! אני אפילו לא מבינה מה ואיך ומה?
אבל אני מניחה שאם יוצא לה אלבום היא תקדם אותו, לא? ואיך היא תעשה את זה עם 8 הצגות בשבוע? [חה. אולי עם 5 הצגות סופ"ש? אין לי מושג].
&nbsp
וכן, שירי כריסמס שזה אכן מבאס. היא הייתה ממש מצחיקה ואמרה שהיא מוציאה אלבום כריסמס ואז "אני יודעת, אני יהודייה..! אבל הרבה יהודים כתבו שירי כריסמס אז אני אנסה להשתמש בשירים שלהם באלבום.."

&nbsp
רגע, שמעת את האלבומים הקודמים שלה? כי אני התחלתי להקשיב להם רק השבוע! ויש לי כמה שירים שאני ממש ממש אוהבת!

&nbsp

חחחחח איזו מצחיקה

יכול להיות שהיא תסתפק בכמה הופעות בטלוויזיה.... לא חושב שבגלל אלבום כריסמס היא תצא לסיבוב הופעות, זה בד"כ סתם אלבום נחמד כזה שמוציאים לתקופה....

האמת שלא שמעתי את האלבומים הקודמים, גם חשבתי שבטח אני לא ממש אוהב כי אני אוהב אותה תיאטרלית בד"כ. אבל אולי אני אנסה מתישהו.

o0Invisible0o

New member
אממ טוב יש מצב שהיא פשוט תופיע קצת בטלוויזיה.

אולי היא תעשה עוד one night only? יכול להיות מגניב דווקא.
זה מצחיק שהיא שניםםםםם חלמה על להופיע ברדיו סיטי והייתה מופיעה במקומות של open mic ויוצאת במינוס (סיפרתי לך על זה? זה סיפור ממש מצחיק מימי rent) בשביל לבנות את עצמה ובסוף זה היה התאטרון+פרוזן שגרמו לה להתפרסם.

&nbsp
המוזיקה שלה דווקא לא כזו תיאטרלית ודי פופ...אם אתה רוצה לנסות אז I stand זה האלבום הכי מגובש והכי אלבומ-י כזה. רואים שעבדו על נושא, פיתחו את השירים והמוזיקה וכו'...אבל לי אישית היה קשה להתחבר אליו (אבל הוא מאוד מוצלח! עכשיו אני מכורה!)
אה והקליפ הרשמי של I stand מגוחך, אני לא יכולה לראות את הדבר הזה..
נראה חובבני בצילום וקונספט מביך אז תחסוך מעצמך.
בכל מקרה, עכשיו אני מכורה לאלבום הזה...והיא עבדה עליו עם גלן באלרד שהוא המפיק האגדי של אלאניס מוריסט..וזה מצחיק כי.....
&nbsp
אלבום אחד לפני, שנקרא Here והוא האהוב עלי!! ממש מזכיר לי את הסגנון אלאניס מוריסט מהתקופה שהיא עבדה עם גלן..אבל דווקא אותו היא עשתה בלעדיו, אחרי וויקד. אני מתה עליו. רק שישה שירים, התאהבתי בכולם בהאזנה ראשונה והוא מרגיש לי גיל 20+ כזה מבחינת הליריקס (למרות שהוא יצא כשהיא הייתה בת 30+..ונשואה..
)
&nbsp
והאלבום הראשון והכי הזיה (הכי קרוב לרוק שתשמע אותה עושה..) זה Still I can't be still. ממש קשה לי איתו, למרות שהוא מאוד היא וממש מה שהיא רצתה להיות (זמרת רוק..) הוא לא מגובש והכל צריך עבודה- הלחנים (ואוו ממש אבל!) והליריקה. אבל הוא מעניין!! היא בכלל לא שרה ככה היום, זה הזוי שהיא יכולה להיות רוק-פופ והיא יותר כלואה בפופ-תיאטרלי (כי פופ זו עוד סטייה הגיונית מברודווי אבל אם היא תרצה לשיר רוק אף אחד לא יבין עכשיו..למרות שנראה לי שזו מוזיקה שהיא הרבה יותר מתחברת אליה..
גם היום..
).
בכל מקרה, אותו היא הוציאה ממש עצמאית אחרי rent וזו הייתה תקופה שהיא הופיעה לאולמות ריקים..
ברמה שהיא אמרה שאחרי שהוא יצא היא עשתה הופעה עם השירים מהאלבום ובאו שלושה מעריצי rent עם ההורים שלהם..
וזהו.

&nbsp

לא סיפרת

לא הבנתי, למה זה מפתיע שהתיאטרון הוא זה שפירסם אותה? היא לא הייתה על זה מההתחלה?
&nbsp
אמרתי ההפך - אני מעדיף אותה תיאטרלית! היא בתור פופ (סתמי שכזה) נשמע לי מוזר פשוט.
בכל מקרה אני אנסה בהזדמנות... עכשיו עם ספוטיפיי יהיה יותר קל.
וקטע עם ההופעות הריקות
אבל אני באמת חושב שהקריירה המוזיקלית שלה (נטו) פחות פופולארית.

o0Invisible0o

New member
ברור שפחות פופולרית..

זה מפתיע שהתאטרון כי היא בכלל רצתה להיות זמרת ולא שחקנית וממש לא ברודווי.
היא למדה תאטרון אבל היא שנים למדה פיתוח קול, עבדה כזמרת חתונות וחלמה להיות זמרת רוק...RENT היה אודישן שהיא הלכה אליו בשביל השלמת הכנסה..
הנה תראה את זה:
https://www.youtube.com/watch?v=qAqyMmJdbao
היא גם מדברת על זה בהופעות החיות תמיד שתאטרון לא היה הכיוון..והיא התעקשה אחרי זה להמשיך עם מוזיקה ולא משחק אבל נו ברודווי המשיכה ללהק אותה ואף אחד לא קנה את האלבומים שלה.

&nbsp
ד"א היא הופעה אתמול בהופעה ממש מוזרה! לקדם מוצר אנטי אייג'ינג כלשהו ומילא, כסף וזה אני מבינה אבל כאילו היא ביצעה שם את דיפיינג גרביטי, לט איט גו ו no day but today..רנדומלי מאץ'?
בכל אופן, היא הצליחה לשיר את התו האחרון של לט איט גוווווווווו והיא גם נראתה יחסית מחוייכת במהלך ההופעה למרות שהיא איבדה את הליריקס לגמרי באיזשהו שלב ועם הקצב המוזיקלי היא הייתה רוב הזמן בסדר ורק בסוף איבדה אותו [נראה לי שהיא כ"כ לחוצה מכל מה שנדרש ממנה בסוף שהיא מנסה פשוט לרוץ את זה..והיא הורסת לעצמה..שתפסיק!!]
https://www.youtube.com/watch?v=KO3I00jZZRc
&nbsp
אה כן, הצילום מעצבן.
&nbsp
ד"א 2 מוזיקה מקורית/דמיון לאלאניס. שמעתי באוטו את האלבום האחרון של עדינה, זה שהופק עם המפיק של אלאניס...וחברה נכנסה לאוטו, התיישבה ותוך שנייה אמרה "רגע, אני מבולבלת..זה נשמע כמו שיר אלאניס מוריסט עם הקול של עדינה מנזל..מה זה?"
נקרעתי מצחוק.

חחח וואי
איזה מעניין לראות אותה בתחילת דרכה... יש לה מראה כזה מיוחד.
גרמת לי לראות מלא קטעים על רנט
רק אני מעדיף את השחקניות של מימי וג'ואן מגרסת הסרט?
ומצחיק שהיא התכוונה ללכת דווקא על קריירה מוזיקלית... איך הכל התגלגל.

הלכה לקדם מוצר אנטי אייג'ינג? עם השירים האלו?
איזה זילות חח
אוי הצילום
אבל זה באמת נשמע יותר טוב מבד"כ...

מהמעט שיצא לי לשמוע מאלבום קודם זה באמת נשמע אלאניס

o0Invisible0o

New member
רק אל תספר להדס.

אבל כל עוד זה בפורום אין סכנה שהיא תראה את זה...

&nbsp
מראה מיוחד? אהבתי את ההגדרה שלך. אבל בתור בחורה עם שיער גלי עם נטיות למתולתל אני חייבת להודות שדי מדכא אותי לראות את כל המתולתלות מאבדות את התלתלים שלהן ככל שהן נהיות יותר מפורסמות (כמו לורן גרהם!!!). הוליווד חייבת להרגע ולעודד מתולתלות להשאר מתולתלות, זה נורא. אחיינית שלי בת 7 עם תלתלים מהממים רק רוצה ליישר אותם. הדמות היחידה שיש לה כהזדהות היא מרידה מ"אמיצה" וזו לא דמות קלה להזדהות...

&nbsp
ואחרי הסטייה הקלה הזו מהנושא, כן זה ממש מוזר לראות אותה בתחילת דרכה!! הרגה אותי עם השמלה-נצנצים..

בRENT בתכלס אני מכירה רק את ג'ואן ומימי מהסרט וחושבת שהן שתיהן ליהוק מ-ע-ו-ל-ה-! אז אין לי מה להגיד, לא יודעת מה היה בברודווי, ראיתי רק סרטונים פה ושם וזה לא ממש משקף..
&nbsp
וכן כל עניין האנטי אייג'ינג לא ברור. לא חסר לה כסף, אני לא מבינה.

&nbsp
&nbsp

מעניין באמת, היא ניסתה לשמוע את אידינה? מה היא חשבה וזה...

וואי התלתלים זה באמת סיפור. ניסיתי לחשוב מי אני מכיר עם תלתלים
לא קל.
עם זאת.... לא נעים להגיד עכשיו, אבל הרבה יותר יפה לה חלק/גלי

רנט - ראיתי כמה הופעות ביוטיוב, כמו http://youtu.be/fNfYs5Bn_OM עם השחקנית המקורית, רק שבכללי הביצוע הזה פחות מוצלח לדעתי....
ואת השחקנית של מימי גם ראיתי קצת, וגם שמעתי את ההקלטה המקורית של Out Tonight והיא נשמעת הרבה פחות "ילדה רעה" ומגניבה מאשר השחקנית בסרט.
ומצד שני, אני ממש שמח שהשאירו את השחקנים המקוריים האחרים. איזה סרט מחזמר מוצלח (בת'כלס אני בעיקר שומע את המוזיקה שלו, לא ראיתי אותו כבר הרבה זמן).

למעלה