Lhuna1

New member
רק את 1-3, וגם זה מאוד מזמן

מהפרקים הנוכחיים אני כבר לא זוכרת ממש כלום כלום ממה שקראתי (אם עונה 4 = ספר 4 אז זה מסביר, אם לא, אז זה פשוט הזכרון החלש שלי).
(אז בבקשה לא לרמוז לי כלום תודה!
)

jess r

New member
לא בקטע כזה

פשוט ספיילרתי לעצמי משהו והייתי בטוחה שזה עומד לקרות בסוף הפרק, כנראה שהם דחו את זה לתחילת פרק 10, בגלל זה התאכזבתי שהיה רק אקשן ו-0 עלילה.

Oukami Kun

New member

חבר פירסם בפייסבוק שהפרק הזה זאת היצירה הטלוויזיונית הכי טובה אי פעם, אז הגעתי עם ציפיות די גבוהות לפרק הזה. בכללי פרקי 9 בעונות של משחקי הכס הם די מדהימים, אז הנחתי שזה יהיה באותה רמה.
אבל מעבר לסצנות קרב מרהיבות ואפקטים מאד מרשימים, לא היה פה איזה ואוו גדול. הרבה מוות של דמויות חצי-מעניינות ובכלל-לא-חשובות. היה לי די ברור שסאם לא ימות ושפיפ והג'ינג'י והמפקד כן ימותו. המוות של ייגריט הפתיע אותי והיה ממש מוצלח, עם הילד שירה בה. ה'you know nothing' היה הקטע הכי טוב בפרק ואפילו טיפה ריגש אותי. בעיקר כי ממש לא צפיתי את זה שהיא תמות.
חבל שלא משתמשים בזאבים שלהם יותר, הם כלכך מגניבים. רק אוב וקיץ עדיין בחיים, נכון? או שהזאב של סאנסה ברח לאנשהו?
הענקים והממותה היו סופר סופר קולים, זה כן, אבל ביחס לדרקונים של דינאנריז, וול... אני מאמין שנראה אותם בסיום העונה שבא עלינו לטובה.

jess r

New member
הזאבה של סאנסה

הומתה, אחרי שאריה הבריחה את הזאבה שלה הם החליטו להרוג את הזאבה של סאנסה במקום, והזאב של רוב הומת אחרי שרוב מת.
אבל לילדם הקטנים יש זאבים, ולג'ון.

לא התלהבתי מהאפקטים, הם היו נחמדים אבל לא בשביל זה אני רואה משחקי הכס. אפקטים יש בכל סרט שני. לא ראיתי בפרק הזה שום דבר שלא ראיתי קודם.

וכן, אנשים התלוננו על זה שלא הגיוני שיש כל כך הרבה מיתות און-קמרה ובטח עוד מיתות אוף-קמרה, כשיש רק 102 עורבים.

Oukami Kun

New member
אז

הזאבה של אריה עוד בחיים איפשהו?
ואיך לעזאזל קוראים לילד הקטן? ואיפה הוא?

וגם אני חשבתי על העניין עם ה102 עורבים, אבל אני מוכן לסספנד את זה.

jess r

New member
אתה גם לא זוכר?

הבינוני עם העורב זה בראן, אבל בחיים לא אזכר בשם של השני

כן של אריה בעיקרון בחיים אבל היא מסתובבת לה איפושהו באיזה יער במעל המלך, לא נראה לי הם עד כדיי כך משועממים להחזיר אותה פתאום לעלילה

באמת שאלה טובה. הרי אושה הבטיחה להוביל אותו לחומה כשהיא ובראן וחבורתו התפצלו, אבל מאז... עבר הרבה זמן. והחומה בסכנה. נו טוב. הכל בטח יידחס לפרק הבא. זה יהיה פרק של 66 דקות.

Oukami Kun

New member
אושה!

מרשים אותי בטירוף שאת זוכרת את השם שלה. היא אחת הקוליות אבל לא היה לי שמץ של מושג מה השם שלה.
נראה לי שיש סיכוי מאד נמוך שנראה אותם בפרק הסיום. יש כלכך הרבה דברים יותר מעניינים להראות- טיריון, ג'ון סנואו, אריה, סאנסה. לא אתפלא אם אפילו את דיאנריז לא יראו בפרק הסיום, אלא אם כן היא תפתח במתקפת פתע על מעלה המלך. מה שלא נראה לי יקרה בשלוש עונות הקרובות
.

jess r

New member
נתקלתי בו

באמצע שיטוט בפורום שלהם. אגב אם אתה מעוניין להמנע מספויילרים אל תכנס לשם לעולם

jess r

New member
כתום 203

גם לא להיט, אבל לפחות קיבלנו קצת פייפר וקצת אקשן עם ניקי
היומן שלה

הV הזאת לא מעניינת לי ת'טוסיק.

העבר של סוזן היה נחמד, אבל צפוי מידי. ילדה שחורה שלא מסתדרת בין חבורה של ואספים - מקורי משהו.

הגילוי על מה באמת קרה בלילה ההוא - מוצלח.

פייפר יוצאת על הבחורה החדשה - סצינה לא רעה. אבל לא משהו להחזיק פרק. אגב למה היא נחשבת ל"לבנה"? אין חבורה אסיאתית בכלא?

הקטע עם הסיגריות בסוף -

העונה הזאת מתחילה חלש. מקווה שהיא תופסת תאוצה בהמשך.

למעלה