jess r

New member
למה עשית את זה לעצמך?

לא עדיף למרוח את התענוג?

limors2

Well-known member
לא כשזו הסדרה שהכי חיכיתי לה,

וזו שראיתי הכי הרבה פעמים בשנה האחרונה!

limors2

Well-known member
+נראה לי שזה באמת עזר לי לראות הכל בבום.

בראיון באיזה כנס שפורסם פה (לא זוכרת מי פירסמה, סליחה
) היוצרת אמרה שפורמט הצפיה המיועד לבינג'-וואצ'ינג דווקא עזר לה, והוא באמת היה חיובי. ככה לא היה אכפת לי אם לא ראינו דמות לפרק או 2.
(כשזה דמויות לא מעניינות, כמובן
)

SHTRUDIDI

New member
רק שיראו את קרייזי אייז בבכל פרק

ואני אהיה מאושרת.
היא מלחיצה לי את החיים אבל כה אדירה.

SHTRUDIDI

New member

עוד לא התחלתי, אבל אני ממש מעריכה את דבקותך במטרה.
מהיכרותי איתך עד גם בטח כבר בצפייה שנייה...

limors2

Well-known member
דווקא עדיין לא

השפע של הדברים בנטפליקס מסיח את דעתי.

SHTRUDIDI

New member
תחלקי מה עוד שווה צפייה!

ואל תגידי בית הקלפים. חייב להיות עוד משהו טוב.

limors2

Well-known member
ממממ.

יש מיליון סרטים. ומיליון סדרות. אבל לא בהכרח כאלה שיעניינו אותך
יש מלא דוקטור הו קלאסית, סטאר טרק שבתור חובבת מד"ב אני צריכה לתת לה צ'אנס, סדרות חדשות, סדרות עתיקות, דברים ממש מוזרים שבחיים לא שמעתי עליהם, ועוד ועוד.

limors2

Well-known member
9$ לחודש, למנוי של 2 מסכים+HD.

מנוי של מסל אחד (8$) היה מספיק לי, אבל אין HD.

למרות ש-NPH לא מנחה השנה צריך להיות הופעה של וויקד! ואידינה מנזל מהצגה חדשה שלה..

SHTRUDIDI

New member
וגם NPH מהדוויג!

כאישה!

חוץ מזה, יו ג'קמן הוא תחליף בהחלט לא רע.

jess r

New member
משחקי הכס 409

פלוסים:

הקרבות היו יפים, האפקטים היו טובים, ייגריט מתה (אין לי כוח אליה), הזאב לא

מינוסים:

למה מאנס מסתער על החומה עם כל כך מעט אנשים? למה בכל נקודת תקיפה, כמו זו עם הענק שהרים את השער, יש איזה 20 אנשים? אם יש לו צבא של 100 אלף, למה לא לשלוח אלף אנשים דרך השער הזה? גם אם הוא חושב שיש אלף עורבים - למה לא לשלוח 3000 אנשים ולסיים עם זה? זה לא שהעורבים לוחמים מצטיינים, חצי מהם שרתים שמעולם לא החזיקו חרב אמיתית. למה המתקפה הזאת מחולקת לכמה ימים?

למה ג'ון יוצא לבד? מה הסיכוי שלו לשרוד שם לבד? עזבו פראיים - יש גם מהלכים לבנים. למה הוא לא לקח איתו עוד כמה חיילים, לפחות 2-3? ואיך הוא מתכוון להסתנן בין אלפי פראיים ששומרים על מאנס? לא יותר הגיוני לרכב דרומה להזעיק עזרה?

בגדול - פרק חביב, היה חסר קצת אקשן העונה, אבל לא משהו שבא לי לראות פרק שלם. איפה מעלה המלך? מה עם טיריון? התגעגעתי.

Lhuna1

New member

התברר די מהר שזה הולך להיות פרק שכולו הקרב על החומה, ולמרות שבהתחלה התבאסתי מזה כי אני משתעממת תמיד מסצינות של קרבות - זה היה ממש יפה. אולי הקרב הכי יפה שראיתי בטלויזיה/קולנוע עד היום.
האפקטים היו מהממים, הרבה רגעים טובים, גם מרגשים, אבל באמת עבודת האפקטים וה-CGI מדהימה... ואף סצינה אחת מיותרת בכל הקרב הזה.

השאלות שלך הגיוניות, אבל אני חושבת שאפשר להסביר את זה במה שהם אמרו בסוף הפרק, שזו היתה רק מתקפת "מבחן" ראשונה, בשביל לראות מה הכוח האמיתי של משמר הלילה.
למה אין למשמר הלילה גיבוי מדרום, זה באמת לא מובן, וגם לא מובן היה לי לפני כן למה הם התנגדו לסגור את החומה.

למעלה