מישהו אוהב אותך שמה! האמת ששמעתי שיצא והוא לא עידכן לי, והייתי בסדר עם זה כי שמעתי דעות חלוקות חח

RenanaD

New member
כן, גם לי! והעלים את המועדפים!

הצילו

מצד ימין (איפה שסימנתי בעיגול אדום) תמיד היה לי אייקון של המועדפים, שלחיצה עליו מראה את החלון של כל הסימניות ולחיצה שניה מעלימה אותו. ועכשיו אין! מה אני עושה?! חרשתי כבר על כל האופציות שראיתי, כולל התאמה אישית, ואני לא רואה את האייקון הזה יותר!
תחזירו לי את הסימניות שלי, פיירפוקס, זה ממש סיוט ככה

(#צרותהעולםהראשון, לילך, כן כן. אני מרשה לך לצחוק עלי)

רגע רגע... את מדברת על כפתור שפתח לך את ה-Sidebar של המועדפים?

אישית אף פעם לא השתמשתי בזה. אבל למיטב הבנתי הוא ז"ל

הוא עבר לאפשרות הראשונה בתפריט מועדפים עצמו. חוץ מזה, נותר רק לבדוק אם יש תוסף שמאפשר את זה בחזרה (בטוח יש משהו).
מה לגבי קונטרול+B?

RenanaD

New member
אומייגאד קונטרול B! לגמרי שכחתי ממנו!!!

ידעתי שתציל אותי איכשהו
אבל רק חלקית, זה עדיין דורש להפעיל את יד שמאל ולפעמים אני מתעצלת, רוצה לעבוד רק עם העכבר... חחחח
אוף. אני ממש רוצה את הכפתור הזה חזרה. ממש ממש. למה להיות מטומטמים ולקחת אותו מאתנו?!

מבין את עצלנותך הרבה עצבניים על השינויים הקטנים האלה שהם עשו, הגבילו בהרבה דברים.
אבל יש תוספים שאיתם אפשר לשחק עם זה, אם את רוצה לנסות, כולם מפנים לזה:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/classicthemerestorer
הוא אמור להכיל אפשרות להחזיר את זה. אבל לא התעסקתי עם זה, אז אני לא באמת יודע.

RenanaD

New member
כן?! יואו הלוואי

מאוחר עכשיו ואין לי כח, אז אנסה מחר!

נראה לי שכולנו בערך באותה סירה

אם זה מנחם אותך, אני כבר באמצע תואר שני ועדיין אין לי שמץ של מושג מה אני רוצה לעשות עם עצמי כשהתואר הזה ייגמר. יש כל כך הרבה כיוונים שאני חושבת עליהם שאשכרה אין לי מושג מה לעשות ולאיזה כיוון לנסות ללכת.
אבל כמו שכולן פה בערך אמרו, צריך לשמור על אופטימיות וללמוד לקחת את הדברים הנכונים מכל ראיון, מביך וגרוע ככל שיהיה.

כולנו בסוף נמצא את עצמנו איכשהו איפה שאנחנו צריכות להיות אני מקווה.

Rachel47

New member
אני גם מקווה

ודווקא אני לא ממש מרגישה שיש כל כך הרבה אפשרויות
אני מניחה שכיוונים כן יש מלא אבל הזדמנויות
הרבה פחות

היום התקשרה עוד חברת השמה
אצלם זה מרכז הערכה
עברתי אחד כזה בבזק אז לפחות אני חצי מוכנה למה שהולך להיות
שוין
שניים זה טוב מאפס
אני מתחילה להיות מעט יותר אופטימית שמתישהו תהיה לי עבודה

אני פשוט מרגישה שאני יותר לחוצה על זה שתהיה לי "עבודה" ולא על מה העבודה תהיה

למרות שכרגע באמת נראה שההתמקדות היא בתועמלנות

RenanaD

New member
בהצלחה!

אני מכירה איזו תועמלנית או שתיים, מקסימות, אם תרצי להתייעץ בהמשך עם מישהי מנוסה או לשאול שאלות...

Rachel47

New member
אם אצטרך אגיד לך

עקרונית במשפחה הרחוקה יש תועמלנית שממנה התחיל כל הקטע של בכלל להסתכל לכיוון השביל הזה
ברור שהייתי מודעת אליו אבל אחרי שדיברתי איתה זה נהיה יותר אמיתי

RenanaD

New member
אני מסיימת תוך חודשים ואין לי שמץ, נו שוין

אני כ"כ מוטרדת מהעובדה שאין לי מספיק תוצאות טובות להציג בתזה, וכ"כ מוטרדת מהרעיון של אשכרה לכתוב תזה, שאני פשוט לא מרשה לעצמי לדאוג מה יגיע אחרי... פרה פרה, דיה לצרה בשעתה. ואני דווקא מצליחה לעמוד בזה יפה, אבל לאחרונה יותר מדי אנשים סביבי שואלים יותר מדי שאלות, וזה ברצינות מתחיל להעיק

ספרו לי על זה

לי יש מקצוע שיש בו עבודה, אבל אני לא רוצה אותו.
שמישהו יגלה לי איך למצוא את מה שאני כן רוצה...

RenanaD

New member
אני סיימתי את חובותי הקורסיות!

היום

היה לי סמינריון להגיש. שזה, אם אתם זוכרים, מאמר מדעי כלשהו שבחרתי מתוך רשימה שהמרצה פרסם בתחילת השנה, והייתי צריכה להכין עליו מצגת + להרצות באנגלית מול כל הכיתה, בסביבות חצי שעה.
עושים את זה פעם אחת בשנה, אז היום היה תורי וסיימתי עם זה לנצח
ובגלל שאני גאון וסידרתי שאת כל נקודות הזכות שהייתי חייבת בתואר - עשיתי כבר בשנה שעברה ובסמסטר א', אז אין לי יותר שום דבר בסמסטר הזה, מלבד מחקר נטו
אה, ועוד כמה הרצאות שיש בהן חובת נוכחות, אבל שום דבר מעבר. אפילו לא חובה להקשיב

בקיצור, אמא'לה, השתגעתי לפני הסמינריון הזה!
המאמר היה קל יותר מזה שהיה לי בשנים הקודמות, אז הייתי הרבה יותר רגועה. אפס לחץ. התחלתי לעבוד עליו מאוחר, עשיתי ריכוז מאמץ וסיימתי, אפילו לא נלחצתי בסופ"ש. אבל אז הגיע מוצ"ש... שכנה (אמריקאית לשעבר) שלי התנדבה לשמוע אותי, וכאן התחיל הבלגן. היה לי בלאקאאוט פסיכי, כמו שלא היה לי בחיים! כתבתי מראש את התמלול של כל ההרצאה, כולל בדיחות, ושיננתי את זה בע"פ. עברתי על זה הרבה לפני כן, זכרתי פלוס מינוס, היה בסדר גמור. אבל מולה - נאדה! התחרפנתי. באמת, לא הבנתי מה קרה פתאום...
היא ממש ריחמה עלי אז נתנה כמה טיפים + כרטיסיות שהיא שמרה לה מפעם, אמרה שעדיף להשתמש בהן. בהתחלה היססתי, אבל בסוף הגעתי למסקנה שאם אני כבר הולכת להקריא כמו סנילית, עדיף מכרטיסיה ולא מדף A4. אז מהלילה ועד 5 לפנות בוקר היום רק העתקתי את כל המלל לכרטיסיות האלה - אחת (גג שתיים) לשקופית.
ישנתי 4 שעות, קמתי, חברה הזמינה לנו כרטיסים לבקסטריט בויז (כן, רק השטות הזאת היתה חסרה לי היום
), נסעתי לאוניברסיטה והתאמנתי על שני חברים מהתואר, בנפרד. הפעם עם הכרטיסיות היה הרבה יותר טוב! אז נרגעתי.
בהרצאה עצמה היה טיפה פחות מוצלח, לא כ"כ זכרתי בע"פ כמו שקיוויתי, אבל לא נורא. חברים שלי אמרו שעשיתי את זה באופן מאוד טבעי, שנראה שאני סתם מרפרפת על בולטים שכתובים שם, לא בלט שאני אשכרה מקריאה פסקאות שלמות... אז או שהם שיקרו כדי לגרום לי להרגיש טוב יותר עם עצמי, או שזו האמת ויופי, מושלם

אבל תכל'ס, לא אכפת לי. זה מרצה שנותן ציונים בסדר, בסופו של דבר, והעיקר שזה מאחורי. וכבר אמרתי שאין לי יותר חובות לתואר (חוץ מכתיבת תזה אבל הממממ בואו נדחיק בינתיים) ווהוווווווווווו

Rachel47

New member
אני בדיוק עכשיו יושבת על סמינריון

לקורס אצות שאני צריכה להגיש כולל ההרצאה בשלישי בבוקר
יש לי שלושה מאמרים
ואני רק בתחילת הראשון
ואני כבר משתגעת
סירייסלי אני לא עומדת בזה בא לי לבכות
ויש כל כך הרבה עבודה וכל כך מעט זמן
היא עוד רוצה שנכתוב תקציר של ההרצאה ונדפיס לכולם
כוסומו!
ויש לי עוד מלא חובות לתואר..יש איזה 6 מבחנים
ותכלס אחרי הסמינריון הזה יש עוד אחד..ואליו יש כל כך הרבה חומר וכל כך מעט הבנה של מה שצריך לכתוב
זה לא כמו באצות (אני חס וחלילה לא מעדיפה..שניהם חרא) שקיבלתי 3 מאמרים ותעבדי עם זה
כאן היינו צריכים למצוא אותם לבד
ואנחנו צריכים למלא 3 שעות של הרצאה
כן, בקבוצה של 5 אנשים
עדיין..לא קל..
די נגמרת לי הרוח במפרשים...

RenanaD

New member

מי עושה דבר כזה?! סמסטר אחרון הכי קשה... באמת, תנחומיי. אבל אוטוטו נגמררררר

למעלה