Rachel47

New member

אז חזרתי מעצמאות עם כוחות מחודשים (שמתעלמים לחלוטין מהסמינריון שיש לי להגיש שבוע הבא שלא התחלתי ושאין לי זמן לעשות אותו)
והתחלתי לשלוח קורות חיים לכל מיני מקומות
היום בבוקר חזרה אליי מישהי מחברת השמה שמתמחה בתעמולה (תועמלנות)
ויש לי ראיון בסוף החודש איתה
זה משמח אותי כי אני צריכה למצוא עבודה
אבל עכשיו אני גם לחוצה

יכול להיות שיש צדדים קסומים לעבודה הזו (אחד מהם הוא כנראה הרכב..) אבל אני גם מעט חוששת
תכלס כל החיים עבדתי במכירות אז זה לא שזה זר לי
אבל זה אחרת קצת..אני חושבת
ומה אם בכלל לא יקבלו אותי?
נהיה לי פחד מהעתיד..ושאלות קיומיות כמו מה לעזאזל אני עושה עם חיי התחילו לצוץ

לא כיף גדול

בנושא אחר ההורים שלי מגיעים עם אחותי היום ומחר אנחנו הולכות לצלול עם דולפינים!

וזהו נראלי
מה קורה איתכן?
איילת מה קורה עם הפסטיבל? זה עוד דקה לא?

o0Invisible0o

New member
:|

לא מדברים על הפסטיבל. סתם, נדבר כשאני קצת יותר אדע מה קורה איתי...
אפשר לדבר על דברים שמחים! קניתי נעלי טיפוס ורודות יפותתתתתתתת (ויקרות!
), אחותי בארץ וזה ממש ממש כיף..כאלה.

בכל מקרה, לא התקף חרדה! מי כמוני מבין את הפחד מהלא נודע אבל יהיה בסדר, זה רק ראיון עבודה, כנראה אחד מיני רבים שיהיו לך בחיים..ותגשי אליו כככזה- לא משנה כמה את רוצה את העבודה. בכלל, בראיונות אני מנסה להגיד לעצמי שזו שיחה שבה נוחה שבה אני פשוט ממש חיובית בקשר לעצמי, מדברת על ההצלחות שלי, על ההישגים שלי..זה עובד...ברוב המקרים.

יהיה בסדר! אל תלחצי, במיוחד שיש לך עוד את כל החודש...
ויאיי לרוח מחודשת, אמן תסיימי עם הסמינר בקלות ובמהירות!

LemonLimeLilach

New member
אל תלחיצי את עצמך

מניסיון שלי, סביר להניח שתגיעי לראיונות ולא תתקבלי, לא תהיה כימיה, תהיי לחוצה ותעני תשובות טיפשיות (או שתלמדי מהשטויות שלי ותתאמני על זה לפני ואז לא תגידי דברים מפגרים
) וזה בסדר... היי, התקשרו אלייך! אני שלחתי איזה טריליון קורות חיים ולא חזרו לי אליי נראה לי אף פעם...
(פעמיים בכמה חודשים, והחברת השמה היחידה ראיינה אותי ולא חזרה אליי מאז, כאילו אני חסרת תועלת לחלוטין!)

יהיה בסדר

Kill Bernard

New member
יפ.

יש לנו נטייה לקחת כל הזדמנות ולהתחיל לחשוש ממיליון צעדים קדימה עוד לפני שמגיעים אפילו לראשון.
כל הלהילחץ ביחד גם ממה יהיה כשתקבלי את העבודה, וגם מזה שלא תקבלי את העבודה, ואולי בכלל היא לא טובה, אבל אומג זה הראיון היחיד שאי פעם יסכימו לקרוא לך אז את חייבת להיות טובה, וזה הרבה יותר מידי דברים להילחץ מהם.

בדיוק מה שלילך אמרה -
יהיו עוד כאלה בחייך, ואם תלכי אליו בגישה הכי טובה אז אולי זה יעבוד וכשזה יתקדם תוכלי לעבור לחשוב על שאר הדברים.
אם כבר שלחת קו"ח וכבר חזרו אליך, בנקודה זו עוד אין לך מה להפסיד אז כן, יהיה בסדר

RenanaD

New member
אני עם מה שנאמר

ואין לי זמן להוסיף מעבר, כי כבר אחרי חצות ויש לי מצגת שלמה לשפצר... ביום ראשון אני מעבירה סמינריון, באנגלית (מטלה אקדמית קורסית אחרונה לתואר ווהו!), ולמרות שחשבתי אתמול שסיימתי גם להכין את המצגת וגם לכתוב תמלול של ההרצאה עצמה - היום גיליתי שאני ממש רחוקה מזה. נתתי לחברים לעבור עליהם והם נתנו מלא הערות. אז יש לי עוד מלא עבודה
ועזבו את זה, אני כבר רגילה לא לישון בלילות. ההרצאה הזאת כ"כ מסובכת שאני בחיים לא אצליח לזכור אותה בע"פ! אמא'לה

וזהו, נראה לי. עכשיו דברים משעשעים כי אני צריכה עידוד קל:
"פרוזן", טים ברטון סטייל
גיפים של דיסני

Moreiro

New member
אויש הלינק הראשון מהמם

כריסטוף והטרולים נראים אותו הדבר

וספיקינג אוף טים ברטון, הזמנתי פעם ראשונה משהו מאיביי, קייס חדש (בתמונה)

את הגיפים כבר ראיתי כמה פעמים, אבל רק הראשון ממש מוצלח והשאר קצת מאולצים לי

Moreiro

New member
התמונה?

שילוב של ג'ק מ-Nightmare Before Christmas (סרט של טים ברטון) ושל הטארדיס מדוקטור הו
כן אני מתאבססת לדברים בקלות מדי...

או שהתכוונת בכלל למשהו אחר?

אהה אוקיי זהו, הנחתי שזה קשור לדוקטור הו, אבל אמרת טים ברטון אז תהיתי.
אז לא מכיר את הדברים המדוברים, אבל מגניב לך

RenanaD

New member
לא ראיתי מעולם "ד"ר הו" אבל אומג!

אני יכולה להעריך

o0Invisible0o

New member
אומג אומג אומג.

סיימתי באמת את כל חובותיי לתואר. קיבלתי את כל הציונים, כל הנקודות וכו' וכו'!! נראה לי שעכשיו אני צריכה לעשות טופס טיולים וזהווווווווווווווווווווו. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
בדיוק התחילו לדבר על טקס חלוקת תעודות של השנה שלי בפייסבוק אז נכנסתי לבדוק אם קיבלתי את הציון האחרון והיה לי חשש רב שנכשלתי במבחן האחרון ולאאאאאאאא!! 83!! והוו!!

LemonLimeLilach

New member
יאאאאא

איזה התרגשותתתתת!!

גם לי יש עוד מעט את הטקס לתוארררררר
עם כובע וגלימה
ואז נפטרים מהחרטא הזה לנצח!!!

למעלה