o0Invisible0o
New member
הסתכלתי היום בimdbpro קצת וכואב לי הראש. אני חוששת שאני לא יודעת כלום על הוליווד. כ"כ הרבה סרטים שחשבתי שהיו הצלחה מסחררת פשוט כיסו עלויות. כ"כ הרבה סרטים שנעשו יחסית בזול והכפילו הכנסות נחשבו למשהו מטורף. Gravity ו- AVATAR באמת עשו הכנסות פסיכיות אבל כ"כ הרבה אחרים לא.
וכ"כ הרבה שחקנים שחשבתי שהם רווחיים סתם מכסים עלויות או אפילו זה לא בכמעט כל הסרטים שלהם.
ג'ניפר לורנס היא זהב- כל מה שהיא נוגעת בו, בין אם נעשה ב70 מיליון או 10 מיליון משלש הכנסות בערך.
ויש לה מלא סוכנים שמייצגים אותה תחת כל קטגוריה. נניח מנג'ר יש בדר"כ 1 גג2 לשחקן? לה יש 3, ככה גם אג'נט וכו' וכו'.
אה ואפשר לראות פרוייקטים שעדיין לא פורסמו [in development] ו..יש פרויקט party down!! שמעניין רק אותי כי אני לא מבינה איך כולכן לא ראיתן את הסדרה הזו, היא טובה!!!
וקצת למציאות- התחלתי להמשיך לקדם את ההקרנה של ורוניקה מארס, מחכה לתשובות של אנשים מ'יס' אחרי שלמדנו שלקולנוע זה לא יגיע. הבנאדם הבא זה מנהל התכנים של סינמטק חולון כי הוא הוכיח פעם אחר פעם שהוא יודע מה טוב.
ועוד לא התחלתי באמת לחפש דירה- לעשות טלפונים וללכת לראות מקומות, אני קצת בשלב ה-מסתכלת באינטרנט ורואה מה המצב מרחוק, אני עובדת על זה.
ואני במצב רע מבחינת סרטי אוסקר- מתוך 9 סרטים ראיתי רק את Gravity. ודפ.
הבא ברשימה- "חלום אמריקאי" עם הדס.
אם מישהי רוצה לראות איתי את 12 שנות עבדות ב'לב' ת"א היא מוזמנת, יש לי כרטיסים! ואני רוצה לראות למרות שזה יהיה נורא!
וכמובן her, נברסקה, זאב מוול סטריט, פילומינה ודאלאס - כולם אני רוצה לראות. עד כמה שאני יודעת קפטן פיליפס כבר לא בקולנוע? וגם ככה לא הייתי טורחת לשלם על כרטיס בשביל לראות אותו.
וזהו, סיימתי לכתוב לכן על דברים שלא מעניינים אתכן.