o0Invisible0o

New member

הסתכלתי היום בimdbpro קצת וכואב לי הראש. אני חוששת שאני לא יודעת כלום על הוליווד. כ"כ הרבה סרטים שחשבתי שהיו הצלחה מסחררת פשוט כיסו עלויות. כ"כ הרבה סרטים שנעשו יחסית בזול והכפילו הכנסות נחשבו למשהו מטורף. Gravity ו- AVATAR באמת עשו הכנסות פסיכיות אבל כ"כ הרבה אחרים לא.

וכ"כ הרבה שחקנים שחשבתי שהם רווחיים סתם מכסים עלויות או אפילו זה לא בכמעט כל הסרטים שלהם.
ג'ניפר לורנס היא זהב- כל מה שהיא נוגעת בו, בין אם נעשה ב70 מיליון או 10 מיליון משלש הכנסות בערך.

ויש לה מלא סוכנים שמייצגים אותה תחת כל קטגוריה. נניח מנג'ר יש בדר"כ 1 גג2 לשחקן? לה יש 3, ככה גם אג'נט וכו' וכו'.
לא מפתיע. אה והכי הרבה יח"צנים. מיליון.

אה ואפשר לראות פרוייקטים שעדיין לא פורסמו [in development] ו..יש פרויקט party down!! שמעניין רק אותי כי אני לא מבינה איך כולכן לא ראיתן את הסדרה הזו, היא טובה!!!

וקצת למציאות- התחלתי להמשיך לקדם את ההקרנה של ורוניקה מארס, מחכה לתשובות של אנשים מ'יס' אחרי שלמדנו שלקולנוע זה לא יגיע. הבנאדם הבא זה מנהל התכנים של סינמטק חולון כי הוא הוכיח פעם אחר פעם שהוא יודע מה טוב.

ועוד לא התחלתי באמת לחפש דירה- לעשות טלפונים וללכת לראות מקומות, אני קצת בשלב ה-מסתכלת באינטרנט ורואה מה המצב מרחוק, אני עובדת על זה.

ואני במצב רע מבחינת סרטי אוסקר- מתוך 9 סרטים ראיתי רק את Gravity. ודפ.
הבא ברשימה- "חלום אמריקאי" עם הדס.
אם מישהי רוצה לראות איתי את 12 שנות עבדות ב'לב' ת"א היא מוזמנת, יש לי כרטיסים! ואני רוצה לראות למרות שזה יהיה נורא!
וכמובן her, נברסקה, זאב מוול סטריט, פילומינה ודאלאס - כולם אני רוצה לראות. עד כמה שאני יודעת קפטן פיליפס כבר לא בקולנוע? וגם ככה לא הייתי טורחת לשלם על כרטיס בשביל לראות אותו.

וזהו, סיימתי לכתוב לכן על דברים שלא מעניינים אתכן.

limors2

Well-known member
איזה אתר מגניב

הורדתי את קפטן פיליפס בבלו ריי לפני כשבועיים (ועוד לא ראיתי), אז את מסודרת איתו

Kill Bernard

New member
בדיחת לשון -

שיעשעת אותי מאוד עם "התחלתי להמשיך לקדם". כנראה שמצבי רע אם זה מצחיק אותי

עייפה כ"כ. אתמול אחרי חלום אמריקאי (שבמהלכו אכן היו לי כמה וכמה חלומות) ניסיתי להספיק לנצל את הדקות האחרונות לפני שמפסיקים האוטובוסים. חשבתי שאני מאוד חכמה אבל בסוף זה הסתכם בהמון סיבובים ברחבי הערים בכל גוש דן. חזרתי הביתה ב-2, שוב

אם כן, ספירת סרטי האוסקרים שלי התקדמה - ראיתי כל מה שרציתי לראות

וממש לא אהבתי את רובם, או לפחות לא הערכתי כמו שכולם מסביב. Her היחיד שאני ממש ממש ממליצה. וזה עוד למרות שאני אמורה לתעב את סקארלט!
ופרוזן, כן. כמובן.

אני לא ראיתי כלום אבל האמת שלא נראה לי שגם אראה, הם לא נראים כאלו מעניינים בשבילי.
אבל העובדה שלא ראיתי Frozen כואבת כל פעם מחדש. כ"כ קשה להתחמק מאיזכורים שלה בכל מקום
כבר התחלתי לשמור דברים במועדפים לחזור אליהם אחרי שאראה.

אני תמיד מסתכל בויקיפדיה (או באתר ייעודי אחר) מסקרנות מה היה התקציב של הסרט ומה הרווחים, אבל לא זכור לי שהופתעתי ממשהו, זה לרוב שווה פחות או יותר להרגשה הכללית. מעניין שתתני דוגמאות לסרטים שזה לא ככה.
לא מתפלא על ג'ניפר לורנס חח היא סוגשל תופעה כרגע..

o0Invisible0o

New member
טוב, אולי כי אני פשוט אף פעם לא בודקת

ואז פתאום לראות רשימה רצופה של סרטים וסכומים זה מפתיע.
נניח עכשיו אני בג'וליה רוברטס..ידעתי שלארי קראון היה כשלון, אבל וואלה? הוא כיסה הוצאות.
עלה 30 מיליון, הרוויח 36.
מראה, מראה לעומת זאת, שידעתי שלא הצליח אבל לא חשבתי שכשל, סיים במינוס 20 מיליון..מצד שני הוא הצליח הרבה יותר מלארי קראון, הוא פשוט עלה הרבה יותר כסף..אז כנראה שזה הגיוני. ><
"קרוב יותר" שחשבתי שממש הצליח בעצם עלה 27 מיליון וסגר על 34 מיליון..שזה כלום.
פחות ממה שהרוויחו על לארי קראון אבל מבחינת שיח הוא היה הרבה יותר מצליח.
תפוס את הכלה היה נחשב כשלון, ממה שאני זוכרת דיברו על כשלון כלכלי ומבחינת הסרט עצמו גם, כל מי שהלך אמר שזה גרוע והוא עלה 70 והכניס 152!! יותר מהכפיל, ויותר מהרבה סרטים אחרים שנחשבו הצלחה..
נוטינג היל המהמם הרוויח פחות ונחשב הרבה יותר מוצלח.. [כמובן יחסית לעלויות הוא שילש הכנסות אבל הוא לא הכניס יותר מתפוס את הכלה..]
וואאאה ואני ממש אוהבת את לישון עם האויב אבל לא היה לי מושג שהוא עלה רק 19 מיליון והכניס יותר מ100!! זה פסיכי.
נניח אישה יפה שעלה רק 14 והכניס 178 לא מפתיע אותי, כי זה ידוע..למרות שזה עדיין יותר קיצוני ממה שחשבתי.

ומיסטיק פיצה, קלאסיקה וחשבתי שהוא באמת נחשב..מצליח..הכניס רק 13 מיליון.
ואוו. טוב אין לה מנג'ר ויש לה 4 סוכנים, ניצחה את ג'ניפר לורנס..אבל אין לה אנשי יח"צ, לפחות כאילו..לא כאלה שרשומים בימדב.

אוקיי. ההתנקשות בג'סי ג'יימס הרוויח פחות מ4 מיליון?? ידעתי שהוא לא הצליח אבל לא ידעתי שהוא עד כדי כך התרסק [והושקעו בו 30 מיליון].

אומגגגגגגגג יש כפתור shared connection ככה שאם יש לך עמוד משל עצמך בימדב הוא מוצא לך את הקשרים בינך לבין האדם שאתה בפרופיל שלו..כדי שתוכל ליצור איתו קשר. חה. אומג. זה נהדר!!

אעהאעההה!!! אמה ת'ומפסון עובדת על תסריט לגברתי הנאווה!!!

חשבתי ש"להציל את מר בנקס" הוא די כשלון קופתי אבל הוא יותר מהכפיל הכנסות..

ידעתי שcloud atlas כשל אבל לא ידעתי עד כמה. הושקעו בו 102 מיליון דולר והוא הכניס 27. :|

ספלאש נעשה ב8 מיליון דולר והכניס 70? לא ידעתי שהוא כ"כ הצליח יחסית.
פורסט גאמפ הכניס 330 מיליון דולר.

אוקיי, אוקיי..מועדון קרב עלה 63 והרוויח 37. 37?!?! איך מועדון קרב כשל? מה?

אני מבינה עכשיו למה הוליווד נשארת עם עיבודים של ספרי נעורים- זה פשוט עובד. ההצלחות של דמדומים, משחקי הרעב והארי פוטר לא משקרות, סרט אחר סרט ההצלחה מובטחת, הם כאילו לא מהמרים בכלל, זה מדהים. בעוד כל סרט אחר..ממש כל סרט אחר הוא הימור וכנראה, רוב הסיכויים, יכשל. זה מדהים כמה רוב הסרטים, גם אם אח"כ הם מוערכים, גם אם הם זוכים באוסקר וגם אם הם זכורים לעד, הם כשלון מספרי.
ואוו.

אוקיי. אני חייבת להפסיק ולצאת מהאתר הזה אבל כן, כזה.

o0Invisible0o

New member
טוב רגע, פרוזן!!

הושקעו בו 150 מיליון ועד כה הוא הרוויח 370 מיליון בארה"ב, 914 מיליון עולמי [כל המספרים שאמרתי קודם הם ארה"ב].

זהו, בדיוק מה שבאתי להגיד שהמספרים שהבאת זה ארה"ב בלבד, וכשמסתכלים על הרווחים עולמית אז המצב נראה הרבה פחות עגום לרוב הסרטים שציינת...
למרות זאת, באמת לא חשבתי ש"מראה מראה" הרוויח כ"כ קצת (166 מיליון עולמית- עדיין לא הרבה).
את רוב הסרטים שהזכרת אני חייב להודות שלא הצלחתי לזהות

קלאוד אטלס, ואו :/ (גם עולמית, 130 מיליון- ממש קצת לסרט כזה)

לא הייתי אומר שעיבודים לספרי נעורים הם הימור בטוח, ודוגמה מוצלחת זה "יצורים יפהפיים" שיצא שנה שעברה (ששמעתי עליו מליאורה)
והיה כישלון מביש (תקציב של 60 מיליון דולר, והכנסות של 60,052,138 דולר. עולמי).
עוד דוגמאות: "בני הנפילים" למרות שהוא גדוש בפרצופים יפים נכשל בקופות (מפתיע לי קצת), "פרסי ג'קסון" הצליח אבל לא יותר מדיי לצערי (הספיק לסרט שני, נראה לגבי השלישי), ויש עוד הרבה דוגמאות, בטח גם כאלו שבכלל לא שמענו עליהם..
הייתי רוצה לומר שעיבוד קומיקסי זה יחסית בטוח אבל גם "גרין לנטרן" לפי מה שזכור לי לא בדיוק הצליח.
זה גם נכון שזה לא אומר כלום מבחינת פרסים והערכה, להפך, לרוב האוסקר וכאלה יבחרו סרטים יותר 'איכותיים' ופחות המוניים, ובגלל זה לרוב אני לא מתחבר לרשימת סרטים שלהם חח (אני חושב שגם "מועדון הלקוחות של דאלאס" זה לא בדיוק הצלחה קופתית, ונראהלי שהרבה פעמים הם באים במטרה לייצר משהו יותר איכותי ולא המוני)

אז מה הם כן עושים? המשכים לדברים שהצליחו, כמובן... וריבוטים... כמה ריבוטים

עוד סופרמן, ועוד באטמן, ועוד ספיידרמן, ועוד אקסמן.... לסחוט מזה הכל..
ואני מודה שאני גם הולך בחלקם לקולנוע
(מחכה לאקסמן!)
אבל אני גם לא הולך הרבה לקולנוע בכלל, כשאני הולך אז זה יהיה סרט חובה מבחינתי (למשל- ההוביט).

פרוזן לגמרי מטורף, אבל מה שעוד יותר הפתיע אותי היה כשהבנתי שהוא הסרט המצויר השני עם הרווחים הכי גבוהים, אז הלכתי לבדוק מי הראשון ומסתבר שזה Despicable Me 2... שזה כאילו... בקושי שמעתי על זה. אין לי מושג איך זה הגיע לגבהים כאלו...

RenanaD

New member
ההצלחה של "דאלאס" באה להם ממש בהפתעה!

הם עשו סרט אינדי קטן וזניח, לא נראה לי שמישהו שם באמת ציפה למשהו... 20 שנה התסריט הזה הסתובב בעולם והחליף ידיים עד שיצא ממנו משהו. בהתחלה אפילו לא עשו הפצה גדולה לסרט, הוא הוקרן במקומות ספציפיים ביותר, ועם הזמן וההייפ התפשט לעוד מקומות בעולם. ואפילו חזר לאותם מקומות התחלתיים עם הפצה רחבה יותר, ממה שאני זוכרת.

Rachel47

New member
וואו תקשיבי את צריכה

לעשות פינה בבלוג לפוסטים כאלה
אני יכולה לקרוא את זה עד מחר
מועדון קרב רק כיסה!!! אומייגאד
אז הוא פשוט דוגמא מעולה לסרט שהיה סבבה מינוס בקופות והפך לקאלט אחר כך

למשל המופע של רוקי (וואט אבר...הזה שעשו בגלי) היה כישלון חורץ אבל נהיה פאנדום מסביבו והוא מין קאלט כבר
לעומת זאת הוא כן היה גרוע
מועדון קרב מעולה!!!

Moreiro

New member
ספיקינג אוף הסרט של ורוניקה מארס

סופסוף הגיעו המדבקות על התרומה בקיקסטארטר לבית של חברה שלי בלונדון (היא צילמה ליד עט כדי שאני אראה את הגודל)

תכלס, לא ציפיתי להמון, וגם ככה המדבקות יסיימו באיזו מגירה ותרמתי בעיקר כדי לתרום, אבל היה קצת מאכזב שהיא אמרה לי שלא היה מצורף לזה שום דבר. לא ציפיתי למכתב אהבה, אבל איזה פתק גנרי משוכפל של תודה שתרמתם או משהו

באמת מאכזב!

אולי מרוב כל העדכונים שלהם (היום נשלח עדכון מספר 70!), הם לא מצאו זמן לנסח פתק...

Moreiro

New member
אולי

אף פעם לא היה לי באמת כוח לקרוא את העדכונים האלו, מה גם שהמיילים שלהם תמיד מגיעים ב-4 לפנות בוקר

o0Invisible0o

New member
אבל אבל זה חמוד!!

אני חושבת ומנחשת שהם פשוט מנסים להשתלט על מס' ההזמנות שהם היו צריכים לשלח ולעשות את זה בזמן שלא היה להם זמן למכתב? למרות שכן, נו משהו גנרי..מה יש להם.

limors2

Well-known member
אוי, ממש מאכזב!

אם הדוידי שלי ליזי בנט יגיע ככה (וזה "אם" כפול- אם ככה ואם הוא יגע בכלל אי פעם
), זה יהיה ממש מבאס
הם חייבים לנו מגילת "סליחה על העיכוב המזעזע" עם תמונות חתומות של כולם. לפחות.

נראה לי יש לנו בעבודה imdbpro

אבל לפי מה שאת כותבת, לא כדאי להתחיל עם המדרון החלקלק הזה

באמת אפשר לשבת מולו שעות!!.
האמת שראיתי מלא סרטי אוסקר השנה! ראיתי את כל מה שרציתי: פרוזן, גרביטי, חלום אמריקאי (ג'ניפר לורנס
, קשה להאמין שהבחורה בת 24!), her (
- צריך לפתוח עליו דיון!!) ויסמין הכחולה (קייט בלאנשט!!!).
כל השאר פחות מעניינים אותי...

o0Invisible0o

New member
מהרשימה שלך ראיתי הכל מלבד HER

אבל אני רוצה לראות את המועמדים בקטגוריית הסרט הטוב ביותר..בלהבלה.
וכן, נשמע הגיוני שיש לכם ואל תתחילי!
זה ממכר להחריד.

למעלה