נכון לעכשיו הזמנו כבר את הרהיטים החדשים
השגנו הצעות מחיר לתשתיות החשמל, רשת האינטרנט והטלפון, הסדרנו גם את התשלומים, ועכשיו אנחנו מחכים שכל בעלי המקצוע האלה רק יטרחו לבוא ולעשות את העבודה... בינתיים אנחנו ממיינים את תכולת כל מיליוני הארונות והמגירות במעבדה הנוכחית שלנו. שרק זה לוקח נצח
כרגע הדבר היחיד שמנחם אותי זה שאנחנו הולכים להפוך את המעבדה החדשה למתוקתקת. יהיה צפוף ולא נח, אבל לפחות נדע מה בדיוק יש לנו ואיפה בדיוק הוא נמצא. אנחנו מוכרחים לעשות סדר פסיכי בכל הדברים שהצטברו במהלך השנים, וזה דווקא דבר חיובי שאף אחד לא היה טורח אף פעם לעשות... אז לפחות זה.
תקשיבי... אני האחרונה שתגיד לך שהיא לא ממורמרת על המצב שלה. אבל אני לא מאשימה את האוניברסיטה או המחלקה בזה. החדר הנוכחי שלנו הוא חצי חדר, ובחצי השני יש מכשירים של מעבדת סטודנטים שבהמשך המסדרון. ראש המחלקה רוצה לאחד את שני החצאים האלה ולהוסיף מכשירים לסטודנטים, ובגדול זה מהלך מבורך שיעזור להם. דופק אותנו, אבל עוזר להם. בתמורה היא כן הקצתה לנו מקום אחר, אבל הוא נמצא במעבדה בבניין השכן - ממש לא נח לעבודה השוטפת... להתרוצץ בין שני בניינים וזה. אז באופן אישי החלטנו להעביר לשם מכשירים שבשימוש בתדירות נמוכה, ובמקום זה להצטופף כולם במעבדה השניה שלנו, קומה אחת מתחת. הרע במיעוטו. אז זה מצב מחורבן, וברור שהכי קל לבוא לראש המחלקה בטענות, אבל בסופו של דבר - היא רק רוצה לקדם את כולם... ואין מה לעשות עם זה