o0Invisible0o

New member

לול. שלחתי קו"ח למשרה בתפוז, זה מצחיק אותי ממש.
כתבתי להם שאני כותבת בפורומים.

שלחתי עוד כמה משרות, מתחיל להיות מדכא ה-לשלוח ולא לשמוע חזרה.

ובפינת הלא קשור: בולדרינג בקור זה קשה ויותר כואב באצבעות מהרגיל.

זהו. מה קורה איתכן, בנות הפורום השקטות?

RenanaD

New member
גדול

איזו משרה?

אצלי הכל כרגיל, חוץ מבלגן של מעבר מעבדה. צריכים את המעבדה הנוכחית שלי בשביל משהו אחר, אז בצער רב אנחנו נאלצים לעבור חדר... ואם מעבר דירה זה חתיכת סיפור - דמיינו לכם מה זה לעבור מעבדה. מכשירים וכלים וניסויים וחשמל ובלוני גז והכל. כאב ראש

o0Invisible0o

New member
עורכת תוכן?

לפי תיאור זה נשמע כמו מנהלת אשכול, למצוא פוסטים מומלצים בבלוגים ופוסטים מוצלחים בפורומים ולהתאים לעמוד הראשי, למשל. נראה לי גם להניע אנשים לעבוד במערכת הבלוגים שלהם, כמו שהציעו לי פעם, ואין לי מושג למה אבל צריך ידע בפוטושופ ועריכת וידאו.
בסדר, יש לי גם את זה..

נשמע קשה לעבור מעבדה אבל לפחות את לא לבד ואת לא משלמת שכירות על שני מקומות במקביל בזמן המעבר!

Rachel47

New member
גוד פוינט

וזה נשמע דווקא אחלה עבודה
מביקורי התכופים בתפוז לפני איזה 6 שנים בערך אני זוכרת שכמקום עבודה הוא נראה לי די נחמד
זה כזה nine to five כזה
מעט נגרר וחסר תועלת, אבל אנשים נשארים לעבוד שם לאורך זמן, אז כנראה התנאים כן טובים
מצד שני, זה מידע בן 6 שנים....

אניווי הלוואי ויחזרו אלייך עם עבודת חלומותייך ושהשכר יהיה גם סבבה (והלוואי ותהיי מנהלת האשכול שלנו
..הו! כמה כוח!!!)

o0Invisible0o

New member

אם זה יקרה הפורום לא יסגר כל עוד אני עובדת שם!

בינתיים טרם שמעתי מהם, אז אל תחזיקו אצבעות וכאלה.

RenanaD

New member
מה אכפת לי שכירות?!

מכריחים אותי לבזבז את זמן המחקר שלי על שטויות! ולעבור לוקח כל כך הרבהההההה זמן

Rachel47

New member
זה נשמע קצת אבל אני מבינה את זה

יש לך זמן שלוקח לך להשלים תואר שני, ואת עושה מחקר שלוקח ככה וככה בדיקות וחזרות ווואט אבר (יש דברים שלוקחים המון זמן...ייצור של נוגדן נגיד- חצי שנה, אני לא סגורה על איך זה בכימיה אבל) והמחקר הזה הוא לא סתם שטות שעשית במעבדת הוראה בתואר ראשון ואפילו לא פרויקט מחקר שזה גם נחשב בואי תעשי ואל תחשבי על זה יותר
במחקר של מאסטר זה נחמד שבאמת מגיעים לתוצאות, זה נחמד יותר אם מגיעים למסקנה כלשהיא ומגיעים ללכתוב מאמר
והדברים האלה לוקחים זמן
אז להתחיל לארוז מיקרוסקופים וצנטרפוגות במקום לעשות את הדברים שתכננת, זה הולדינג יו בק...
בקיצור בשלב התואר השני זה לגמרי "מבזבזים את הזמן שלי" וזה מייאש ומבאס (בתואר הראשון נניח זה לא מעניין אפחד)

RenanaD

New member
תסבירי לי למה בדיוק אני צריכה

לרדוף אחרי חשמלאים ונגרים, שיסדרו לי מקום נורמלי לשבת במעבדה החדשה? להשיג הצעות מחיר, לסדר להם את התשלום? למה אני צריכה לבזבז שבועות שלמים בסחיבה של כלים ומכשירים במדרגות (בניין בלי מעלית)? גם ככה אין לי זמן לכלום, למה אני צריכה להתעסק בשטויות כאלה במקום לעבוד במה שאני שם בשבילו? חננה או לא, מכריחים אותי לעשות משהו מעצבן וזה ממש מקומם

Rachel47

New member
אומייגאד לא שיערתי שזה דברים כאלה

חשבתי שרק הקטע של לארוז ולהעביר ציוד (שיערתי שאין מעלית..אוניברסיטאות חרא)
אבל כל הקטע עם האנשי מקצוע והצעות מחיר וסקר שוק
וואט דה פאק!??!??

RenanaD

New member
כן כן, זה בדיוק מה שאני צריכה לעשות

במילים אחרות: הכל.
קיבלנו פיסת חדר מסכנה שהכילה מיליון מכשירים וכלים, ואנחנו אלה שצריכים להעיף הכל ולהפוך את המקום למשרד + מעבדה בשבילנו. נשמע צפוף? זה בדיוק מה שזה הולך להיות... ופייר זה לא

(אגב, ההודעה הממורמרת הקודמת היתה כתגובה לך, אבל כוונה ללילך! למקרה שזה לא היה ברור... החוצפנית העזה לקרוא לי "חננה"
)

Rachel47

New member
זה היה לגמרי ברור אל דאגה

וזה נשמע נוראי ומגעיל ואוניברסיטה חרא אוף באמת שיצא לי החשק מהכל האקדמיה הזו תאמיני לי
בכל מקרה אני ממש מקווה שהעניין יסתיים בקרוב ותוכלי לחזור למה שאת אמורה לעשות באמת
נורא מעצבן שלמוסד יש כל כך הרבה כוח ואפילו שאת כבר בתואר שני ואת כן אמורה לעניין מישהו זה לא באמת קורה
חשבתי שיש תנאים..איזה תנאים ואיזה נעליים..
אבל למה אני מופעת? כל שני וחמישי יש בבן גוריון שביתת סגל זוטר..

RenanaD

New member
נכון לעכשיו הזמנו כבר את הרהיטים החדשים

השגנו הצעות מחיר לתשתיות החשמל, רשת האינטרנט והטלפון, הסדרנו גם את התשלומים, ועכשיו אנחנו מחכים שכל בעלי המקצוע האלה רק יטרחו לבוא ולעשות את העבודה... בינתיים אנחנו ממיינים את תכולת כל מיליוני הארונות והמגירות במעבדה הנוכחית שלנו. שרק זה לוקח נצח

כרגע הדבר היחיד שמנחם אותי זה שאנחנו הולכים להפוך את המעבדה החדשה למתוקתקת. יהיה צפוף ולא נח, אבל לפחות נדע מה בדיוק יש לנו ואיפה בדיוק הוא נמצא. אנחנו מוכרחים לעשות סדר פסיכי בכל הדברים שהצטברו במהלך השנים, וזה דווקא דבר חיובי שאף אחד לא היה טורח אף פעם לעשות... אז לפחות זה.

תקשיבי... אני האחרונה שתגיד לך שהיא לא ממורמרת על המצב שלה. אבל אני לא מאשימה את האוניברסיטה או המחלקה בזה. החדר הנוכחי שלנו הוא חצי חדר, ובחצי השני יש מכשירים של מעבדת סטודנטים שבהמשך המסדרון. ראש המחלקה רוצה לאחד את שני החצאים האלה ולהוסיף מכשירים לסטודנטים, ובגדול זה מהלך מבורך שיעזור להם. דופק אותנו, אבל עוזר להם. בתמורה היא כן הקצתה לנו מקום אחר, אבל הוא נמצא במעבדה בבניין השכן - ממש לא נח לעבודה השוטפת... להתרוצץ בין שני בניינים וזה. אז באופן אישי החלטנו להעביר לשם מכשירים שבשימוש בתדירות נמוכה, ובמקום זה להצטופף כולם במעבדה השניה שלנו, קומה אחת מתחת. הרע במיעוטו. אז זה מצב מחורבן, וברור שהכי קל לבוא לראש המחלקה בטענות, אבל בסופו של דבר - היא רק רוצה לקדם את כולם... ואין מה לעשות עם זה

LemonLimeLilach

New member

אני אתמול כמעט בכיתי למזכירות של החוג שלי באוניברסיטה... עדיין אין לי ציונים!!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member
לא המון

קר כאן הרבה יותר מהרגיל וזה מצחיק לראות את האילתיות המסכנות מתרוצצות בטייץ דק וחלצה ארוכה דקה ואיזה סווטשירט דק מעפן כזה כי הן לא ערוכות לחורף
זה כבר נהיה הבדיחה שאם אני כבר עם הנס וצעיף אז הן בטח מתות מקור ונושרים להם כבר החיים עצמם

אממ, התחיל חודש המעבדות הנורא
אז אני חצי סבבה עם זה (לקח לי כמה דגים אבל עד סוף העמבדה פשפשתי להם במוח די בקלות)
וחצי לא (היום הגרוע יותר של הסופה היה היום של המעבדה..שהייתה במכון מחקר..בחוץ..ודגים חיים בתוך מים..לא חמים..וגם דו"חות טפו!)

תחושת המיצוי לא נחלשה ואני כאילו מעבירה את הימים די בגרירת רגליים
ואז כשאני חושבת על העתיד ומה אני אעשה כשאני אסיים את התואר גם לא הכל וורוד והאמת שאני פשוט ממש עייפה..מבפנים כזה...
קיצר תפסת אותי ביום די דאון..

o0Invisible0o

New member
אני גם לא ערוכה לחורף.

מה זה הקור הזה?

אוי. ממש לא נעים לי לקרוא שאת מפשפשת במוחות של דגים.
אני פשוט אתעלם מכל החלק הזה. ><

מבינה אותך על תחושת המיצוי וגרירת הרגליים, זו תקופה כזו- גם את באילת, גם לקראת סוף התואר אז נמאס ללמוד וגם יש שאלות גדולות על העתיד, אני מבינה אותך..אין לי מה להגיד. תקופה מבאסת.
היי, גם אצלי. אני מובטלת להחריד כבר וגרה בבית וזה מרגיש כאילו כלום לא משתנה..
כיף לנו!

Rachel47

New member
חחח אוקיי אני אשתדל

לא להיות יותר מידי גרפית

כל העניין של האבטלה די מלחיץ אותי בעיקר בגלל שהתכנון הכללי הוא לא לחזור בכלל הביתה וישר להתנחל בבאר שבע
מה שמצריך עבודה שתממן לי את העניין
סוג של בא לי להרים ידיים ולישון כל היום
אבל גם אז אני ישנה פה ותומר שם אז אני אפילו לא אישן מי יודע מה ולא יהיה לי בכלל כיף

למעלה