o0Invisible0o

New member
זה בסדר, תכתבי מה שבא לך...

אני פשוט אתעלם.

מבינה אותך אבל את יודעת, אם יהיה לחוץ לך לגור ישר בבאר שבע אז תמצאי עבודה אפילו בחנות, כמו עכשיו, ותישארי עד שתמצאי משהו נורמלי.
אני בבית ואני מחפשת כבר עבודה רצינית (למרות שגם התייאשתי והייתי קופאית!) וזה לוקח זמן.

בא לי להרים ידיים ולישון כל היום= תיאור די מדויק של חיי כרגע.

אבל לא, יהיה בסדר..באמת. תחשבי כמה את קרובה ללסיים את הלימודים וכמה זמן חיכית לזה..ותחשבי על זה שתעברי לב"ש עם תומר וכמה נחמד זה יהיה...ואל תחשבי על האבטלה כי אי אפשר לדעת ואולי באמת תמצאי עבודה טובה ממש מהר..
או עבודה סבירה מהר ו..בקיצור, יהיה בסדר.

Rachel47

New member
זה פשוט חבל

שהתיאור שלי כרגע ל"עבודה טובה שאני אהיה בסדר איתה" זה פשוט עבודה שתכניס לי הרבה כסף
וכאילו פחות חשוב לי שהיא תהיה בתחום..
כמו שאמרתי, בכל מקרה כל השנים תכננתי להוציא תעודת הוראה
ועכשיו יותר מתמיד זה נראה כאילו זה מה שאני אעשה ובאמת אלך לעבוד בזה (ואסתמך על זה שכשתומר יסיים את לימודיו לפחות לו תהיה משכורת סבבה)

LemonLimeLilach

New member
את לא ממש לבד במקרה הזה

גם אני בקטע של עבודה טובה שתכניס לי הרבה ובתקווה שתהיה לה נגיעה לתחום.

זה מבאס לאללה. אבל אין עבודות. בכלום!

LemonLimeLilach

New member
יש לי עוד תקלה מחשבית שבטח

יש לה פתרון טיפשי שאני לא מצליחה לחשוב עליו...

אני משתמשת בפיירפוקס ותמיד הייתי מתחילה לכתוב כתובת של אתר או אפילו מהתיאור שלו (נגיד ta והיה מתמלא לתפוז או זהו והיה מתמלא לפורום) ועכשיו זה נעלם ואני צריכה או לכתוב את כל הכתובת, או שזה מתמלא לי אבל לא מביא אותי ישר לאתר כמו עד עכשיו אלא לחיפוש בגוגל וגם אז כשאני לוחצת על מה שאני רוצה הוא פותח לי בחלון חדש...
אני לא רוצה את זה יותר
אני רוצה שכשאני כותבת yn ישר אני אגיע לוואינט
תעזרו

RenanaD

New member
אולי סתם נמחקה לך ההיסטוריה?

הדבר הזה חוזר על עצמו? נניח ניסית בפעם הראשונה ו-Ynet לא הושלם אוטומטית, אז היית חייבת להמשיך להקליד את כל הכתובת. בפעם הבאה שתכתבי Y זה שוב לא ישלים לבד?

LemonLimeLilach

New member
זה חוזר על עצמו

זה כאילו השתנו לי ההגדרות של החיפוש... ואגב לפני זה, זה היה משלים גם לאתרים שלאו דווקא בהיסטוריה שלי, כאילו הוא ממש חכם!

ממ.. תראי שזה מוגדר לך ככה באפשרויות

בדגש על האפשרות של ה-Location Bar שזה מה שאת צריכה,
אבל בשביל שהוא יוכל לקחת את זה מההיסטוריה אז גם צריך שההיסטוריה תישמר (Remember history)

LemonLimeLilach

New member
כן זה מוגדר ככה..

אוף
נראה לי שאיכשהו עלה לי על החיפוש חיפוש חדש כלשהו שעושה לי דברים שאני לא אוהבת... איך בוחרים מנוע חיפוש?

LemonLimeLilach

New member
חח משהו בהגדרות המתקדמות

שהייתי צריכה להוסיף. המצב עדיין לא מושלם אבל 90%

dans girl

New member
חיים וכאלה. נתחיל מהחדשות הנחמדות:
יש לי עוד אחיין חדששששש

שמו תום והוא מאממוש וליאורה, לא יודעת אם ראית את הוואטסאפ שלי אבל יש לו שיער של 10
.
הוא נולד ביום חמישי אחרי הריון מאוד קשה שעבר על אחותי, וכרגע אנחנו עוד לא יודעים מה המצב איתו כלכך, כי יש לו איזה בעיה בכליות (שעוד ידענו שקיימת מההריון ופשוט לא ידענו מה חומרתה) אז משאירים אותו בפגיה על אף העובדה שהוא נולד באיחור של יום, אבל אנחנו אופטימיים ומקווים שהוא יהיה בסדר
.

חוצמזה מה שרציתי לספר לכן כבר 3 שבועות ולא הספקתי (עמכן הסליחה, אני גרועה ממש ואני מרגישה שבקושי יש לי זמן על האינטרנט
.) זה שהסתפרתי. כחלק ממיצג. במוזיאון רמת גן. זו אמנית בשם נעמי גרשטיין ולמיצג קוראים 'קצר מועד', היא מספרת אותי ואנחנו מצולמות ויש מיקרופון מעלינו שמשדר ברמקולים את השיחה שלנו לכל הגלריה. זו הייתה חוויה מלחיצה לגמרי, כי מיקרופון, וכי אני מסתפרת אצל אותו ספר מאז שהייתי בערך בת 10. הלכתי עם אחותי (שגילתה שזה מתקיים פחות מ-24 שעות לפני ואמרה לי והחלטנו ללכת), ושתינו הגענו למסקנה שזה היה קצת shock therapy בשבילי
.
בכל מקרה אני שמחה שעשיתי את זה והתספורת יצאה נחמדה, אז יאי.
ואם אתן במקרה מגיעות למוזיאון לאומנות ישראלית ברמת גן בזמן הקרוב סביר להניח שתשמעו את זה משודר שם, יחד עם הוידאו, וחתיכות השיער שלי פזורות בחלל
.
אח"כ התפנקתי בגלידה
.

היום יש לי מבחן במבוא למדע ומשפט פורנזי, אני מתה שהוא יעבור כבר, למרות שאחריו אנחנו מתקרבים ממש לתקופת בחינות ואמג, אין לי כוח לעוד 3 בחינות כאלה.

מעבר לזה אני ממש מרגישה שמצטברים לי מלא דברים לעשות שאני פשוט דוחה - אני מתחילה לתרגל סמסטר הבא וצריכה לדבר עם המרצה ולהכין מצגות, אני מציגה פוסטר בכנס 'אילנית' באילת שיש לנו בפברואר, אז כדאי שאני אכין אותו באיזשהו שלב, ויש לי עבודה בביוטכנולוגיה לעשות. ומה אני עושה בסופ"שים? יושבת עם המשפחה במרפסת של סבתא ובולסת פומליות
.

מה שמזכיר לי - רייצ', אני מזכירה לך שאני באילת ב-10-13.2, ואני רוצה לראותך. ואם כולן רוצות לעשות מזה סוף שבוע אני לא אתנגד. סתם שתדעו.

LemonLimeLilach

New member
אני רוצההההה

אבל את תהיי בכנס
לא שווה! אבל זה חודש יומולדת שלייייי אני רוצהההה

תום
אני מתה על השם הזה! זה שקראו ככה לבן דוד שלי הרס לי את כל התכנונים לקרוא ככה לילד משל עצמי
רק בריאות! (אגב גם אני נשארתי בפגייה למרות שנולדתי בול בזמן) טוב אז תעלי בהזדמנות תמונות לטאמבלר

dans girl

New member
הכנס הוא שני עד חמישי, בסופ"ש אין כלום. אני מתוכננת לחזור הביתה אבל אם תהיה לי סיבה טובה, אשאר

LemonLimeLilach

New member
המממממממממממממממ

זה מפתה מאוד מאוד מאוד

אבל איך המזג אוויר בפברואר שם???

למעלה