היי!
אני מרגישה שלא הייתי פה הרבה זמן למרות שאני פה כל הזמן. פשוט אין לי כוח לכתוב כלום. אתמול נשארתי ערה כל הלילה בציפיה לאלבום של ברנדי שטכנית יצא רק ב-6 בבוקר אצלנו אז יכולתי לישון בדיעבד אבל הייתי בהתרגשות מטורפת שלא הייתי מסוגלת לעצום עין. כדי לעשות משהו מועיל עם עצמי החלטתי לראות אחת ממיליון הסדרות שנערמו אצלי. אבל לא הצלחתי להתענין בשום דבר מעבר לספירת הדקות עד האלבום שלה. בסוף החלטתי שאם גם ככה אני יושבת ומרפרשת את הפייס/טוויטר שלה כל דקה כמו ילדה פאתטית בת 12, לפחות אני אנצל את הבהיה הזו בתמונות שלה ליצירתיות. אז ציירתי לי ברנדי. וברנדי אמרה לי שאני אמנית נהדרת
גם אמא שלה הייתה נחמד אליי ואמרה לי שאני המעריצה הכי טובה של ברנדי
קיצר החלטתי שנמאס לי ממנה ואני צריכה למצוא לעצמי מישהי אחרת להתעלק עליה.
אה, אבל לגבי האלבום, אז לא ישנתי. ורעות החליטת להתעורר רק ב-9 אז חיכיתי עד שתתפנה אליי ואל האלבום ושמענו וזה בפשטות האלבום הכי טוב ששמעתי בחיי (למרות שקשה לי לוותר על התואר הזה שהיה שייך ל-Family בכזו קלות, אז נסכם על תיקו).
זה אחד מהאלבומים האלה שמשנים חיים. היו לי בדיוק שנים כאלה בחיי שאחרי ששמעתי אותם הגיעה תפנית עמוקה בחיי המוזיקליים.
מהאלבומים האלה שאחרי ששומעים אותם מרגישים שהחיים שלכם קצת יותר שלמים כאילו מצאתם עוד חתיכה אבודה מהפזאל של האישיות שלכם.
זה אולי נשמע מוגזם אבל אני זוכרת שבבוקר לפני ששמענו את האלבום ממש כאבה לי הבטן מרוב התרגשות. גם אפילו הופיעה לחלוחית בעיני בחלק מהשירים. למרות שיש גם מצב שזה כתוצאה מלמעלה מ-24 שעות ללא שינה...
בכל מקרה האלבום הזה התעלה על כל הציפיות שהיו לי, ומי שטרח להקשיב לי אפילו לרגע בחצי שנה האחרונה יודע שהציפית שלי היו בשמים וקיוויתי שהיא מינימום תלך על מים תוך כדי שהיא שרה שירי הלל לג'יזס.
היא עשתה יותר מזה...
אפילו רעות שאף פעם לא מסכימה איתי על כלום נתנה לאלבום ציון 10... זה תקדים
קיצר, לכו תשמעו אותו!
ואני אלך למצוא לי אהבה חדשה.