SHTRUDIDI

New member
יום הקולנוע

אז יש כזה ביום חמישי השבוע, מניחה שכולם פה כבר יודעים מה זה ולכן רק אשאל לאיזה סרט אתם הולכים? אם בכלל...

jess r

New member
תודה אבל לא תודה

אני עובדת ערב אז אוותר. אבל יום שישי מתכננים לראות "קפטן פיליפס".

בכל מקרה החיסכון פה ממש לא משמעותי, יש 1+1 בשלושה סוגים של כרטיסי אשראי, יש כרטיסי מנוי ועוד כל מיני הנחות לכל מיני אוכלוסיות.

SHTRUDIDI

New member
תגידי איך קפטן פיליפס

למרות ה1+1 וההטבות למיניהן, עוד לא מצאתי דרך לקנות 2 כרטיסים בעשרים שקל, אז בעייני זה יוצא די משתלם.
אניוואי, אני אלך לאסירים.
שמעתי שהוא ממש ממש טוב, אז כולי תקווה שהוא באמת כזה.
ראית אותו במקרה?

blah blah story

New member
אסירים באמת טוב

מבויים מעולה ומותח בטירוף.

אני לא יודעת למה אבל כשאני ראיתי את זה הייתה הפסקה באמצע וזה היה קצת מבאס. אבל חוץ מזה היה ממש טוב.

SHTRUDIDI

New member
זה סרט ארוך?

כי הפעם היחידה שזכורה לי הפסקה באמצע סרט הייתה כשראיתי אושן 13 או 12 וזה היה מעל שעתיים נדמה לי, אז חילקו אותו.
ויופי שאת אומרת שהוא טוב. כולי ציפייה.

jess r

New member
נופ

בכל אופן התנ"ך שלי בענייני קולנוע זה עין הדג, אם את עדיין לא קוראת שם אני מאוד ממליצה (אבל את בטח כן. נכון?)

LeAnnDylan

Well-known member
היי!

אני מרגישה שלא הייתי פה הרבה זמן למרות שאני פה כל הזמן. פשוט אין לי כוח לכתוב כלום. אתמול נשארתי ערה כל הלילה בציפיה לאלבום של ברנדי שטכנית יצא רק ב-6 בבוקר אצלנו אז יכולתי לישון בדיעבד אבל הייתי בהתרגשות מטורפת שלא הייתי מסוגלת לעצום עין. כדי לעשות משהו מועיל עם עצמי החלטתי לראות אחת ממיליון הסדרות שנערמו אצלי. אבל לא הצלחתי להתענין בשום דבר מעבר לספירת הדקות עד האלבום שלה. בסוף החלטתי שאם גם ככה אני יושבת ומרפרשת את הפייס/טוויטר שלה כל דקה כמו ילדה פאתטית בת 12, לפחות אני אנצל את הבהיה הזו בתמונות שלה ליצירתיות. אז ציירתי לי ברנדי. וברנדי אמרה לי שאני אמנית נהדרת
גם אמא שלה הייתה נחמד אליי ואמרה לי שאני המעריצה הכי טובה של ברנדי

קיצר החלטתי שנמאס לי ממנה ואני צריכה למצוא לעצמי מישהי אחרת להתעלק עליה.

אה, אבל לגבי האלבום, אז לא ישנתי. ורעות החליטת להתעורר רק ב-9 אז חיכיתי עד שתתפנה אליי ואל האלבום ושמענו וזה בפשטות האלבום הכי טוב ששמעתי בחיי (למרות שקשה לי לוותר על התואר הזה שהיה שייך ל-Family בכזו קלות, אז נסכם על תיקו).
זה אחד מהאלבומים האלה שמשנים חיים. היו לי בדיוק שנים כאלה בחיי שאחרי ששמעתי אותם הגיעה תפנית עמוקה בחיי המוזיקליים.
מהאלבומים האלה שאחרי ששומעים אותם מרגישים שהחיים שלכם קצת יותר שלמים כאילו מצאתם עוד חתיכה אבודה מהפזאל של האישיות שלכם.
זה אולי נשמע מוגזם אבל אני זוכרת שבבוקר לפני ששמענו את האלבום ממש כאבה לי הבטן מרוב התרגשות. גם אפילו הופיעה לחלוחית בעיני בחלק מהשירים. למרות שיש גם מצב שזה כתוצאה מלמעלה מ-24 שעות ללא שינה...
בכל מקרה האלבום הזה התעלה על כל הציפיות שהיו לי, ומי שטרח להקשיב לי אפילו לרגע בחצי שנה האחרונה יודע שהציפית שלי היו בשמים וקיוויתי שהיא מינימום תלך על מים תוך כדי שהיא שרה שירי הלל לג'יזס.
היא עשתה יותר מזה...
אפילו רעות שאף פעם לא מסכימה איתי על כלום נתנה לאלבום ציון 10... זה תקדים

קיצר, לכו תשמעו אותו!
ואני אלך למצוא לי אהבה חדשה.

SHTRUDIDI

New member
יאיי!!!

אני כל כך שמחה שיצאת מרוצה.
לא אמרתי כלום, אבל ממש חששתי שבסוף תתאכזבי ותשנאי את האלבום, אז אני שמחה שלא כך

אז עכשיו משהתלהבת, יש לך 2 אופציות:
או לתת לינקים לשירים שווים במיוחד ביוטוב או לתת לינק לשמיעת האלבום כולו ביוטוב.
ככה גם אני אטרח לשמוע.

כמה חמוד שאמא של ברנדי עוד לא הוציאה נגדך צו הרחקה

ושל מי האלבום Family שהחזיק קודם את התואר?
אני לא כוח לבדוק אבל אני מניחה שזאת ליאן חביבתך, אז מי זאת?

ולבסוף, מה נראה לך שאת פה ולא כותבת כי אין לך כוח?!

את לא קיבלת אדום בגלל השנינות שלך וחיבתך המוגזמת לבלונדיניות קאנטרי, אלא כי את צריכה להשקיע, אז תשקיעי ותטרחי להגיב

LeAnnDylan

Well-known member
לא, את צודקת

קיבלתי אדום כי חנה חשקתי בי מאוד בתקופתו. לא היה לזה שום קשר לשנינות או ליכולות החפירתיות שלי. ואם התפקוד שלי לקוי בעינייך את יכולה לתת אותו למישהו אחר.
עכשיו לברנדי.
אין ינקים ביוטיוב אבל יש קישור לאתר שאפשר לשמוע בו את כל האלבום ברצף או שירים בנפרד אבל אני עובדת עכשיו על להעלות את השירים ליוטיוב בשביל לעשות ביקורת אלבום בפורום שלי אז אני אזמין אותך אח"כ כדי שתוכלי לקרוא את החפירות של ברנדי ושלנו על כל שיר ולהחליט לבד למה בא לך להאזין. או שאם אין לך כוח אני יכולה פשוט לתת לך את הקישור לאתר.
ו-Family זה כמובן של ליאן. זה האלבום האהוב עליי ביותר בעולם. הוא מושלם מכל בחינה אפשרית.
ואמא של ברנדי מחבבת אותי משום מה. נראה לי שברנדי תוציא צו הרחקה נגדי הרבה לפני אמא שלה

הו והכנתי עוגה! לכבוד ברנדי

LeAnnDylan

Well-known member
עוגה!

זה סתם היה תירוץ לעשות משהו משמין ולהשתמש בצבע מאכל האדום שקניתי ממש מזמן ואני אפילו לא זוכרת למה.
וכן, לא באמת היה לי כוח להשקיע. זו עוגה של 5 דקות
וב-5 ביסים מעלים 5 קילו

SHTRUDIDI

New member
אבל למה אין תמונה של העוגה???

אני חייבת לראות את היצירה הזו.
ואני אמתין לביקורת שלך וללינקים.

בינתיים מצאת כבר אהבה חדשה או סתם איזה קראש שיהיה מעניין?

מה מוכר מהאלבום הזה של ליאן?

ואת חיה בסרט שזו הסיבה שקיבלת אדום. אני הייתי גם מעורבת בהחלטה ואני יודעת למה זה קרה.
חוץ מזה אני שונאת להגיב דרך הסמארטפון. בטח כל ההודעה תצא מה זה עקום וגם אין פה דרך הוספת אייקונים. אז צריך להיות פה אחד כועס. שתדעי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני אוהבת אותך. באמת.

אל תכעסי

לא מצאתי אהבה חדשה בנתיים. עכשיו אני פשוט שוקעת בשירים שלי. יש לי הרבה חדשים שאני אוהבת אז אני פשוט אוהב אותם באובססיביות

באלבום של ליאן יש את הסינגלים שיצאו מתוכו אבל אני בספק אם את מכירה כי זה היה האלבום שלה שבו היא החליטה לחזור ממש לשורשי הקאנטרי שלה אז הוא פחות פופי מהקודמים שלה.
אבל אולי את הדואט עם בן ג'ובי מתוכו את מכירה- http://www.youtube.com/watch?v=Lz9gm0vlhlY
והנה השיר הטוב ביותר ממנו שגם יצא כסינגל - http://www.youtube.com/watch?v=iZhNQDab7Jg

SHTRUDIDI

New member
חולה עלייך

והעוגה נראית מה זה טעימה

זה שוקולד?

אני מכירה את השיר עם בון ג'ובי. בזמנו היו מראים את זה המון ב-MTV והייתי מתעצבנת שג'ון התחיל לשיר דברים לא כיפיים כאלה

היום זה נשמע לי יותר טוב האמת.

השיר השני ממש מקסים. ריגשה אותי, באמת. וביחד עם הקליפ הזה אני בכלל אבכה עוד רגע.

LeAnnDylan

Well-known member
חח חמודה!

האמת שבאלבום הזה היו שלושה דואטים ודווקא זה עם בון ג'ובי היה הכי פחות מוצלח מבניהם לטעמי. אבל עדין זה שיר שאני ממש אוהבת

יש לה מידי פעם הברקות של שירים ממש מרגשים. השיר הכי מרגש שלה בעיני זה Give אולי בגדול הוא קצת פחות מרגש מ-What I Cannot Change אבל אני אוהבת את המסר שלו. הוא חזק מאוד בעיני. מכירה את השיר?

העוגה זו עוגת ביסקוויטים במקור רק שהתעצלתי לעשות שכבה שכבה אז ריסקתי המון פתיבר עם חמאה ועשיתי מזה תחתית ואז מרחתי מעל שכבה עבה של אינסטנט שוקולד ועליו שכבה של אינסטנט וניל. והלמעלה זה השאריות קרם שוקולד שנשארו והורוד זה מה שיצא משילוב של הקרם וניל עם הצבע מאכל האדום

SHTRUDIDI

New member
לא מכירה את Give

אבל השיר הזה ששמת באמת לא יצא לי מהראש מאז ששמעתי אותו אתמול. אחד החזקים, באמת.

SHTRUDIDI

New member
שיר נחמד

אבל השני הרבה יותר מרגש בעייני. גם זה עם הקליפ שלו עשה לי רע.
כמה ילדים חסרי בית. גאד, זה מזעזע. הנתונים בהתחלה ממש ממש נוראיים.
ליאן משיקגו או שסתם בחרו את המיקום הזה כי הנתונים שם כל כך נוראיים?

LeAnnDylan

Well-known member
לא

לדעתי צילמו את הקליפ הזה אחרי איזה אסון שקר כלשהו בשיקאגו.
ליאן במקור ממיסיסיפי למרות שגדלה בטקסס (אח״כ היא עברה לנאשוויל אז נגיד שזה קרוב לאילינוי?
)
ועזבי אותי מהקליפים המדכאים שלה. כששומעים את השיר בפני עצמו בלי כל העזובים שם הוא ממש חיובי כזה ומרגשי.
למען האמת השיר הזה הוא השיר הכי מושמע בכל הזמנים בהיסטורית האייטונס שלי
הוא גם נמצא במרחק השמעות כפול מהמקום השני. אני ממש ממש אוהבת אותו

למעלה