אני שונאת את בזק
אין לי אינטרנט עכשיו כי הם טיפשים
היינו מחוברים בבית ל-012 ואז אבא שלי התעצבן עליהם וחזר לבזק שבילבלו לו את המוח על חבילה חדשה בה הוא לא צריך לשלם לספק אינטרנט בנפרד ושהם מספקים לו גם תשתית וגם ספק. לא ידעתי שהם עושים את זה אבל בסדר, זה מה שאמרו לו. עשינו את העסקה הזו לפני חודש ולפני איזה שעה האינטרנט הפסיק לעבוד וראיתי שנדלקה נורה אדומה על הראוטר, ישר התקשרתי לתמיכה הטכנית (כי אני במתח של ״נקמה״ והויאודי מחובר אליהם
) עונה לי נציג ראשון וטוען שאצלו הכל בסדר והתקלה היא ב-012. אבל אני לא מחוברת ל-012 כבר חודש! לא נורא, הוא אמר שאולי נשאר שם איזה חוב או משהו ושאני אבדוק מולם. בנתיים התקשרתי לאבא לבדוק למה הוא עושה בעיות
הוא טוען שאין שום חוב והוא סגר איתם הכל.
שוב שיחה לבזק, מנסה להסביר לנציג שאין חוב ב-012 ואין לי טעם לדבר עם הנציגים שלהם. הבחור טוען שהם מספקים רק תשתית והספק זה מישהו אחר שהוא לא הוא. אני מצידי יודעת שבזק לא מספקים שום דבר מעבר לתשתית אבל לכו תסבירו את זה לאבא שלי שאין לו מושג מי הספק שלנו.
אחרי כמה טלפונים חוזרים ונשנים לכל האחים שלי שלא הביאו שום תועלת כי אין להם באמת מושג מה הולך בבית כל עוד המחשב שלהם עובד שום דבר לא מענין אותם.
שיחה שלישית ואחרונה להערב הולכת לנציג הכי מעצבן שיכלו להביא לי. ניסיתי לשווא להסביר לו שאני לא אמורה לדעת איזה סיפורים החברים הדבילים שלו במוקד מספרים לאבא שלי ושימצא לבד מה הבעיה ויתקן אותה. הוא מתחבר מרחוק וטוען שעד לפני חצי שעה גלשתי עם שם משתמש וסיסמה של 012. שאלתי אותו אם זה נראה לו הגיוני שבן אדם מבקש להתנתק מחברה אחת כדי להתחבר לחברה אחרת, משלם להם עבור תשתית וספק והן נותנים לו לגלוש על חשבון חברה אחרת. הוא בשיא חוצפתו עונה לי שכן. כאילו, וטפ?!
הוא טוען שהשם משתמש והסיסמה לא עודכנו. זה כי הם לא סיפקו לאבא שלי שם משתמש וסיסמה כשהוא התחבר אליהם. הם פשוט גובים ממנו כסף על שירות שהם לא נתנו לו.
עכשיו כמובן שלתמיכה הטכנית אין שום דבר לעשות בשלב הזה כי זה רק החברה עצמו יכולה לעדכן לו פרטי התחברות חדשים והם לא עובדים בסופ״ש מן הסתם.
אמרתי לנציג שהוא יכול למסור לחבר׳ה שלו שם שהם בדיחה ועושים צחוק מלקוחות והוא עוד מעיז להתגונן ולנסות להסביר לי שהם בסדר. מה בסדר בזה מה????