SHTRUDIDI

New member

הקודם כבר לא קופץ והגיע הזמן לחדש.
אז מה שלומכם? מה חדש בחייכם?
הרבה זמן לא המלצנו על כלום אז ספרו על ספרים\שירים\סרטים\תוכניות או וואטאבר שבא לכם להמליץ עליו.

SHTRUDIDI

New member
אהההההההההההה! תראו מה עולה בNYC!

היט ליסט, המיוסיקל הכה מגניב שהופיע בסמאש אשכרה יעלה על הבמה!!!
איזה גאוני זה יהיה

לא הצלחתי רק להבין מהכתבה עם גם קת'רין תיקח חלק בפרויקט, אבל עזבו את זה, זה כבר התקדמות.
הנה הפרטים אצל MJ:
http://www.mjsbigblog.com/smash-musical-hit-list-will-get-real-life-nyc-debut.htm
אושר

LeAnnDylan

Well-known member
איזה אדיר!!

לא הצלחתי להיכנס לקישור עכשיו אבל זה בהחלט נשמע אדיר בדיוק התחלתי להתרגל ולחרוש על כל השירים משם

קת' דיברה לא מזמן על אפשרות שהיא תעשה מחזות זמר אז אני מקווה שהיא תיקח חלק מזה. בא לי ממש!

SHTRUDIDI

New member

אני ממש בעד שהיא תיקח בזה חלק. זה גם זמן מעולה להוציא את זה לעולם כשכל כך הרבה מעריצי סמאש התבאסו שנגמר ורק רוצים סוג של המשך.

ובקישור כתוב שאחת מכותבי השירים היא לוסי סילבס!

LeAnnDylan

Well-known member
עוד חמישה ימים!!!!!!#$@#%$^

עוד חמישה ימים יוצא אלבום הבכורה של ברנדי קלארק ואני כבר לא מצליחה לישון בלילה ברוב התרגשות!!
אבל כיוון שזה לא מענין אף אחד מכם בשלב הזה נעבור לדברים אחרים.

מוזיקה

האלבום החדש של קאסדי פופ מצוין. אלבום פופי כיפי וממכר.
האלבום החדש של שריל קרואו גם מצוין ושווה האזנה.
ולפני יומיים אשלי מונרו הציאה את אלבומה השני Like a Rose למכירה ב-6.99$ בלבד וכיוון שיש בו רק 9 שירים כשאחד מהם היה גם באלבום הקודם שלה החלטתי שזה המחיר שהוא שווה ורכשתי אותו. מה אומר, הבחורה מגניבה.
יש שם שירים על גלולת הבוקר שאחרי, על הדברים שבאמת מדליקים בחורה ("תביא לי מריחואנה במקום ורדים ו-וויסקי במקום יין") על מעשיה בבחורה שמאחרת בשבועיים וקצרה במזומנים וכמובן הדואט עם בלייק שלטון שאומר לה שהיא לא דולי פרטון כי חסר לה היקף חזה והיא מחזירה לו שהוא לא פורטר ווגנר (היה בעברו פרטנר של דולי) כיוון שחסרים לו כמה סנטימטרים..

בקיצור, אלבום מצוין

טלוויזיה

כל העונות החדשות שהתחילו מבאסות אותי.
התחלתי לראות את וואנס, האנטומיה, היפה והחיה והומלנד וכל העונות החדשות כרגע לא מצליחות לענין אותי במיוחד.
ראיתי גם את פרק פתיחת העונה של נאשוויל ומבחינת עלילה הוא היה מענין אבל מבחינת שירים קצת התאכזבתי. הבנתי אבל שבשני פרקים הבאים יש שירים טובים יותר שאחד מהם אשלי מונרו כתבה אז אני מחכה בסבלנות להגיע הביתה למחשב נורמלי כדי להוריד לצפות.
ובגלל שאני כלואה כבר שבוע בבית של בת דודה שלי, ה-VOD של יס הפך לחבר הטוב ביותר שלי והתחלתי לצפות ב"נקמה" ראיתי בנתיים רק 2 פרקים אבל זה נראה טוב עד כה אז אני מרוצה.

SHTRUDIDI

New member
סיקרנתן אותי אז גם אני קראתי

שיהיה לו בהצלחה, כל הכבוד שהוא ממשיך לנסות ולפרוץ ובכיף.
מעבר לזה, הוא באמת נשמע כועס.

SHTRUDIDI

New member
שון מציל את העולם

ראיתי כולה את הפיילוט אבל זה ממש חמוד! ממש!
יאיי ללא לימור שהמליצה על זה ונתנה לי עוד משהו לצפייה של 20 דקות חוץ מניו גירל

SHTRUDIDI

New member
והסבתא אדירה!

והבחור שמשחק את העובד משרד השני מעולה והקטע שהוא אומר לו ללכת או לא ללכת היה אדיר

limors2

Well-known member
אההא

הפרק השלישי סתם היה נחמד, לא טוב כמו ה2 הראשונים

Oukami Kun

New member
אחת התוכניות!

אמנם עוד עוד קצת מוקדם בעונה כדי להכריז על זה, אבל אני חושב שזאת הקומדיה החדשה הכי טובה בעונת השידורים הונכחית. ויש איזה 14

SHTRUDIDI

New member
מה עוד אתה רואה?

ראית את זה של רבל ווילסון?
התוכנית של מייקל ג'יי פוקס?
בקיצור,מה עוד שווה צפייה?

וגם - צפית כבר בפרק 5 של ניו גירל? חייבת לצחוק עם מישהו על "צדיקי" ושהוא יבין מה אני אומרת

Oukami Kun

New member
ברור שראיתי, כבר פעמיים

דווקא את שתי אלה לא ראיתי, אבל שמעתי שהזאת של מייקל ג'יי ממש לא שווה את הזמן צפייה.
יש שתיים שאני צופה להן עתיד נחמד והן Dads, עם סת' גרין (מדובב את כריס בפמילי גאי, שיחק בבאפי ועוד) וBrooklyn nine nine, עם אנדי סמברג הגאון. ממליץ בחום.

לגבי הבחורה החדשה, זה הפרק הראשון מזה הרבה זמן, בטח בעונה הזאת, שהרגשתי שווינסטון איכשהו קשור לעלילה
בדרך כלל הוא ממש סתמי וברקע

SHTRUDIDI

New member
אנסה לבדוק את שתיהן בהזדמנות הקרובה

אנדי וסת' לגמרי נמצאים ברשימת האנשים ששווה לבדוק סדרה אם הם משחקים בה.
ווינסטון אכן מרגיש הרבה פעמים קצת לא קשור אבל הוא קורע. הקטעים שלו עם החתול עדיין משעשעים אותי כשאני נזכרת בהם

LeAnnDylan

Well-known member
אני שונאת את בזק

אין לי אינטרנט עכשיו כי הם טיפשים

היינו מחוברים בבית ל-012 ואז אבא שלי התעצבן עליהם וחזר לבזק שבילבלו לו את המוח על חבילה חדשה בה הוא לא צריך לשלם לספק אינטרנט בנפרד ושהם מספקים לו גם תשתית וגם ספק. לא ידעתי שהם עושים את זה אבל בסדר, זה מה שאמרו לו. עשינו את העסקה הזו לפני חודש ולפני איזה שעה האינטרנט הפסיק לעבוד וראיתי שנדלקה נורה אדומה על הראוטר, ישר התקשרתי לתמיכה הטכנית (כי אני במתח של ״נקמה״ והויאודי מחובר אליהם
) עונה לי נציג ראשון וטוען שאצלו הכל בסדר והתקלה היא ב-012. אבל אני לא מחוברת ל-012 כבר חודש! לא נורא, הוא אמר שאולי נשאר שם איזה חוב או משהו ושאני אבדוק מולם. בנתיים התקשרתי לאבא לבדוק למה הוא עושה בעיות
הוא טוען שאין שום חוב והוא סגר איתם הכל.
שוב שיחה לבזק, מנסה להסביר לנציג שאין חוב ב-012 ואין לי טעם לדבר עם הנציגים שלהם. הבחור טוען שהם מספקים רק תשתית והספק זה מישהו אחר שהוא לא הוא. אני מצידי יודעת שבזק לא מספקים שום דבר מעבר לתשתית אבל לכו תסבירו את זה לאבא שלי שאין לו מושג מי הספק שלנו.
אחרי כמה טלפונים חוזרים ונשנים לכל האחים שלי שלא הביאו שום תועלת כי אין להם באמת מושג מה הולך בבית כל עוד המחשב שלהם עובד שום דבר לא מענין אותם.
שיחה שלישית ואחרונה להערב הולכת לנציג הכי מעצבן שיכלו להביא לי. ניסיתי לשווא להסביר לו שאני לא אמורה לדעת איזה סיפורים החברים הדבילים שלו במוקד מספרים לאבא שלי ושימצא לבד מה הבעיה ויתקן אותה. הוא מתחבר מרחוק וטוען שעד לפני חצי שעה גלשתי עם שם משתמש וסיסמה של 012. שאלתי אותו אם זה נראה לו הגיוני שבן אדם מבקש להתנתק מחברה אחת כדי להתחבר לחברה אחרת, משלם להם עבור תשתית וספק והן נותנים לו לגלוש על חשבון חברה אחרת. הוא בשיא חוצפתו עונה לי שכן. כאילו, וטפ?!
הוא טוען שהשם משתמש והסיסמה לא עודכנו. זה כי הם לא סיפקו לאבא שלי שם משתמש וסיסמה כשהוא התחבר אליהם. הם פשוט גובים ממנו כסף על שירות שהם לא נתנו לו.
עכשיו כמובן שלתמיכה הטכנית אין שום דבר לעשות בשלב הזה כי זה רק החברה עצמו יכולה לעדכן לו פרטי התחברות חדשים והם לא עובדים בסופ״ש מן הסתם.
אמרתי לנציג שהוא יכול למסור לחבר׳ה שלו שם שהם בדיחה ועושים צחוק מלקוחות והוא עוד מעיז להתגונן ולנסות להסביר לי שהם בסדר. מה בסדר בזה מה????

למעלה