OKDeSign

New member

אז ככה:
-זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר.
-מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה.
-אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר.
-בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

רוצה לשתף אתכם בשיר מקורי ראשון

שקד תמיד היה מפרסם בפורום את המוזיקה שלו (אני יודע שהוא לא היה מפרסם שירים מקוריים לגמרי אלא יותר כל מיני גרסאות- מגניבות לגמרי- לקטעים ושירים) ולי תמיד נצבט קצת הלב שאני לא יכול לשתף אנשים, וזה כולל אתכם, במוזיקה שלי, פשוט בגלל היעדר הקלטה מסודרת. אז עכשיו כשעשיתי את המאמץ, ואני כן יכול- אני אשמח. ואני גם אשמח לשמוע חוות דעת

http://www.youtube.com/watch?v=MOA3m9RkvXQ

OKDeSign

New member
נהנתי!! כל הכבוד!

אני שמחה בשבילך שסופסוף הקלטת שיר שלך, זה צעד גדול :]
שומעים שזה משהו יחסית חובבני ומתחיל אבל זו אחלה של התחלה. תעדכן אותנו בשירים הבאים כמובן ;)

תודה !

ההפקה עצמה של השיר היא באמת די חובבנית, פשוט כי הפקה באיכות יותר גבוהה כבר עולה המון כסף. אני לא מבסוט במאה אחוז על הפלייבק, כי באמת מרגישים שהוא קצת לוקה, אבל כן די גאה במילים ובלחן (למרות שהן יחסית ישנות ושונות ממה שאני כותב כיום (הן מלפני שנתיים, וכן, עשיתי סוגריים אחד בתוך השני
), קצת פחות מתחכמות). ושוב תודה על התגובה

SLD4E

New member
הוצאת תסכול קטנה

כי אם כבר מתלוננים אז שיהיה פה

אז בעוד חודש וקצת גיוס. ובנתיים עבודה. אבל גם בבית המון. ונמאס לי. כי אבא בפנסיה אז גם הוא בבית כל היום. ואנחנו דיי הורגים אחד את השני.
אז במבט לאחור לא הייתי צריכה לנסוע לקליפורניה בקיץ. כאילו, היה כיף, ממש! והתגעגעתי לאחותי כל כך כל כך... אבל.. חזרתי עם דעה שונה עליה, כאילו האדם שהכרתי ואהבתי כבר לא שם. היא השתנתה ברור, היא גם אמא עכשיו. אבל פעם, אני הייתי ה"בת" שלה. היא התייחסה אליי כאל ילדה, והפעם היא לא, היא התייחסה אליי כאלה מבוגר.. וזה טוב! כי בכל זאת, אני כבר לא ילדה בת שלוש שלא מוכנה לעזוב לה את היד, אבל עדיין, הקיץ הזה "זכיתי" להכיר את אחותי כאדם אמיתי ולא כ"אחות המושלמת" שהיא תמיד הייתה אצלי בראש. וזה שינה לגמרה את מערכת היחסים שלי איתי. לפחות מהצד שלי. ואם הייתי נשארת בארץ אז הייתי עובדת בקיץ ועכשיו היה לי מספיק כסף כדי לסוע לאירופה עם חברות. במקום זה אנחנו בודקות אפשרויות שלעולם לא יתממשו באמת ליומיים באילת. הוו וול.

אה. ואני לא רוצה להגייס. אבל אני גם לא רוצה לא להתגייס. אז זה דפוק.

אני מבינה אותך, אבל זה עדיף ככה, להכיר את האחות האמיתית.
אני חושבת שזאת דווקא הייתה חוויה טובה עבורך.

אירופה תחכה לך אחרי הצבא או במהלכה (תלמדי מאור איך נופשים גם בצבא), וצבא זה דפוק, ממה שהבנתי. לא הרצון שלך או אי הרצון שלך..

יהיה טוב!

יעלי1232

New member
"I never said that" - Stephen King.

הציטוט הזה, מלבישים אותו לכל סופר, שחקן ומי לא. זה כבר נהיה בדיחה.
אני כן מסכימה עם האמירה, אבל דאמ, אני לא יודעת מי אמר אותה, אבל אם תחפשי את הציטוט בגוגל תראי אותו מקושר למליון אנשים שונים.

ובאמת,
נראה לך שסטפן קינג קרא דמדומים?

siriusgirl

New member
ת'כלס,

מה אכפת לי?

הוא צריך למצוא השראה איפשהו. אולי הוא חשב שדמדומים זה על יצורי אופל למיניהם ו...הבין שהוא טעה אחרי קריאת ארבעת (חמישה?) הכרכים.
סתם נהניתי,לא לקחת מדי ברצינות

siriusgirl

New member
אם כבר הוא,

עוד מישהו קרא את הכתבה על הליצן בעיירה בבריטניה?

למעלה