האנטומיה- עונה 8- פרקים 3-7
מנסיבות כאלה ואחרות יוצא שאני רואה את הפרקים עם מרווחי זמן די גדולים בין אחד לשני, ואמנם במהלך הפרק יש לי די הרבה מה להגיד (אבל אני סתם מתעצלת לפתוח הודעות על פרקים
)
ובכל זאת יש לי כמה דברים קטנים להגיד על הפרקים האלה.
קודם כל והכי חשוב, הרבה אמרו לי שעונה 8 יותר טובה מ-7,
ואני מסכימה עם זה (וכידוע אני דווקא אהבתי את רוב עונה 7 , לפחות עד הפרקים האחרונים, שאחרי פרק המחזמר) ואני נהנית מהפרקים
עכשיו
וואי, אני ממש שמחה שמרדית ודרק השלימו ושהוא הפסיק להיות מק-אס, כי אני שונאת אותו כשהוא מנאייק
וכשהם ביחד הם זוג מקסים
. אגב, הבכי של מר כשהודיעו להם שזולה יצאה מניתוח והכל בסדר איתה, עשה לי משהו בלב
. דווקא בגלל שהיא לא צרחה או משהו, אלא בכתה בשקט (עם דרק שליטף אותה, למרות שרציתי שהוא יחבק אותה, אבל מילא).
הפרק עם הנפגעים בכנס הקומיקס- פרק אדיר
קתרין אייברי
, היא הייתה בפרק אחד ואני כבר לא מחבבת אותה .
פרק 7
ידעתי שהיה איזשהו פרק שהם משחקים סופטבול (או מה שזה לא היה
), כי ראיתי תמונות ממנו. פרק ממש חמוד וכיפי (למרות שהם היו ממש גרועים במשחק).
לקסי
, בחייאת, לכי למארק ותגידי לו שאת אוהבת אותו, במקום לצאת עם אייברי ושמארק יצא עם הפוסטמה הזאת :
.
מרדית
, ממש שמחתי כשהיא יצאה על ביילי
. ביילי הפכה לדמות בלתי נסבלת שמתערבת בעניינים לא שלה וחושבת שכל העולם חייב לה משהו. כל ההתנהלות שלה נגד מרדית בגלל ניסוי האצהיימר והתפטרות של וובר הייתה נוראית ומגעילה בעיני. ובכלל לא מקצועית. קיצר, מר יצאה מלכה (וגם וובר).
השיחת עידוד של אואן בזמן המשחק הייתה נחמדה, והסצנה שכולם ישבו על הספסלים הזכירה לי את אחת הסצנות הכי אהובות עליי ממגרש ביתי- מסוף העונה ה-4.
אלכס
! אני אוהבת אותו כשהוא מתנהג כמו שהוא התנהג בפרק הזה, ואמנם סביר להניח שיש לו יסורי מצפון מטורפים, אבל זה לא משנה את השורה התחתונה, בזכותו השופט יעיין בתיק האימוץ של זולה