MoRoSH11

New member
האנטומיה- עונה 8- פרקים 3-7

מנסיבות כאלה ואחרות יוצא שאני רואה את הפרקים עם מרווחי זמן די גדולים בין אחד לשני, ואמנם במהלך הפרק יש לי די הרבה מה להגיד (אבל אני סתם מתעצלת לפתוח הודעות על פרקים
)
ובכל זאת יש לי כמה דברים קטנים להגיד על הפרקים האלה.

קודם כל והכי חשוב, הרבה אמרו לי שעונה 8 יותר טובה מ-7,
ואני מסכימה עם זה (וכידוע אני דווקא אהבתי את רוב עונה 7 , לפחות עד הפרקים האחרונים, שאחרי פרק המחזמר) ואני נהנית מהפרקים :)

עכשיו
וואי, אני ממש שמחה שמרדית ודרק השלימו ושהוא הפסיק להיות מק-אס, כי אני שונאת אותו כשהוא מנאייק
וכשהם ביחד הם זוג מקסים
. אגב, הבכי של מר כשהודיעו להם שזולה יצאה מניתוח והכל בסדר איתה, עשה לי משהו בלב
. דווקא בגלל שהיא לא צרחה או משהו, אלא בכתה בשקט (עם דרק שליטף אותה, למרות שרציתי שהוא יחבק אותה, אבל מילא).

הפרק עם הנפגעים בכנס הקומיקס- פרק אדיר

קתרין אייברי
, היא הייתה בפרק אחד ואני כבר לא מחבבת אותה .

פרק 7
ידעתי שהיה איזשהו פרק שהם משחקים סופטבול (או מה שזה לא היה
), כי ראיתי תמונות ממנו. פרק ממש חמוד וכיפי (למרות שהם היו ממש גרועים במשחק).

לקסי
, בחייאת, לכי למארק ותגידי לו שאת אוהבת אותו, במקום לצאת עם אייברי ושמארק יצא עם הפוסטמה הזאת :
.

מרדית
, ממש שמחתי כשהיא יצאה על ביילי
. ביילי הפכה לדמות בלתי נסבלת שמתערבת בעניינים לא שלה וחושבת שכל העולם חייב לה משהו. כל ההתנהלות שלה נגד מרדית בגלל ניסוי האצהיימר והתפטרות של וובר הייתה נוראית ומגעילה בעיני. ובכלל לא מקצועית. קיצר, מר יצאה מלכה (וגם וובר).

השיחת עידוד של אואן בזמן המשחק הייתה נחמדה, והסצנה שכולם ישבו על הספסלים הזכירה לי את אחת הסצנות הכי אהובות עליי ממגרש ביתי- מסוף העונה ה-4.

אלכס
! אני אוהבת אותו כשהוא מתנהג כמו שהוא התנהג בפרק הזה, ואמנם סביר להניח שיש לו יסורי מצפון מטורפים, אבל זה לא משנה את השורה התחתונה, בזכותו השופט יעיין בתיק האימוץ של זולה

MoRoSH11

New member
ופרקים 8-10

פרק 8- אחד הפרקים המגניבים והטובים של העונה לדעתי
. בתכלס לא קורה הרבה בפרק הזה, אבל כל הרעיון של הלב בקופסה מעולה
ומוציא מכריסטינה את הטוב ביותר שלה. היא אשכרה ישבה שם ושאלה את הלב שאלות
. זה אדיר !

פרקים 9-10- כמה הרבה קורה בשני פרקים האלה, ואני אוהבת את זה
.
הנרי
, ארורה את שונדה שאת הורגת לי דמויות שאני אוהבת
ושוברת לאחרות את הלב
.הנרי וטדי

אגב, עשו מעולה את האופן שבו כריסטינה מבינה שהחולה שמת על שולחן הניתוחים הוא לא אחר מאשר הנרי. ועוד אומרים שהיא חסרת לב...אולי כריסטינה של העונות הראשונות הייתה חסרת לב, כריסטינה של עכשיו כבר לא כזאת. ראו את זה גם בשיחה שלה ושל מרדית אחרי הטלפון מג'נט. או בכך שהיא אמרה לאואן שהיא לא מסוגלת לנתח עם טדי.
לא הייתי רוצה להיות במקום אואן בכל הסיטואציה הזאת. מצד אחד הוא חבר טוב של טדי ומצד שני הוא המנהל שלה, והוא במצב כל כך לא פשוט. לא יודעת מה אני הייתי עושה באותו מצב, אבל ברור לי שגם לא הייתי מספרת לה באמצע ניתוח.

טוב, ברגע שראו את האמובלנס עם התינוקת ,מרדית ואלכס נוסע בגשם ידעתי שהולך להיות אסון כלשהו,אבל דווקא לא ציפיתי לתאונה של המשפחה הזאת. בתוך כמה שעות האחות הבכורה שם הפכה לדמות האחראית והבוגרת במשפחה

אגב, פעם אחרונה שניתקו מישהו ממכונת הנשמה (או מה שזה לא יהיה) אחר כך היו יריות... Just say/

"אשתך לשעבר שכבה איתי והיא מבריקה " .
|

ואם כבר הזכרתי את מארק
, כמה צפוי שלקסי תחבב מתישהו את החברה שלו

סוף הפרק- אני אוהבת סופים טובים
והייתה לי צמרמורת כשמרדית ודרק קיבלו בחזרה את זולה . בכלל, גם הסצנה שלהם במטבח עם הפיצה וזה הייתה ממש חמודה . ככה אני אוהבת אותם.

shoham95

New member
באפי 3X06

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ג'יילס בתור ערס! אמג זה הילריוס לחלוטין
ואפילו ככה הוא מושלם!
ונווו שיקרה משהו באמת בין ג'יילס לג'ויס. חייב

פרק גאוני ומושלם וג'יילס תעשה לי חולצה-קשורה-מסביב-למותן-וסיגריה. אמג אתה הורס את הבריאות מתי תבין את זה.

שוב,
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
הורס

MoRoSH11

New member
המירוץ למיליון

דבי ,אלוהים אדירים, היא בלתי נסבלת ! אני לא יכולה לשמוע אותה בוכה יותר שקשה לה. לכולם קשה שם, אבל הם לא בוכים כל דקה על זה. היא מתישה ממש.

MoRoSH11

New member

ספר נהדר, למרות הסוף שלו
(הוא די שבר לי את הלב) שמאוד הפתיע אותי. חשבתי שאני אקרא על משפחה מיושנת עם דעות והתנהגות מיושנות, אבל להפך. אני חושבת שאילו ידעתי שהספר מתרחש במאה הקודמת, אפשר היה שהוא היה מתרחש בתקופה שלנו, למרות שאין בו את כל המודרניות שאנחנו מכירים.

האמא מדהימה
, כמה חוכמה וכמה אהבה יש בה

ג'ו
, ובכלל כל האחיות נהדרות

אורישקי

New member
אחרי שקראתי ספר של חנן קריסטל ואורי כפיר

על מערכת הבחירות של 99 - עברתי לאוטוביוגרפיה של יצחק שמיר, "סיכומו של דבר" שהוא כתב קצת אחרי שעזב את ראשות הממשלה.

איזה איש ענק ומרתק!!!!

MoRoSH11

New member
שונאת מבחנים !

אין לי בעיה ללמוד, אבל מבחנים מכניסים אותי ללחץ וכל סמסטר מחדש אני אומרת שאני אתכנן את הזמן נכון אבל מגיעה בסופו של דבר ליומיים וחצי בערך לפני המבחן ומוצאת את עצמי צריכה ללמוד עוד הרבה, ואני אף פעם לא מרגישה מוכנה מספיק.
מצד שני , למזלי לרוב כשאני מתחילה לענות על שאלות במבחן דברים פשוט צצים להם ואני נזכרת

Love Music Yoni

New member
אני (ואורי) סיימתי חטיבה!!!

אני מלא לחץ לקראת התיכון וגם טיפה מבואס בגלל שאלה לא יהיו אותן כיתות ואותם מורים...
אבל סיימתי חטיבה אז מרגש!!!

אורישקי

New member
מצד אחד אני שמח כי בא לי חופש

מצד שני אני כל כך אתגעגע למורה שלי שזה משהו. היא פשוט מהממת.

לפחות הכיתה שלי צפויה לעלות כמעט כגוש אחיד גם לכיתה בחטיבה - אז אני לא אצטרך להתרגל לאנשים שונים.

ובכלל בא לי לעשות משהו עם עצמי בחופש ולא רק לשחק במחשב

למעלה