OKDeSign

New member

אז ככה:
-זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר.
-מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה.
-אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר.
-בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

OKDeSign

New member
ראיתי כרגע את Warm Bodies

והסרט הזה כ"כ דפוק שהוא כמעט גאוני.
זה קומדיה רומנטית בעולם של זומבים, וזה צוחק על מלא שטויות של הז'אנר וזה די נהדר

את לחלוטין תיארת את התגובה שלי!!

למרות שאני צעקתי על חברים שלי באיזה שלב של :"מה לעזאזל אתם גורמים לי לראות???"

"זה החבר הכי טוב שלי, מעולם לא ניהלנו שיחה אמיתית"

HassiD

New member
אין ספק שהסרט היה מפתיע לטובה...

ז"א לא היו בו דברים מפתיעים מידי פרט לעובדה שהוא לא היה גרוע....

Ayelet 363

New member
כמה שאלות שקשורות ללונדון

אני מצטערת שאני שמה משהו שיש לו קשר לפורום בשרשור אוף. זה לא נראה לי שווה שרשור משל עצמו, וגם בהמשך יש חלקים שלא קשורים להארי פוטר.
מקווה שעשיתי בסדר...

שאלה ראשונה: למי שהיה בטור של הארי פוטר
רציתי לשאול איך מגיעים לשם. בדקתי באתר שלהם, ואז גם ניסיתי להסתכל על רכבות ואוטובוסים, והצלחתי ממש להסתבך. אני מניחה שאני יכולה לשאול בקבל הבמלון ואולי יידעו לומר לי, או ברכבות\אוטובוסים, אבל כל כך הסתבכתי שנלחצתי.

אני גם קצת חוששת כי הבנתי שזה מאוד יקר.

והשאלות על לונדון שלא קשורות להארי פוטר:
מישהו מכם היה מתישהו בסטונהנג'? זה שווה יציאה מלונדון והקרבה של יום? כי זה חלום מאוד גדול שלי (לדוגמה- כשאני אומרת שאני רוצה להיות ארכיאולוגית ובבריטניה, אחד המקומות שהכי מעניין אותי לחקור שם זה סטונהנג') ממש מזמן, אבל זה רחוק. אמא שלי גם ממש מפחידה אותי עם זה שלא טוב לצאת מהעיר.

אם הייתי במוזיאון שרלוק הולמס במרינגן פעמיים, שווה לי להיות גם במוזיאון שבלונדון? הוא אולי יותר גדול? ניסיתי לחקור מה יש שם, ובהנחה שהבנתי, כי אני לא בטוחה, זה נשמע לי דומה למוזיאון במרינגן. לחילופין, מה יש במוזיאון בלונדון? למקרה שלא מכירים את המוזיאון שבמרינגן...
במרינגן זה היה כמו בית, עם כל מיני מוצגים שקשורים, נחמד אבל מאוד קטן. ליד, בחוץ, היה פסל של שרלוק הולמס.
אני בטוחה שאעבור ליד בייקר סטריט, הבנתי גם שזה קרוב למאדאם טוסו, אבל אני תוהה אם להיכנס. אולי כן כדאי לי גם אם זה ממש דומה, כי עכשיו אני הרבה יותר מתעניינת בשרלוק הולמס.

ולמי שלא ראה את ההודעה הקודמת שלי על זה- אני טסה ביום שני בבוקר וחוזרת בשני בלילה.
דרך אגב, אם עוד יש לכם המלצות למקומות נוספים, אני עוד אשמח. אני דיי מלאה כרגע ברשימה של מקומות שאני שוקלת להגיע אליהם, אבל עוד אופציות זה תמיד טוב.

אני כל כך מפחדת.

תשובות

הסטודיו טור יקר אבל שווה כל פאונד. הוא מדהים.
ההגעה היא ברכבת לתחנה שהכי קרובה לליבסדן. אני לא זוכרת את השם שלה ומשם יש אוטובוסים שמסיעים ישירות לטור. אי אפשר לפספס אותם עם כרזות הענק שמכסות אותם.

מוזיאון שרלוק הוא קטנטן אבל מקסים. זה בניין של ארבע קומות ובכלבס קומה שניים או שלושה חדרים קטנים עם תצוגות של חפצים שמתיחסים לכל הסיפורים. כולל הסברים. וגם חלק קטן שמתיחס לקונן דויל עצמו.
למטה יש חנות יפה אבל המחירים בשמיים. הכניסה למוזיאון ממש זולה ביחוד אם משווים לעלות של כניסה לטוסו.

בסטונהג לא היינו אבל נסענו לאוקספורד יום אחד וחרשנו אותה. היינו בקרייסטצ'רץ' - האולם הגדול של הוגוורטס. בספריה הבודליאנית - המרפאה והספריה של הוגוורטס - למרבה הצער לספריה הכניסה מוגבלת מגיל 11 אז פספסנו אותה.
חוצמזה אוקספורד פשוט יפהפיה ויש שם גם התיחסויות לטולקין. לואיס קרול ועוד סופרים ומדינאים בריטים מפורסמים.

בתוך לונדון עצמה היינו גם בצ'רינג קרוס. זה אזור חנויות מקסים בפני עצמו והוא גם היווה השראה לסמטת דיאגון.
ולמשוגעי פוטר ממש יש את australia house שהוא ההשראה לגרינגוטס ובדרך אליו עוברים את קינגס קולג' שבו למדו כל המי ומי של בריטניה.

עוד פנינה אחת זה הטארדיס. יש לי הנחיות מדויקות איך מגיעים לשם אני אצרף אותם מאוחר יותר מהמחשב בבית.

OKDeSign

New member
התחנת רכבת: watford junction

שאר הדברים לצערי לא הייתי, אני מתכננת ללכת לסונג'הג בקיץ :]

Rapunzelll

New member
תכתבי את מה שהיא אמרה!! בגלל זה הלכנו לאיבוד!

יש עוד מקום שהרכבות מגיעות אליו והוא לא watford אלא Batford, ואנחנו איבדנו איזה חצי שעה בסיבובים לכל התחנות {והכרטיסים למקום הזה הם פי שלוש יקרים יותר}, תכתבי לבחורה בדלפק אם צריך אפילו, שזה Watford.
אחרי שאת יוצאת מתוך תחנת הרכבת {בהנחה שהזכרון שלי צודק ויש רק יציאה אחת}, את רק מסובבת את הראש שמאלה ורואה לצד תחנת הרכבת תחנות אוטובוס ואחד מהם הוא האוטובוס לאולפנים {והוא כולו מודבק בתמונות של הסרטים, קשה לא להבין שזה זה}, מקסימום, תמיד יש עוד תיירים שמחפשים בדיוק את זה גם.
וואו, אני כל כך מקנאה בך שזו הפעם הראשונה שלך שם.... :)

Ayelet 363

New member
יואו אני טסה היום ואני כולי מתרגשת ומבועתת

טוב, טכנית מחר, אבל המונית יוצאת מוקדם בלילה...

OKDeSign

New member
קצת באיחור, אבל תהני!

תצלמי המון ואל תשכחי לחזור ולספר לנו איך היה :)

Rapunzelll

New member
תשובות מהירות - אחר כך ארחיב.

אל, בשום פנים אל תפסידי את הטיול להארי פוטר!!!! בן זוגי הציע לי נישואין בטיול שלנו ללונדון ואני עדיין מתלבטת איזה רגע הכי ריגש אותי!!! את חייבת ללכת לשם, זה שווה את כל הכסף, זה לא כזה בעיה להגיע לשם {אנחנו הלכנו לאיבוד, בגלל שלא בטאנו נכון את השם של המקום, אבל הם מסבירים איך להגיע לשם באתר של התור, אם את מתקשה תפני אלי אני עוד זוכרת מה קורה שם}.
אחר כך אספר לך על הסטונהנג' {שגם שם הייתי, ביחד עם דרואידים וניאו פאגנים בטקס של שוייון האביב ב4 לפנות בוקר}.

יעלי1232

New member
אתן מזה עושות לי חשק ללונדון

כשאני הייתי בלונדון , האולפנים עוד לא היו קיימים. זה היה לפני שהתחילו לחשוב בכלל על הסרט הראשון של הארי פוטר

תסעי. תסעי

היינו לפני שנה ארבעה ימים אחרי שהסטודיו טור נפתח. זו היתה הפתעה לבן שחגג 11 וזו היתה החוויה הכי מקסימה בכל הטיול.

למעלה