כמה שאלות שקשורות ללונדון
אני מצטערת שאני שמה משהו שיש לו קשר לפורום בשרשור אוף. זה לא נראה לי שווה שרשור משל עצמו, וגם בהמשך יש חלקים שלא קשורים להארי פוטר.
מקווה שעשיתי בסדר...
שאלה ראשונה: למי שהיה בטור של הארי פוטר
רציתי לשאול איך מגיעים לשם. בדקתי באתר שלהם, ואז גם ניסיתי להסתכל על רכבות ואוטובוסים, והצלחתי ממש להסתבך. אני מניחה שאני יכולה לשאול בקבל הבמלון ואולי יידעו לומר לי, או ברכבות\אוטובוסים, אבל כל כך הסתבכתי שנלחצתי.
אני גם קצת חוששת כי הבנתי שזה מאוד יקר.
והשאלות על לונדון שלא קשורות להארי פוטר:
מישהו מכם היה מתישהו בסטונהנג'? זה שווה יציאה מלונדון והקרבה של יום? כי זה חלום מאוד גדול שלי (לדוגמה- כשאני אומרת שאני רוצה להיות ארכיאולוגית ובבריטניה, אחד המקומות שהכי מעניין אותי לחקור שם זה סטונהנג') ממש מזמן, אבל זה רחוק. אמא שלי גם ממש מפחידה אותי עם זה שלא טוב לצאת מהעיר.
אם הייתי במוזיאון שרלוק הולמס במרינגן פעמיים, שווה לי להיות גם במוזיאון שבלונדון? הוא אולי יותר גדול? ניסיתי לחקור מה יש שם, ובהנחה שהבנתי, כי אני לא בטוחה, זה נשמע לי דומה למוזיאון במרינגן. לחילופין, מה יש במוזיאון בלונדון? למקרה שלא מכירים את המוזיאון שבמרינגן...
במרינגן זה היה כמו בית, עם כל מיני מוצגים שקשורים, נחמד אבל מאוד קטן. ליד, בחוץ, היה פסל של שרלוק הולמס.
אני בטוחה שאעבור ליד בייקר סטריט, הבנתי גם שזה קרוב למאדאם טוסו, אבל אני תוהה אם להיכנס. אולי כן כדאי לי גם אם זה ממש דומה, כי עכשיו אני הרבה יותר מתעניינת בשרלוק הולמס.
ולמי שלא ראה את ההודעה הקודמת שלי על זה- אני טסה ביום שני בבוקר וחוזרת בשני בלילה.
דרך אגב, אם עוד יש לכם המלצות למקומות נוספים, אני עוד אשמח. אני דיי מלאה כרגע ברשימה של מקומות שאני שוקלת להגיע אליהם, אבל עוד אופציות זה תמיד טוב.
אני כל כך מפחדת.