עדושית

New member
מי רוצה לעשות לי תקציר לפרק האחרון של
?

אין לי כוח וחשק לראות

כולם אומרים שהיה נורא משעמם..
אז.. מה היה שם?

shoham95

New member
תראי

נכון, זה לא היה אחד הפרקים הטובים של הדוקטור... אבל הוא כן היה חביב. הוא לא היה רע בכלל.
לדעתי כדאי לך לראות בכל זאת, זה עדיין הדוקטור

אבל אם את בכל זאת רוצה אני יכולה לספר לך

עדושית

New member
לא בא לי

זה הענין שזה כבר מזמן לא הדוקטור..

גם את הקודם לא כ-זה אהבתי ובטח לא התרגשתי עד דמעות כמו השאר..

אז.. ספרי ספרי

shoham95

New member

טוב נו

לפרק האחרון ששודר

אז הדוקטור וקלרה מגיעים (בטעות) לצוללת רוסית באייטיז, והעניינים, כמובן, מסתבכים. הצוללת שוקעת עמוק במים והם כלואים בתוכה בלי יכולת לצאת. הטארדיס מיד נעלמת ולא יודעים לאן.
חשבת שזה הסוף? תחשבי שוב! בתוך הצוללת נמצא איתם אייס ווריור, אויב מהסדרה הישנה שחזר לפרק הזה.
מישהו טיפש בצוללת פגע באייס ווריור. אם הוא לא היה פוגע בו לא היה קורה כלום, כנראה הוא היה ממשיך לדרכו ולא פוגע בהם. אבל אז מה זה שווה, לא היה פרק
אז כאמור, מישהו טיפש פגע בו, והוא כאילו "הכריז מלחמה". לכן הם כלאו את האייס ווריור, כדי שלא יפגע בהם.
כשהאייס ווריור כלוא, הדוקטור והמפקד של הצוללת מדברים ביניהם- הדוקטור אומר שמישהו צריך ללכת לדבר איתו וזה לא יכול להיות המפקד, כי הוא חייל, והא"ר (נו זה ארוך
) ירגיש שהוא חייל ותהיה לו בעיה עם זה. המפקד אמר שהדוקטור לא יכול ללכת. מה עושים? נחשי...
קלרה מציעה שהיא תלך לדבר איתו! הדוקטור לא מוכן לשמוע על זה, ואז הוא כן.
קלרה הולכת לדבר עם הא"ר. הוא כלוא, והיא מדברת איתו ומדברת איתו ומדברת איתו... בשלב מסוים היא מבחינה במשהו מוזר ואומרת שיש בעיה
היא מתקרבת לא"ר ולפתע מגלה ש...
הא"ר יצא מהשריון שלו! והוא בכלל לא כלוא, מסתובב חופשי בצוללת, ודיבר איתה ממקום אחר- ולא מתוך השריון! אבוי!

מה עושים?
כולם נלחצים, מתחילים לחפש את הא"ר... הוא הורג אנשים

מוקדם יותר בפרק הא"ר שלח אות לשאר האייס ווריורס, שיבואו אליו (הוא היה כלוא בקרח וישן במשך 5000 שנה, אז לא היה לו קשר עם שאר האייס ווריורס). בשלב הזה הדוקטור שומע את האות ומבין שהוא שלח אותו, ושאף אחד לא בא אליו. הוא אומר שעכשיו, כשאף אחד לא הגיע, לא"ר אין מה להפסיד והוא ממש קטלני.

כל אותו הזמן נמצא בצוללת פרופסור מגניב למדי שאוהב לשיר שירים של דוראן דוראן בשביל להרגיע את עצמו. בשלב מסוים, כשכולם מתפזרים, הפרופסור וקלרה מסתובבים בצוללת יחד, והפרופסור מתחיל לשיר את Hungry Like The Wolf. קלרה מבוהלת לחלוטין מכל עניין הא"ר והאנשים המתים... פתאום היא קולטת מה היא ראתה. כאן רואים צד ממש אנושי שלה- לא קלרה הפיקחית, האמיצה והמגניבה, אלא קלרה שמפחדת ומבוהלת. וגם ככה היא נהדרת.

ואז! (הזקנה התפצלה ל- 2... אה לא
) הא"ר חסר השריון תופס את קלרה מהתקרה ועומד להרוג אותה!
אז הפרופסור יורה בידיים (?) שלו, והא"ר עוזב את קלרה. אבל אז הוא תופס את הפרופסור!
הוא מאיים שהוא ישמיד את כל העולם עם טיל שהוא ישלח. בדיוק אז הדוקטור מגיע ומנסה לדבר איתו, לשכנע אותו שלא יעשה כלום...
גם המפקד מגיע, והוא מאיים על הא"ר באקדח. הא"ר מתעצבן והולך לשלוח את הטיל, וכל מי שעדיין חי מגיע לחדר הזה ממנו הוא תכנן לשלוח את הטיל. הוא תכנת הכל, הוא עומד ללחוץ על הכפתור... וכולם מנסים לשכנע אותו לא לירות. מנסים לדבר לליבו, על הבת שלו (שהוא דיבר עליה מוקדם יותר)...
קלרה מתחילה לשיר את Hungry Like The Wolf.
פתאום מגיעה חללית של אייס ווריורס (שקיבלו את האות) ולוקחת את הא"ר שלנו אליה. כולם מפחדים- האם הוא ישלח את הטילים? האם הם ניצלו? האם העולם בסכנה?
נמתח אותך קצת...

(כי לא ברור מה קרה בסוף)

סופרייז!
העולם לא נחרב, הכל בסדר, סוף טוב הכל טוב

אז כן, הפתרון לא היה חכם במיוחד, אבל הפרק היה חביב ובסה"כ מהנה. גם אם לא מהטובים של הדוקטור.

משהו שאולי חשוב להמשך: לדוקטור הייתה בובת ברבי (WTF) שנפלה מכיסו והוחזרה לו מאוחר יותר. אני מניחה שיש לה חשיבות כלשהי להמשך.

זהו

עדושית

New member

אוי שהם את הורסת!!

ואני בטוחה שהחפירה הנהדרת שלך אפילו יותר טובה מהפרק עצמו

זה נשמע כלכך הזוי... וואטפ עובר על הכותבים שם..

בובת ברבי? סיירסלי?!

אוי שיגיע כבר נובמבר פליייייייייייייייז

עדושית

New member
האישה הטובה עד 2X18

אני מתחילה ממש להינות מהעונה השנייה. למרות שהקייסים המשפטיים די זניחים שם אני חייבת להודות..

קרי הולך ומתחבב עלי מפרק לפרק

אלישה פחות מעצבנת

אבל איילי, הוו איליי

הוא פשוט עושה את הסדרה וכל פרק שהוא מופיע בו לכל כך הרבה יותר טוב!
ההתאהבות שלו בבטי המכוערת הרגה אותי מצחוק והבת שלו הורסת!
אני בעד שיראו אותם יותר!

מה שכן כל הקטע של בונד והשותפים האחרים היה סונז לגמרי

ואני שמחה שזה נגמר ושנפטרנו ממנו וגם מג'ורג' טאקר בגרסה הממש מזעזעת שלו.

וכל הקטע של קלינדה שוכבת עם פיטר - יאק! איכס! פוי! קלינדה!!!! ממך ציפיתי ליותר!
לא הייתי נוגעת בגועל הזה עם מקל

בכלל כל השטויות על העבר של קלינדה ממש לא מעניינות ואני ממש מקווה שהם ירדו מהקו הזה במהירות.
למי איכפת!?

shirush3

New member
העונה השניה ממש מעולה

היא גם הרבה יותר זורמת

והייתי בהלם מקלינדה-פיטר למרות שהייתה לי הרגשה

עדושית

New member
לא הייתי בהלם ממש

זה פשוט מגעיל אותי.
בכלל אני לא אוהבת את הקו עלילה על הרקע והחיים של קלינדה, זה גורם לי לחבב אותה פחות. וזה גם לא כזה מעניין.

ayalam44

New member

אני ידעתי על קלינדה ופיטר כי ספיילרו לי בגלל זה לא הופתעתי.. אבל לא נראלי יורדים מזה בזמן הקרוב..
ואיליי אדיר! והשיחות שלו עם הבת שלו קורעות
אמרו לי שבעונה 3 רואים את גרושתו.. אני מחכה לזה

ayalam44

New member
סיימתי עונה 2

ולחברה שלי יש את עונה 3 בדיסק אז אני מחכה שהיא תביא לי אותו..

איליי כזה

אני חולה עליו!!
וגם איתך לגבי קלינדה, שתשאר מיסתורית, לא מעניין אותי החיים האישיים שלה, אני אוהבת לראות אותה עובדת וזהו!
את אלישה אני אוהבת מאוד והבן שלה כזה מקסים, הבת עולה לפעמים על העצבים, סוג של אלכסיס לייט.

עדושית

New member
לגבי קלינדה ואיילי.

אבל סיירסלי - גרייס?! היא אחת המעצבנוווווות!!
ה-רבה יותר מאלכסיס.
אלכסיס חכמה, גרייס לעומת זאת.. נוט סו מאצ'.
היא נוראית כל פעם שהיא על המסך בא לי לזרוק עליו משהו

כמו בפרק ההוא שהם החליטו שישו שחור כי הוא היה מהמזרח התיכון. ווטאפ?!

ayalam44

New member
אבל הוא באמת מהמזרח התיכון

אבל היא פטי כזאת מאמינה לכל שטות בערך

אבל הדמות המעצבנת באמת זאת גקי
לחנוק אותה

עדושית

New member
כן.. אבל בפעם האחרונה שבדקתי

זה שאנחנו מהמזרחים התיכון לא הופך אותנו לשחורים

מקסימום שזופים

וכן גם ג'קי בלתי נסבלת..אבל בעונה 2 היה פחות ממנה..
אהה וראיתי את הפרק שפיטר זוכה ואלישה מגלה על "לילה"

מעניין איך היא תגיב..

למעלה