שרלוק פינאלה 2
מה זה
איך נושמים
מה הלך שם
מה
אז אחרי כמה חודשים (למעשה, כמעט שנה
) מאז שהתחלתי את הסדרה, ראיתי עכשיו סוף סוף את פינאלה 2.
ואומייגאד.
מה.
הלך.
שם.
אע.
אולי אם אני אחפור קצת זה ירגיע אותי
לפני הפרק ידעתי שני ספוילרים גדולים עליו- שמוריאטי מת, וששרלוק מזייף את המוות שלו. שזה ה- ספוילר של הפרק. ובכל זאת הייתי ככה
כשזה קרה. ועד עכשיו אני לא ממש נושמת.
זה היה פשוט... וואו
השיחה על הגג עם מוריאטי ריתקה אותי למסך, ברמה שאם שהיו נופלים טילים בתוך הבית שלי לא הייתי שמה לב אליהם והייתי ממשיכה להיות שקועה בפרק. פשוט ככה.
כל רגע ורגע בה- קודם כל, מוריאטי
דמות גאונית. אני ממש ממש אוהבת אותו. הוא כזה פסיכי ומטורף ומרושע. הוא מרושע בצורה גאונית. ופסיכית. ואני ממש אוהבת דמויות כאלה. וזה כל כך כיף לצפייה. כל מילה שיוצאת לו מהפה =
. הוא פשוט נהדר כל כך וחבל לי שהוא מת ושלא נראה אותו יותר, כי הוא אדיר.
ושרלוק. אומייגאד שרלוק!!@#$% מה אתה עושה ללב שלי תגיד לי!!!
בשיחת הטלפון עם ג'ון בכיתי כמו ילדה קטנה
זה היה כל כך... מהההה מופאט מהההה למהההההה לא עשיתי לך שום דבר רע
והסוף בקבר ג'ון ג'ון ג'ון ג'ון זה כל מה שיש לי להגיד מה זה אני אוהבת אותו אוף
והשיחה עם ג'ון בטלפון!!!
אה כבר אמרתי את זה? למי אכפת! השיחה! בטלפון! עם ג'ון!
הכל היה כל כך גאוני.
כל התכנונים של מוריאטי, שיחשבו ששרלוק האשם ושמוריאטי הוא המצאה... גאד. כשהוא הופיע פתאום בבית של העיתונאית הייתי ככה
ולא הבנתי מה נסגר ואז הוא האשים את שרלוק והוא היה כל כך טוב ו- וואו ו ו ו ו ו ו ו ו ו ו ו ו ו
|מת|
והוידאו באוטו! אמגגגג אני נזכרת עכשיו בהכל ובא לי להכתיר את מופאט (וגאטיס גם, נכון?) למלך(י) העולם!
הוידאו היה פשוט גאוני! המבטים של שרלוק, ומוריאטי (כבר אמרתי שהוא גאון?
), והתהיות של מהשמה והשאר תוך כדי- האם שרלוק קשור לזה איכשהו... וכל זה תוך כדי הוידאו. תוך כדי שג'ים פאקינג מוריאטי מדבר! יש לו את הקול הכי קריפי בעולם! וטון הדיבור שלו! בחלקים מסוימים הוא הזכיר לי את איש הזאב מהדוקטור, לפני שהוא הפך לאיש זאב. כשהוא עוד היה ילד עם עיניים מפחידות. גאד
זה פשוט קריפי
וזה מעולה.
ההתחלה הייתה מעולה, עם הפריצה של מוריאטי (אפשר שוב להגיד שהוא דמות גאונית? בבקשה?
). כשמצאו אותו יושב עם הכתר כמעט נחנקתי מרוב צחוק
אוף הוא נהדר.
והשיחה של מוריאטי ושל שרלוק בבית שלו אחר כך! I O U. השיחות שלהם פשוט נפלאות ומרתקות ממש. כל אחד מהם אומר דברים מעולים, והם שניהם כאלה גאונים.
וג'וןןןןןן
אני כל כך אוהבת אותו! הוא היה ממש מעולה בפרק הזה (ובכלל) והוא ממש ריגש אותי והוא נהדר והוא באמת חבר של שרלוק והוא לא מאמין שהוא נוכל והוא חכם ואני אוהבת את הקשר שלהם וג'ון
והכל היה כל כך טוב וגאוני! הכל! שרלוק פותר הכל ושרלוק שם לב להכל ושרלוק יודע הכל על אנשים לפי דברים ממש קטנים (אני אוהבת את זה יאיי!) ושרלוק עושה כל דבר אפשרי בערך. פשוט שרלוק, באופן כללי
וכל השיחות בפרק. והמתנקשים! והקוד! והכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל
והנפילההההההה.
טוב.
זה.
היה.
אמג.
מצאתי את עצמי צורחת על המסך "לאאאאאאאא" על אף שידעתי שזה יקרה. ושידעתי שהוא לא מת. אבל זה היה ממש
אני עדיין לא נושמת. כשנגמר הפרק פשוט ישבתי ובהיתי במסך, עוד אחרי שהוא נגמר. מה זה.
אז איך הוא חי?
יש לי כל מיני רעיונות בראש
אני מחכה כבר לראות מה באמת קרה שם.
אני אוהבת תיאוריות, אז אם יש תיאוריות מגניבות על זה (שלא כוללות ספוילרים לעתיד) אני אשמח לשמוע
בכל אופן, נגלה הכל עוד... עשור? שניים?
איך מחכים עכשיו
אגב, זו רק אני הוא שהצלף שהיה אמור לירות בג'ון נראה ממש כמו שרלוק?
אע. גאונות. זה מה שהפרק הזה. גאונות.