MoRoSH11

New member
מגרש ביתי ראית?

הנה למשל סדרה שאת לא צריכה לדאוג שיבטלו לך באמצע כי היא כבר נגמרה, אחרי 8 עונות
מה עם האוס? ER?
3-4 העונות הראשונות של גוסיפ גירל? (אני מסכימה לך לא להמשיך אחריהן)
אחים ואחיות

Just Neta1

New member
זה בסגנון קאסל והמנטליסט?

כלומר- כל מיני פשעים שצריך לפענח? וכל פרק שם עומד בפני עצמו? כי בא לי משהו עם רצף בין הפרקים, בשביל הפרקים הנפרדים כבר יש לי את קאסל..

MoRoSH11

New member
ממ לגבי זואי הארט היא פשוט בפגרה

כלומר אם את בעונה השנייה
והיא תחזור ב-19.4
http://www.imdb.com/title/tt1832979/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

ואגב, רציתי לשאול למה בעצם את חושבת שיומני הערפד זוועה? מעניין אותי אם מאותן סיבות שאני.
אני די מסכימה עם זה, ובכלל אישית כבר בעונה ה-3 די נמאס לי מהסדרה והיו פרקים שהפסדתי ולא היה לי כוח להשלים. ובעונה הזאת (אני רואה בקצב הוט) את הפרק האחרון ששודר ראיתי חלקית, ואני לא חושבת שאני אשלים את כולו כי כמה אפשר עם המסכנות של אלנה וסטפן. הדבר היחיד שעוד טוב שם זה דיימון
אבל מערכת היחסים שלו עם אלנה הורסת לו לגמרי. קיצר, היא מהסדרות האלה שהתחילו מעולה והתדרדרו.

X יו יו S

New member
:)

אני רוצה להמליץ לך על הסמויה אבל היא מאוד אלימה ואמרת שאת מעדיפה שלא
תאמת גם לי קשה לראות דברים כאלה
אבל מרוב שדיברו עליה הרבה והיה שידור נוסף שלה ביס אז החלטתי לראות

Just Neta1

New member
דווקא אין לי בעיה עם אלימות

רק לא רציתי שזה יהיה כבד- כלומר עלילות מורכבות שמתקדמות לאט.. ככה זה בהסמויה? ויש בזה רצף בין הפרקים?

X יו יו S

New member
:)

טוב דבר ראשון אני שמחה שאין לך בעיה עם אלימות כי ממש בא לישתראי את זה (למרות שמבט קל בשירשור נראה שיש לך המון אופציות אחרות)

בכל אופן בסמויה העלילה אכן ממשיכה מפרק לפרק
וכן יש רצון של "נו תתקדמו כבר איך אתם עדיין על זה" (במיוחד שאני רגילה ממנטליסט שדברים נפתרים תוך פרק)

אבל בניגוד לממנטליסט היו שם המון אבל המון דמיות שאהבתי\אוהבת <עוד לא סיימתי לראות>
אז מבחינת הזאת היה לי כיף לראות את הסמויה

וכמובן שיש פרקים שממש חזקים (אחרי איזהפרק כזה התחלתי לקרוא
ים
)

קיצר אם תחחברי לדמויות כמוני אז את תאהובי את זה:)

shoham95

New member
יש לי!

תראי דוקטור הו! זאת אחת הסדרות הכי טובות שיש, והיא באמת אדירה ומעולה וכיפית וגאונית. את חייבת.

חוץ מזה, גם שקר לי מעולה, ונראה לי שאת תאהבי אותה. וגם צווארון לבן סדרה ממש טובה!
אבל קודם כל דוקטור

ובלי קשר- את רואה האנטומיה של גריי! גם אני רואה!

אני בסוף עונה 3 אז בלי ספוילרים, אבל מי הדמות האהובה עלייך? נכון אי אפשר להפסיק להסתכל על דרק (
)? ונכון שהקטע של ג'ורג' ואיזי מזעזע?

וגם- קאסל! סיימת את עונה 3! מה חשבת על הפינאלה?

MoRoSH11

New member
דרק אוברייטד !

לעומת זאת מארק

כלומר דרק מקסים והכל, אבל מארק זאת כבר ליגה אחרת.
איכס ג'ורג' ואיזי ביחד. אחת העלילות המיותרות ביותר.

shoham95

New member
את אוברייטד!

דרק
מה זה. אפשר למות ממנו. באמת.

מארק חמוד, אני לאט לאט מתחילה לאהוב אותו
(אם כי עדיין יש לו קטעים מעצבנים)
אבל אין מה להשוות לדרק!

ג'ורג' ואיזי. זה פשוט. גאד. לא.

MoRoSH11

New member
כן, גם אני

מארק מדהים
וזה רק הולך ומשתפר עם העונות

אף פעם לא הייתי מאלה שמתלהבות ממש מדרק, למרות ששוב הוא באמת מקסים (לרוב) ואחלה

Just Neta1

New member
חחח מפתיע

משום מה לא נראה לי שאני אתחבר לד"ר הו, לא יודעת למה.
צווארון לבן אולי אני אנסה:)

איזה כיף לך שאת רק בעונה 3! אני לא זוכרת בדיוק מה קרה מתי, אז אני לא אגיד יותר מדי כדי לא לגלות בטעות.. אם אני לא טועה הדמויות האהובות עליי אז היו אדיסון וכריסטינה. וואי לגמרי! אחד הדברים הכי גרועים שהיו בסדרה וגם לא אמין. דרק לא כזה חתיך כמו שעשו ממנו ובאופן כללי אני לא מתה על הדמות שלו.

הפינאלה הייתה אחלה, אבל הן תמיד טובות.. זאת לא הייתה הבעיה שלי- פרקי סיום תמיד עשויים טוב (גם בהמנטליסט), אבל הפרקים הרגילים הפסיקו לעניין אותי בעונה 3, עונה 4 ממש השתפרה בינתיים, אני מקווה שימשיך במגמה הזו. ויאללה שיהיו כבר ביחד, קאסל מזדקן מפרק לפרק וזה מעצבן אותי.

MoRoSH11

New member
אשכרה מפתיע

את לא טועה? את לא יודעת מי היו הדמויות האהובות עלייך?

בכל מקרה, אני זוכרת שכתבת פה שאת ממש אוהבת את מארק http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=836&MessageId=164142934 ואת לקסי (טעם מעולה יש לך ), ולא כתבת כלום לגבי כריסטינה (לא אוהבת אותה). אדיסון מהממת
, אני ממש ממש אוהבת אותה, היא בין הדמויות הכי אהובות עליי שם- יחד עם מארק, לקסי, אלכס,(לעיתים) ואיזי
לגבי דרק, הוא בכלל לא כזה חתיך, ואני גם לא מתה עליו.

shoham95

New member
אדיסון

אני שומעת פה דברי כפירה
איך אפשר לא לאהוב את דרק?

למעלה