Just Neta1

New member
נראה לי שאני באמת אתחיל בזה, אחרי כל הדברים

ששמעתי על זה, נהיה לי חשק...

shoham95

New member
האנטומיה של גריי- סיום עונה 3

כי הבטחתי
אזהרה: אני חופרת. ממש. זה הולך להיות ארוך. מאוד

וול, סיימתי את עונה 3.

יאיי! אז ממש מגניב לי וכיף לי ואני נהנית.
יש לי הרבה מה להגיד
אני אנסה לעשות את זה לפי הסדר:

סוף עונה 2-תחילת עונה 3:
וואו. זה היה ממש מעולה. ומלחיץ. והפרקים האלה שמו סוף לאחד מקווי העלילה הפחות האהובים עליי, אז זה בכלל טוב

דני ואיזי. לא אהבתי את זה. בכלל. האמת, חיכיתי שהוא ימות. לא כי הוא היה רע, אלא כי ממש לא אהבתי את קו העלילה הזה ורק חיכיתי שהוא יסתיים. ותיארתי לעצמי שהוא יסתיים במוות. לא אהבתי את דני, אבל לא הייתה לי שום סיבה לכך. כלומר, כשחשבתי על למה אני לא אוהבת אותו- לא מצאתי סיבה לזה באופי שלו או במעשים שלו. הוא חמוד, הוא משעשע, הוא אוהב את איזי, הוא אדם טוב. אז למה? ואז הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת אותו בגלל הקו הזה שלו. כי הוא נוראי בעיניי, ולכן אני לא אוהבת את הדמות. אולי, אם היו עושים את זה בצורה אחרת, אם זה היה אחר, הייתי אוהבת אותו.
לדעתי זה לא נעשה בצורה אמינה. היא מטפלת בו כמה חודשים בודדים, וכבר הוא מציע לה נישואים? הם מכירים אחד את השני רק בתוך בית החולים. זה מוזר מדי. אם הוא היה מזמין אותה לצאת כשיבריא, אז בסדר, זה היה אמין והגיוני. אבל ממש לא ברור לי איך הוא הציע לה נישואים אחרי תקופה כל כך קצרה שהם מכירים אחד את השנייה רק בתוך בית החולים, כרופאה ומטופל, ואיך איזי הסכימה. חוץ מזה, הקשר שלהם היה קצת מעצבן בעיניי. אבל השיא, והדבר הכי גרוע בכל הסיפור הזה- היה הצורה בה הוא הסתיים. אני מאוד אוהבת את איזי. היא מקסימה והיא חמודה. אבל בכל הסיפור הזה היא ממש עצבנה אותי. כל עניין הלחתוך-את-האל-וואד שלו היה כל כך מטופש ולא אחראי, וכן, גם אם היא האמינה שברק יגיע, זה לא נותן לה זכות לעשות דבר כזה. בסדר, היא אוהבת אותו, היא רוצה שהוא יקבל את הלב... זה לא משנה, שום דבר לא הופך את זה לבסדר. וזה עצבן אותי שהיא עושה את זה, ובכזאת קלות. ושדני מאשר לה. כשהבנתי שהיא מתכוונת לסכן את דני בשביל שהוא יקבל את הלב ממש קיוויתי שאיכשהו זה לא יקרה כי זה היה נוראי בעיניי מהרגע הראשון. ואז זה קרה. ואני התבאסתי. וכן, חיכיתי שדני ימות, אבל לא ככה- כי אז זה היה אומר שאיזי היא זאת שהרגה אותו, ולא, זה פשוט לא מקובל עליי. קיוויתי שהוא ימות בדרך אחרת. ובכל זאת, כשזה קרה, זה ממש העציב אותי. בגלל איזי. כי היה כואב לראות אותה נשברת ככה, וכי זה היה רגע באמת עצוב בשבילה, אז לא יכולתי לשמוח מזה. אני כן שמחה שנפטרנו ממנו, אבל זה לא הופך את עניין המוות שלו לפחות כואב. ואיזי בפרקים הבאים בכלל הרסה אותי
היה לי קשה לראות אותה שבורה כל כך, רק אופה כל היום, עם המבט האדיש הזה שלה, כאילו שכלום כבר לא מעניין אותה. שלא לדבר על כל סצנות הרצפה בפרק הראשון של עונה 3... אז כן, זה היה קשה. ובסופו של דבר עצוב שהוא מת, גם אם לא אהבתי אותו ורציתי שהוא ילך.

נעבור לדרק ומרדית'. גאד. למה הם כל כך יפים ביחד.

את פין אהבתי בדקות הראשונות, אבל מהר מאוד זה נעלם- כי הוא הפריע למרדר
הוא היה חמוד, והוא היה טוב למרדית', והוא באמת היה אחלה. אבל דרק. זה מנט טו בי וכל זה. פין סתם נתקע שם באמצע. והוא לא מגניב כמו אדיסון (שאותה אני אוהבת למרות זאת), אז מהר מאוד ייחלתי שהוא יתנדף מהעולם.
דרק ומרדית' בפרום- בשניות הראשונות זה היה "עאעאאאאא סוף סוףףףף איזה כיףףףף
" ואחרי שההתלהבות הראשונית עברה קלטתי שדרק בעצם בוגד באשתו. וזה נוראי. וכעסתי עליו. וזה היה מעצבן! כי מצד אחד אני מתה שהם יהיו ביחד! ומצד שני, אני לא יכולה לסבול בגידות. אז אוף. למה ככה, דרק

אבל בסופו של דבר, כן שמחתי על כך, כי יאללה, הגיע הזמן

אבל, כמובן, הם עדיין לא באמת ביחד. כי כל אחד מהם דפוק עם מיליון בעיות והם לא יכולים להיות יחד אפילו שהם שניהם אוהבים אחד את השנייה, נכון?

כל עניין המרדית'-צריכה-לבחור-בין-פין-לדרק היה ממש משעשע. פין כאפות (יאללה, עוף לי מהמסך!), אבל דרק היה ממש חמוד (כרגיל) ומקסים (כרגיל) ומהמם (כרגיל), וזה היה ממש כיפי ומשעשע. וכמובן- נגמר טוב, מרדית' בוחרת בדרק, ואני חושבת- יאיי! סוף סוף! אבל, כמובן, לא. עכשיו מרדית' לא מספרת לדרק שהיא נפרדה מפין... וכשהיא סוף מספרת דרק משום מה לא רוצה, והוא כבר גרוש... ודי כבר... תכנסו לתוך מעלית ותתנשקו!

כשזה קרה בסוף, לא הייתה מאושרת ממני, ו-יאיי, הם ביחד, ווהו!

לגבי אדיסון- כל כך כיף לי לראות אותה משוחררת מדרק! היא דמות ממש אדירה (למה היא עוזבת עכשיו
) ורואים שהרבה יותר טוב לה בלי המרדף חסר הטעם אחרי האהבה של דרק.
ומארק. טוב, אז מארק. הוא דמות שבהתחלה ממש עצבנה אותי, ברמה של כמעט להעיף כפכף על המסך כמעט בכל סצנה שלו, אבל לאט לאט אני מתחילה לאהוב אותו והוא נעשה ממש חמוד ומגניב. עדיין יש לו קטעים של די כבר, אבל רוב הזמן הוא ממש אחלה, וזה רק משתפר.

ברק והירייה- אוי. שנאתי את הסיפור הזה. ברגע שראיתי שירו בו בסוף פרק 25 התבאסתי, כמובן. לא רציתי שהוא ימות. וגם פחדתי ממה שיקרה לדני (לא רציתי שחתיכת האל וואד תגרום למוות שלו כי אז איזי אשמה ובעצם רוצחת) כשהוא לא יגיע. ובהתחלה זה היה מעניין. מה יקרה לברק, הוא ימות, הוא יחיה, הוא יהיה בסדר, מה יקרה. אבל בשלב מסוים זה נעשה מעצבן. כשהוא הבריא והחל לנתח, וכריסטינה אמרה שהוא בסדר ושהוא יכול לנתח, ויחד הם שיקרו לכל העולם והרעד וכל זה... כל הסיפור הזה עצבן אותי. רק חיכיתי שהוא ייגמר.

הפרק הראשון של העונה השלישית היה ממש ממש מעולה. כל הפלאשבקים היו אדירים- הפלאשבק של אדיסון ודרק
זה היה עשוי מצוין, וראו את הכאב העצום של דרק, והוא היה כזה...

וגם הפלאשבק של הפגישה הראשונה של דרק ומר- די, למות! הם היו כאלה מקסימים וחמודים ואע. חמודים.
והכל היה עשוי ממש טוב בפרק והוא היה מעולה ועצוב (איזי
).

פרק 3- פרק מעולה! ה"תחרות" של דרק ופין שכאמור, ממש אהבתי
והילדה עם ה- CIPA (הא, הבנתי שהיא חולה בזה מהרגע שהיא אמרה שזה לא ביג דיל, עוד לפני שהיא אמרה שהיא לא מרגישה כאב
) ואלכס- שאיתה הוא היה ממש חמוד, והמחלה הזאת ממש מגניבה (לצפייה, נו, ברור שהיא לא באמת מגניבה. ולמי שחולה בה זה בכלל לא מגניב. אבל, בתוך הסדרה
). וזה היה פרק פשוט כיפי.
והפרק הבא זה היה הפרק של מר על מורפיום, נכון? אדיר, כמה צחקתי
ודרק

פרק 7- הפרק עם הקמפינג! פרק ממש חמוד! אני חייבת להגיד שבפרק הזה הצ'יף, שבדרך כלל אני לא אוהבת אותו, היה ממש חמוד. הוא ממש שעשע אותי
(עם הכובע ועם היציאות המשעשעות שלו ומסתבר שמחוץ לבית החולים הוא באמת חמוד. אבל זהו. בביה"ח בדרך כלל או שהוא מעצבן או שהוא סתם מיותר
)
חוץ מזה היה ממש נחמד לראות את הבנים מחוץ לביה"ח, מרענן.
והשיא של הפרק- הסוף שלו! דרק! מרדית'! סוף סוף! הוא היה כל כך מקסים כשהוא הגיע לבר ואמר לה היי אני דרק, והתחיל מההתחלה, ואומייגאד, באמת חשבתי ברגעים האלה ששוב הכל ישתבש ומר שוב תהיה טיפשה ותחליט שלא, אבל אז היא אמרה שהיא מרדית' וכן את מרדית'! ואת אמרת כן לדרק!!! ואתם ביחד!!!!11 יאיי.

גם את פרק 8 ממש אהבתי.
קודם כל, כי מרדר
הם היו כאלה הורסים באמבטיה, ובכלל, כל הפרק. הנסיון שלהם להיות ברייט אנד שייני, דרק שאמר לאדיסון בהתלהבות בוקר טוב, עם חיוך ענק (נו די!), וכל הקטעים שלהם. נו. טוב שהם לא הורסים. ואני יודעת שאני מדברת עליהם המון, אבל די, הם הורסים. וכבר אמרתי שהם הורסים?

אבל גם בלי קשר אליהם, הפרק היה מעולה. המטופל שמדבר בגוף שלישי היה ממש מגניב, ואיזי ואלכס היו כאלה חמודים כשגם הם דיברו ככה
די, שיהיו כבר ביחד

shoham95

New member
המשך

הכפול של סיקס דייס היה ממש מגניב!

אני ממש אוהבת את הקו של אבא-של-מרדית' (חוץ מהסוף שלו
אבל אני אגיע לזה), אז זה היה מוצלח מאוד.
אבא של ג'ורג'
המוות שלו היה עצוב, באמת קיוויתי שהוא יחיה

אבל ג'ורג'. בואו נדבר על ג'ורג'.
בהתחלה חיבבתי אותו, לפעמים אפילו אהבתי אותו, אבל לא עד הסוף. אבל כן, חיבבתי אותו. והוא היה ממש אחלה. והצחיק אותי, והיה חמוד, והכל טוב. יופי.
אבל אז, באיזשהו שלב (אני חושבת שבעונה הזו, אולי מתישהו בעונה השנייה), הוא התחיל להיות מעצבן. ממש מעצבן. ממש ממש מעצבן. עכשיו אני לא יכולה לסבול אותו. הוא הפסיק להיות מצחיק, הוא דמות כזאת מדכאת (ואין לי בעיה עם דמויות מדכאות, כל עוד זה נעשה בצורה טובה. אבל כאן זה לא!), הוא משעמם ורוב הזמן מעצבן ומציק. והוא בגד בקאלי! טוב, אני אגיע לזה (
), אבל, כן. מעצבן. לא יכולה לסבול אותו. אבל בכל זאת היה לי עצוב בשבילו על מה שקרה לאבא שלו (הוא היה כזה חמודי
).

פרק 13! ממש טוב! בפרק הזה ג'ורג' דווקא כן היה משעשע, ופרי קליניק! כמו בהאוס! הא! והצ'יף מחליט לפרוש, ווהו
ודרק, ומרדית', והוא היה כזה דרימי כשהוא אמר לה שהוא תמיד יופיע, גם כשהם יריבו
וגם החולה האמיש הייתה ממש מגניבה. בקיצור, פרק מעולה, חוץ מהסוף שלו. גאד. גם ברק וגם ג'ורג' מציעים נישואים... זה היה כל כך לא קשור. הטיימינג, בעיקר.
כלומר, אני מבינה שברק וכריסטינה הגיעו לשלב הזה כי הם הרבה מאוד זמן יחד (אני לא חושבת שהם מתאימים בתור זוג, אבל זה לא קשור). אבל דווקא עכשיו? אחרי ריב ענק ביניהם ואחרי שהם לא דיברו כל כך הרבה זמן? בסדר, אני מבינה, הוא התרגש שהיא נתנה לו "לנצח", אבל אתה לא צריך להציע נישואים בכל פעם שיש דבר שמשמח אותך. אתה לא רוס מחברים.

וגם הקטע של ג'ורג' וקאלי לא היה ברור... הם היו ביחד רק כמה חודשים, לא? שלא לדבר על זה שהם התחתנו בווגאס |וואט| זה היה ממש הזוי. וכן, שתי הצעות נישואים באותו הזמן... ברור
בקיצור, הקטע הזה היה מיותר בעיניי. אבל לא נורא.

גם פרק 14 היה מעולה. הסיפור של החולה הרעילה היה ממש מעניין (ומלחיץ), אהבתי אותו ממש.
וחוץ מזה, כמובן- אליס גריי. צלולה. מה. איך.
אז בדקות הראשונות זה היה בעיקר הזוי ומה נסגר. אבל אחר כך זה נעשה מצוין ומעניין. בהתחלה שמחתי בשביל מר שאמא שלה צלולה, ויכולה להכיר אותה, גם אם זה למשך תקופה קצרה. מהר מאוד התברר שזה אחד הדברים היותר גרועים שהיו יכולים לקרות לה. ה"אכזבה" של אליס מכך שמר היא ordinary... קודם כל, כאב לי בשבילה. דבר שני, ממש לא הסכמתי איתה, כמובן. כי ברור שלהיות דוקטור זה לא ordinary. ומר היא ממש לא ordinary (ומישהו חכם מאוד
אמר לפניי There is no such thing as an ordinary human
)
וזה היה עצוב. כי מר הכי רצתה שאמא שלה לא תהיה מאוכזבת ממנה. ובסוף היא יוצאת עליה ככה, אומרת לה שהיא סתם רגילה. וזה היה הזמן היחיד בו היא יכולה לדבר עם אמא שלה כמו שצריך. כשהיא צלולה. וזה מה שהיא אומרת לה. דווקא זה. מראה לה דווקא אכזבה, במקום משהו טוב. וזה כואב.
הכנות של מר כשהיא צעקה עליה הייתה כל כך אמיתית ויפה וכואבת, וכן, היא לא סתם ordinary, היא הרבה יותר מזה.

פרקים 15-16-17
וואו. אלה שלושה פרקים מעולים ומותחים!
הסיפור של איזי והניתוח היה ממש אדיר. איזי יצאה מלכה.
אלכס והבחורה המסתורית (שלימים תתגלה כמישהי ממש מעצבנת, אבל בשלב הזה היא עוד הייתה חמודה)- הוא היה ממש חמוד ומקסים אליה. הסיפור שלה היה עצוב ומעניין. אני חושבת שזה היה השלב בו אלכס הפסיק להיות מוזר ולא ברור והתחיל לקבל איזשהו אופי ברור. וזאת הייתה הבעיה שלי עם אלכס, בעונות 2 ו- 3. בהתחלה הוא היה מעצבן ולפעמים חמוד, אבל היה ברור מה הוא, לפחות. גם אם מה שהוא היה לא תמיד מצא חן בעיניי. אבל אז הגיע כל עניין הבחינה, שהוא לא עבר, והוא התחיל להיות ממש מוזר. אז בשלב הזה עוד הבנתי, בסדר, הוא לא עבר את הבחינה, הגיוני שהוא יתנהג ככה. אבל עברו כמה פרקים והוא עבר את הבחינה, אבל המשיך להתנהג ככה. בצורה מוזרה. וממש לא הצלחתי להבין אותו. מה הוא, מה הולך איתו, מה נסגר. וזה ממש הפריע לי. זה נמשך לאורך כל העונה השנייה והשלישית- עד שהגיעה אווה והוא התחיל לצאת מהקטע ההזוי הזה שלו. הוא אמנם רק מתחיל, ועדיין לא ברור לי עד הסוף, אבל לאט לאט. אני מקווה שמעכשיו והלאה הדמות שלו תהיה ברורה ורק תתפתח ותשתפר.
אניוואי, הסיפור הזה עם אווה היה טוב (עד שהוא כבר לא
).
אבל כל זה באמת כלום לעומת מרדית'
וואו. כשהיא טבעה הייתי ככה
לאאא מה הולך כאן

זה היה ממש מלחיץ ואומייגאד, מרדית' טובעת לאאאא
דרקקק תלך כבר להציל אותה! נו כבר! ואז הוא רואה את הילדה! והיא מכוונת אותו! ואעעע תמצא אותה כבר נו תציל אותה
ואז היא מצביעה על המים והוא הולך להציל אותה והיא כחולה והוא מנשים אותה ושתחיה שתחיה שתחיה (לא שהיה לי ספק לרגע אבל נו) ואע אומייגאד. כל הסצנות האלה שלהם נעשו פשוט מעולה וזה היה ממש אדיר ומלחיץ.
והוויסאובר בתחילת פרק 17 היה מהמם. וכל הפרק. אע.

כל המתים שהגיעו ל"חלום" הזה של מרדית' היו מעולים. כשראיתי את ההוא מהכפול של 2 הייתי ככה
ואז דני ומה קורה כאן. ובוני. ומטופלת שאני לא מכירה. והכל היה שם כל כך טוב! מר שלא מבינה מה הולך וחושבת שאלה החיים ורוצה להציל את בוני, והמתים שנעלמים פתאום ומופיעים פתאום, והשיחות שלה איתם, והוידוי שלה- שהיא לא נלחמה, ובסוף- הרצון העצום שלה להלחם ולחיות. אני ממש אוהבת פרקים כאלה, זה היה ממש מעניין וטוב ויפה.
כולם היו מעולים בפרק הזה! וזה היה אחד הפרקים הטובים בעיניי.

פרקים 18-19
אז בפרקים האלה קרה דבר אחד ממש טוב ודבר אחד ממש נוראי.
נתחיל בטוב: קולין מרלו! הוא היה כזה מעולה. קיוויתי שהוא יישאר הרבה (שיהיה הצ'יף!) והתבאסתי כשהוא עזב.
ונמשיך ברע, באמת באמת רע: איזי וג'ורג'. מה. מה. מה.
אני מנסה להכחיש את זה, להתעלם ממה שקרה שם, אבל אי אפשר! הם לא מפסיקים להתעסק בזה!
קודם כל, זה לא קשור. בכלל. כאילו, איזי וג'ורג'? מאיפה זה צץ בכלל? כשהם היו שיכורים וג'ורג' אמר לה שקאלי חושבת שהיא מאוהבת בו ולכן היא "מפריעה" להם, ואיזי צחקה, כל מה שעבר לי בראש היה "לא לא לא בבקשה לא זה לא הולך לקרות בבקשה לא" ואז הגיע השלב שהיא מסתכלת עליו והוא עליה... ונו. לא. בבקשה לא. אבל כן. זה כן. כמובן.
ומגיע הבוקר אחרי, ורואים את איזי שוכבת במיטה וכל מה שעבר לי בראש היה "בבקשה שהיא תהיה ריקה בבקשה בבקשההההההה" אבל לא. היא לא ריקה. כמובן.
ואז ג'ורג' לא זוכר כלום וכל מה שעבר לי בראש היה "שלא יזכור שלא יזכור ושגם אני לא אזכור" אבל לא. הוא זוכר. וגם אני
. כמובן.
ואז התחיל כל הסיפור המחריד הזה של ג'ורג' ואיזי שפשוט לא נגמר. ג'ורג' נזכר, ג'ורג' אוהב אותה, היא אוהבת אותו, הו, יופי. ממש.
א', זה לא אמין! אוקיי? זה פשוט לא אמין! מאיפה זה בא פתאום? משום מקום! זה כל כך לא קשור.
ב', הם לא מתאימים! הם פשוט לא! שוב, זה לא קשור.
ג', למה כולם בביה"ח צריכים להיות עם כולם? למה הם עושים שם איזשהו סבב, שבסופו של דבר איכשהו כולם מצליחים לעבור על כולם שם?! כאילו מה, השלב הבא זה ג'ורג' עם כריסטינה?
ד', ג'ורג' בגד בקאלי! הוא בגד בה, וכן, הוא מרגיש רע. יופי. ממש עוזר. ומה זה החרטוט הזה של "אני לא רוצה לפגוע בה בשביל שהמצפון שלי יהיה נקי"? תספר לה! אתה לא יכול לשקר לה ככה! ואז הוא מתנשק עם איזי במעלית WTF?! יפה שהוא רצה לעבור בית חולים, לפחות הוא לא החליט להשאר שם ולבגוד בקאלי בלי הפסקה, אבל מה, מאיפה הגיעה המשיכה הכל כך חזקה הזאת שהוא לא יכול להתמודד איתה? למה אתם מדברים שטויות? ג'יזס. זה היה כל כך מיותר ולא קשור ולמה זה קרה בכלל. אני מקווה שבעונה הבאה לא יתעסקו בזה יותר. (והלוואי שג'ורג' יפסיק להיות דוקטור. הנה הוא לא עבר את המבחן, זאת הזדמנות טובה. שיעזוב כבר! די!)

shoham95

New member
ואחרון

(נו, אמרתי שזה יהיה חופר וארוך
)

חוץ מזה, כל התחרות על תפקיד הצ'יף משעשעת
חבל שקולין מרלו לא הצ'יף.

פרק 21-
אלכס ואדיסון! עד הפרק הזה בכלל לא רציתי שהם יהיו ביחד. אבל בפרק הזה פתאום זה היה נראה כל כך מתאים וחמוד וכןכןכן!
חבל שזה לא עבד. אווה

ואז, פרקי מרפאה פרטית.
טוב, זה לא היה הכי זורם. כלומר, העלילה ממש נחמדה, והדמויות מעניינות (התלהבתי בעיקר מפיט ומקופר, אבל היו עוד כמה נחמדים), וזה נראה טוב. אבל לא וואו. התבאסתי שמדובר בשני פרקים שעוסקים בזה. אם זה היה פרק אחד זה היה טוב- מצד אחד מציגים לנו את הסדרה, ומצד שני לא מתעסקים בזה יותר מדי. אבל זה היה קצת טו מאצ'
לא נורא, היה נחמד בכל זאת.
ואדיסון! היא פשוט מלכה! היא הייתה ממש אדירה בפרקים האלה (ההריון
והמעלית
) והיא כזאת מגניבה ומשעשעת ואוף למה היא עוזבת. חבל.

הסוף של פרק 23 גמר אותי. ממש.

אהבתי מאוד את סוזן, וגם את קו העלילה הזה של סוזן-תאצ'ר-מרדית'. זה היה ממש מעניין וכיפי וטוב. ואז סוזן מתה. למה תמיד כולם מתים בסדרות
זה היה כל כך עצוב! ואם המוות שלה לא מספיק, אז תאצ'ר בא וסוטר למרדית'. וזה שבר אותי לחלוטין
וגם הצעקות שלו בפרק שאחרי. ממש נשברתי בשביל מר

אני מקווה שקו העלילה הזה עדיין ימשיך להיות מעניין וטוב (ועכשיו יש לקסי, אני מקווה שהיא טובה ושהיא תוסיף. אגב, זו הבחורה שדרק פגש בבר או שהיא סתם דומה לה?) למרות המוות של סוזן (
).

אדל בהריון?! סירייסלי?! אוקיי זה היה ממש
היא בת 52, מה נסגר
ממתי אפשר להכנס להריון בגיל כזה?
ואני חייבת להגיד שהיא הורסת בכל משפט שיוצא לה מהפה בערך
אפילו לא מה שהיא אומרת, רק הצורה בה היא אומרת את זה

החתונה...
למה. למה. פשוט... למה
למה כשרוצים לעצור חתונה זה תמיד חייב לקרות באמצע. אוף
אני לא חושבת שברק וכריסטינה מתאימים, אבל לא רציתי שככה זה ייגמר. (אוף, אי אפשר שקולין יחזור ויהיה איתה?
)
מצד שני, זה לא מאוד ביאס אותי... כאילו, בסדר, היה, נגמר.
אה, אבל, כריסטינה בלי גבות
משעשע ביותר

מה שממש שימח אותי זה שאלכס לא הסכים לצאת עם אווה. רק זה מה שחסר לי עכשיו עוד פרקים איתה, ואלכס במערכת יחסים איתה

חה, ידעתי שהצ'יף יבחר בדרק! גם הוא מבין שדרק מושלם
אבל למה ריצ'ארד נשאר? שיביאו צ'יף חדש או משהו. מיציתי אותו.
ומרדר
אני ממש חוששת לגורלם! הוא היה כזה חמוד ואומלל כשהוא אמר לה שתגאל אותו מייסוריו
ולמה היא לא אמרה לו "דרקקק אני אוהבת אותך ואני הכי מוכנה בעולם להכנס לזה חזקקקק!"
אם היא לא תגיד לו אני אגיד! וזה יהיה בשמי ואז היא תפסיד

רק שלא יפרדו לי עכשיו. רק לא זה.

כמה דברים לגבי ביילי וקאלי:
ביילי אדירה. מלכה. נראה לי שהיא הדמות האהובה עליי אחרי דרק. אני מתמוגגת בערך מכל משפט שיוצא לה מהפה והיא כזאת מגניבה. ומצחיקה. והורסת

את קאלי אני מתחילה לחבב. בהתחלה היא הייתה ממש מעצבנת אבל לאט לאט היא משתפרת. עכשיו היא בסדר בעיניי, לא טובה אבל גם לא רעה. נראה מה יהיה בהמשך.

בקיצור, גם מעונה שלוש ממש נהניתי. היו הרבה קטעים ממש משעשעים (גם בשלב הזה שהסדרה נעשתה די מדכאת, כאילו, טוב שלא לכל אחד שם יש ארבעים בעיות בחיים), וזה מעניין וכיפי. אז יאיי.

MoRoSH11

New member
יש! איזו חפירה איכותית

היה לי ממש כיף לקרוא
ותסלחי לי שאני לא אגיב על הכל

דני ואיזי
, כלומר, אני ממש מסכימה איתך ! כן, גם אני בכלל לא אהבתי את דני
, הוא פשוט עצבן אותי, אבל יחד עם זאת, בזכות כך שאני מתה על איזי
, דווקא די חיבבתי אותם ביחד. אני גם חושבת שהכל הלך שם מהר מדי, כולל ההצעת נישואים שלדעתי הגיעה מהר מדי ומוקדם מדי. ומסכן אלכס
, זה לא היה פייר כלפיו.
האמת שאת עונה שנייה ראיתי כשהיא שודרה בפעם הראשונה ביס (הייתי אז בצבא והיה לנו יס בבסיס, אז יצא לי לראות), אז הפעם לא הייתי באיזה מתח או משהו כי ידעתי מה יקרה.
מה שכן, אני מודה שרציתי כמעט להרביץ לאיזי על כל מה שהיא עשתה- על ניתוק הכבל וכו'. היא פעלה כ"כ בחוסר חכמה, והיה לי ממש קשה לקבל את ההתנהגות שלה בפרקים האלה.
מצד שני, כמובן שלבי היה איתה כשדני מת, והיה לי עצוב בשבילה
.

אין דבר כזה לאהוב את אדיסון למרות הכל
, יש לאהוב את אדיסון המושלמת והמהממת והמדהימה
, נקודה
.
מרדית ודרק ממש אחלה בעונה הזאת
ויש להם בהחלט קטעים מקסימים ביחד (ולבד).תזכרי שלמעשה אדיסון היא זאת שבגדה ראשונה בדרק...
פין כזה חמוד(והיי, רק עכשיו שמתי לב לשם שלו
).
אדיסון מהממת ! (מה, כבר אמרתי את זה?
).
גם מארק מדהים
, אני מתה עליו
, ואני מאמינה שגם לך זה יקרה בקרוב... ואם לא אז הבעיה היא אצלך
!

הסיפור של ברק והיריות היא כזה מעצבן. פשוט לא עושים דברים כאלה ולא ממשיכים לנתח כאילו הכל בסדר, זה לא לגיטימי ולא מוסרי ולא שום דבר

הפרק הראשון של עונה 3- מעולה
, ומרדית על מורפיום זה קורע ברמות
, צריך עוד פרקים כאלה

מסכימה לגבי מה שכתבת על הפרקים
.

ג'ורג'- כן, אף פעם לא אהבתי אותו,והוא ואיזי זה ביג נו, ונוראי ופשוט מיותר, והרס כ"כ הרבה בחברות היפה שהייתה ביניהם. (ארורה את שונדה
). גם קאלי וג'ורג' היו מיותרים ביחד בעיני. כמו שפעם כתבתי פה, היא פשוט יותר מדי גדולה בשבילו, תרתי משמע. ואגב, אני אוהבת את קאלי
, לרוב.

גולת הכותרת- פרקי הטביעה- מעולים ואדירים
. כמובן שברור לגמרי שמרדית תחיה, אבל זה לא מוריד לרגע מהמתח והעצבים שנלוו לצפייה בפרקים האלה.אני זוכרת שישבתי וממש חיכיתי לרגע שהיא תתעורר. והמוות של אמא שלה

אווה/רבקה/תמותי
8-

הסוף של פרק 23
. אהבתי גם את סוזן ואת ההשתדלות שלה לנסות ולתמוך במרדית ולהוות לה מין אמא חלופית, והיה לי עצוב כשהיא מתה

לקסי מדהימה
, היא בהחלט מהדמויות הכי אהובות עליי בסדרה., וכן זאת היא בבר.

MoRoSH11

New member
ועוד קצת

אדל הייתה בהריון?, אני לא זוכרת את זה

ממש לא אהבתי את ברק וכריסטינה ביחד
, בעיקר כי לא אהבתי בכלל את ברק
ושמחתי שהחתונה התבטלה, למרות שהרגשתי רע בשביל כריסטינה

כריסטינה בלי גבות
, מסכנה
.

ביילי
!

shoham95

New member

אני אגיב על חלק פה ועל חלק בפורום השכן

אמרתי שאני אוהבת את אדיסון בהקשר של מה שאמרתי על פין- אמרתי שאני לא אוהבת את פין כי הוא נתקע למרדר באמצע- והרי גם אדיסון נתקעה למרדר באמצע, אבל את אדיסון, בניגוד אליו, אני כן אוהבת
לזה התכוונתי

וכן, אני יודעת שהיא בגדה ראשונה בדרק, אבל זה לא מצדיק בגידה. לא יודעת, אני ממש רגישה לבגידות וזה אחד הדברים שהכי מפריעים לי בסדרות (זה תמיד קורה
). וכמובן גם בחיים אבל זה ברור.

היי, הבעיה היא אצלך, את זאת שלא אוהבת את דרק

כן, ברק וכריסטינה היו ממש לא בסדר בכל הסיפור הזה וזה ממש הציק לי. גם עצבן אותי שבסוף, אחרי הכל, הוא צעק עליה שהיא אשמה. כאילו מה, אתה דפוק? גם אתה אשם בזה. ואתה זה שהסכמת לרעיון הטיפשי הזה. ותכלס, הוא זה שעשה את זה. כריסטינה אמנם סייעה לו אז כן, היא שותפה לפשע, אבל הוא זה שאחראי על זה כי הוא זה שניתח והוא זה שלא סיפר שיש לו את הרעד הזה והוא אחראי לכל זה. הוא אחראי לעצמו.

MoRoSH11

New member
היי, הבעיה לא אצלי !

עובדה שגם שיר ונטע לא ממש אוהבות אותי...וחוץ מזה שהבעיה היא אף פעם לא אצלי

מסכימה לגבי ברק וכריסטינה, אבל חושבת שהיא הייתה חייבת לעצור אותו ולא לתת לו לנתח, אבל היא חשבה על עצמה ועל כך שהיא עצמה רוצה לנתח והיא ידעה שככה יצא לה לנתח. כל ההתנהלות שלהם ממש עצבנה אותי.

אדיסון יכולה להתקע איפה שהיא רוצה ! אני מרשה לה

shoham95

New member
נו באמת, מור

מה לימדתי אותך?
שהם תמיד צודקת

אני מסכימה, גם כריסטינה אשמה, לא אמרתי שלא. אבל הוא אשם יותר ממנה כי הוא זה שבסופו של דבר ניתח עם רעד ביד. הוא אחראי למעשים שלו.
כריסטינה לדעתי בעיקר חששה שברק לא יהיה הברק שהיא התאהבה בו. הברק הגאון, המנתח המוכשר. היא ידעה שאם הוא יספר על הרעד יש סיכוי שהקריירה שלו תגמר והיא חששה מכך. וכן, היא הרוויחה המון ניתוחים על הדרך.

MoRoSH11

New member
נו באמת, שהם

הנה, את כבר טועה- אני זאת שתמיד צודקת ! (אפילו כשאני טועה אני למעשה צודקת)

מסכימה איתך

shirblabla96

New member
ואו..

טוב קראתי דיי הכל
ואיך אפשר לא לאהוב את דני הוא כזה חמוד!! הוא ואיזי ממש חמודים ביחד אומנם הקצב בניהם לא כל כך אמין אבל הרבה דברים בסידרה הזאת לא אמינים אז מוותרים..

(ד"א למור! רק שתדעי שדני ופייטון ממגרש ביתי נשואים במציאות
)
לגביי כל פרק אני כבר לא ממש זוכרת כל פרק לפרטי פרטים..
אבל באמת שדרק ומרדית' זוג מדהים!
אישית אני מעדיפה את איזי ודני מאשר אלכס ואיזי.
כיף לך שאת בתחילת הסידרה היא סידרה ממכרת.. למרות שבעונות הממש אחרונות היא קצת מידרדרת אבל לא בטרוף לדעתי

MoRoSH11

New member
איך אפשר כן לאהוב את דני?

לא סבלתי אותו בתור בנאדם חי, אז על אחת כמה וכמה בתור רוח רפאים (ואיזי עוד שכבה איתו...שונדה והרעיונות שלה
)

shirblabla96

New member
כי הוא ..

חתיך, חמוד, מצחיק, שנון ונחמד!
בתור רוח רפאים הוא סתם היה קריפי

למעלה