MoRoSH11

New member
לא יודעת, הוא פשוט לא הטעם שלי

כאילו חצי מהזמן רציתי לתת לו כאפה, וחוץ מזה שאני לגמרי בעד איזי ואלכס

shirblabla96

New member
אבל באיזשהו שלב

איזי ואלכס נהיו מעיקים אחד לשני אהבתי אותם בהתחלה אבל איזי יצאה זבל בסוף ונהיתה להם מערכת יחסים קשה כזאת

MoRoSH11

New member

נכון שהיא יצאה ממש רע עם העזיבה שלה ועם כך שהיא האשימה את אלכס בפיטורים שלה, ואח"כ חזרה וניסתה להשלים איתו וחשבה שהכל יישכח ויהיה בסדר.
אני ממש אהבתי אותם ביחד, והחתונה שלהם
, אשכרה בכיתי בפרק הזה
עם החתונת הפתעה. מקסים.

shoham95

New member
את דני לא אהבתי

כי את הקו שלו לא אהבתי. כלומר, לא היה לו שום דבר אחר... הוא לא דמות שעמדה בפני עצמה, כל מה שהוא היה זה מטופל שאיזי מתאהבת בו, הוא היה רק הסיפור הזה- ואת הסיפור הזה לא אהבתי, אז לכן לא אהבתי אותו. כי מבחינת האופי שלו- אין לי שום בעיה איתו. הבעיה היא עם קו העלילה שלו.

MoRoSH11

New member
עדיין עם הנרדף

של רוני דונביץ,פשוט לא קראתי כבר כמה ימים

כשאני אסיים אותו, אני אולי אכתוב עליו פה

MoRoSH11

New member
בגדול, על סוכן מוסד שנקלע להרבה יותר מדי צרות

והספר מתאר כל מיני פעולות של המוסד (שאני חושבת שהן מבוססות על האמת)

Just Neta1

New member
באמת חמוד:)

למרות שחצי מזה נראה לי לא אמין... (אני יודעת שזה כנראה לא מומצא, פשוט כשקוראים את זה ככה זה נשמע לא אמיתי).

MoRoSH11

New member
למה לא אמין?

הרי זה ילדים (מי כמוך יודעת, לא? עם כל הסיפורים שלך על אח שלך
)

MoRoSH11

New member
כתבתי על זה אמנם בסכמ"ש, אבל לא אכפת לי

כי כשמנהלת בכירה בחברה מפרגנת ומחמיאה, זה ממש עושה טוב ומשמח, וגורם להרגשה מעולה.
קיצר, אחת המנהלות הבכירות אצלנו אמרה לי דברים ממש טובים על העבודה שלי ושהיא רואה את כל ההשקעה שלי וכו', וזה גרם לי לחיוך ענק שלא ירד ממני כל היום בערך

shoham95

New member
ואן גוך אלייב

זה אדיר ממש!

הייתי היום והיה מעולה. אם לא שמעתם על זה, תקראו כאן:
http://www.vg-alive.co.il/
זה ממש מדהים. היצירות מוצגות בצורה מהממת (לא בצורה רגילה של ציורים על הקירות, אלא-), על מסכים ענקיים (וגם קצת על הרצפה) (הציורים כל הזמן מתחלפים, לפי סדר), עם מוזיקה מדהימה ברקע וציטוטים מתחלפים של ואן גוך, וחוץ מזה שהציורים עצמם מדהימים כי ואן גוך היה מוכשר בטירוף, הם גם מוצגים בצורה ממש יפה, כולל הנפשה של חלק מהם.
זאת חוויה אדירה. אני ממש ממליצה, זה לגמרי שווה

MoRoSH11

New member
אוף, לאן נעלמו התלושים שלי?!

תחזיקו לי אצבעות שהם איפשהו בבית של אמא

למעלה