o0Invisible0o

New member

יאללה, חודש אחרון של לתת את כל האנרגיה שלך ולסיים את הסמסטר הזה! את יכולה לעשות את זה!
הקטע עם המבחנים נשמע נורא.
אבל אני סומכת עליך!

לא מדברים על ליזי בנט.

יאאאא אני רוצה לשמוע על מה יש לצהול!!

LemonLimeLilach

New member
תשקלי אולי

לדחות את אחד מהמבחנים הצמודים האלה למועד ב'? ואז תוכלי להתרכז בכל אחד מהם בזמנו וללמוד יותר מיומיים לפני. סורי שזאת העצה היחידה שלי
בבט?

dans girl

New member
אני ככלל לא דוחה מבחנים. אני תמיד עושה מועד א', לא מאמינה בלוותר על מועדים. בהיעדר ברירה אני אעשה מועד ב', אבל הם יוצאים במהלך הסמסטר, אז זה מאוד לא נוח, והם גם רק במרץ-אפריל, אז אני כבר אשכח הכל. בקיצור, בא לי לקבל ציון נורמלי. בעדיפות למועד א'
.
יש לי משהו כמו 7 נקודות לציון מהבוחן אמצע, אבל בהתחשב בכך שאני רוצה להעלות את הממוצע שלי ב-2.5 נקודות השנה, אני צריכה שזה לכל הפחות לא יוריד לי אותו, כלומר אני צריכה 81. אפשר 81?
.

Rachel47

New member
כשפרצו לי לאדמין באחד הפורומים

הם חיברו את כל ההודעות בכל הפורום יחד!!!!!!!!!!
זה היה נוראי!
וזה לא משהו שאני יכולתי לסדר אז זה היה מפגר שרינת הייתה צריכה לסדר את הכל..

Rachel47

New member
יש סיכוי שלא סיפרתי אותו

זה היה מזמן. בפורום סאמרלנד אני חושבת.
אני לא יודעת אם את זוכרת אבל היה לי כינוי אחר כאן ואז שיניתי לנוכחי, אז שיניתי אחרי הפריצה.

RenanaD

New member
ממתי זה סותר?

ועוד בתפוז?

(זוכרת את "Justice", עם ויקטור גרבר?!
)

Rachel47

New member
2 ואני בספק אם השניה שודרה בארץ

אני גם הייתי מופתעת אבל תכלס הייתיה בת 16 ובקושי באמת הבנתי למה פותחים או לא פותחים פורום
זה היה משודר בערוץ 3 וגם היו נראה שכל סדרה שאחת הרשתות (הוט או יס) מעלים, מנסים לפתוח לה פורום
ולפורום הזה, קטן וחסר משמעות ככל שיהיה תמיד תהיה פינה חמה בליבי, זה הפורום שממנו התחלתי לנהל..

o0Invisible0o

New member
קטעים. עכשיו כשאת אומרת את זה נשמע לי מוכר

אבל לגמרי שכחתי שניהלת..

פתאום עכשיו אני נזכרת שאת ורננה הלכתן לאירועי מנהלים ביחד וכאלה...

אהבתי סאמרלנד.
מעניין עכשיו אם ראיתי את כל הפרקים..

Rachel47

New member
העונה השניה הייתה לא משהו

כאילו, טובה
כי ים שמש וגולשים אז מה יהיה רע?
אבל היא נגמרה בקליפהאנגר ואז ביטלו וזה היה מעצבן
יחסית לסדרה בינונית שרק חצי עניינה אותנו היא השאירה טעם של עוד

וכן ניהלתי

o0Invisible0o

New member
אז..נהפוך את זה ל
?

הלכתי סופסוף לראות מופע אימפרוב של המנחה שלי!
תקשיבו, ראיתי קצת ביוטיוב והבנתי שזה טוב..אבל לא היה לי מושג עד כמה!
הלכתי עם החבר'ה מהאימפרוב ובדר"כ המופע שלה זה עם עוד שני בחורים מאלתרים וקוראים להם "שלושה מאלתרים" אבל אחד נסע להודו ועד שנכנס אחד חדש [שבוע הבא] הם החליטו להיות "שני מאלתרים"
מה הקטע? הם מעלים מחזה...שלא נכתב מעולם ואף פעם לא יקרה שנית [כי..הוא מאולתר, נו!] וזה היה כ"כ טוב!!!
הקהל נתן שם "התשבץ של יום שישי" וזה התחיל בפשטות מזוג נשוי, האישה כועסת על הבעל כי הוא סיים לה התשבץ והיא מפגינה כעס בשתיקה והוא מזכיר את הטיפול הזוגי שהם הולכים אליו בנושא ואז יש פלאשבק לטיפול הזוגי והיא משחקת גם את הפסיכולוגית וגם את האישה השותקת והוא משחק את בעלה ומנסה להבין מה עושים הלאה...ובסוף הפסיכולוגית אומרת לתת לה סטירה והיא תתחיל לדבר
ו..משם זה ממשיך לסטירה, צעקות, היא רוצה לעזוב, הוא מרגיע אותה, הם נוסעים להורים שלה, הם מציקים "מתי נכד" מגלים שיש לו בעיות פוריות [לבעל..] ואז היא משחקת גם את הרופאה [אה, הם שיחקו כמובן גם את עצמם וגם את ההורים שלה..בו זמנית.
] שעושה לו בדיקת ערמונית מוטלת בספק..וכו' וכו'..זה היה קורע! בא לי ללכת לכל מופע שלהם! לבא שאני הולכת אני לוקחת את אמא שלי איתי.

אגב, נושא התינוק נכנס לסיפור רק בגלל שהיה תינוק בקהל והוא לא שתק.

בקיצור - ואוו.
עכשיו אני תוהה איך נראו מופעים של איימי פולר וטינה פיי בתקופתן!!! ואוו.

o0Invisible0o

New member
מי באה ליום ג'וס ווידון?

רק אני והדס..נכון?
הדס..ראית את המייל? יש פופקורן מוזל!!!

ואוף הם עושים גם יום טים ברטון.
יותר מדי. סתם, האמת ברטון לא בעיה - ראיתי את רוב סרטיו ואני לא מרגישה צורך לראות אותם עם גיקים..

dans girl

New member
אני נורא רוצה
אבל סביר להניח שמה שאני באמת אצטרך לעשות זה להישאר בבית וללמוד
.

למעלה