Kill Bernard

New member
למה שלא תנסי ותראי אם את מתחברת אליו,

ואם כן, זה יהיה סימן בשבילך ללכת לראות את כל שר הטבעות כי זה הדבר האמיתי!

אין לי שום מושג איך אתם לא אוהבים (או לא ראיתם יותר מהראשון) - יש שם דמויות אדירות והוא עשוי מושלם. אין לי דרך לתאר את זה יותר טוב.
אבל יש לי דרך לשנות את זה. אני מוסיפה לתכנונים שלי מרתון של השלושה מחולק לשלוש פעמים נפרדות וכל מי שרוצה ללמוד משהו טוב על העולם, יבוא

o0Invisible0o

New member
לפיי הלכתי עם הדס ואופטימיות עם לילך

חיי פיי - אני ממש אהבתי! היו לי בעיות קטנוניות איתו אבל בעקרון בעיני הוא ממש מוצלח!
הדס פחות אהבה בגלל שיש שם חיות מתות [שזה אכן לא נעים..כי...אני לא רוצה לספיילר אבל זה די נורא! אבל הן ממוחשבות אז...חצי נחמה?]

אופטימיות - חביב כזה, לא להיט. היו לי הרבה יותר בעיות איתו ואני לא מבינה איך הוא סרט אוסקרי בכלל אבל הוא קומדיה רומנטית שמנסה להיות קצת שונה... לא יותר ולא פחות.
בראדלי קופר נהדר!

LemonLimeLilach

New member
אני גם לא חושבת שהוא סרט אוסקר

אהבתי אותו אבל לא עד כדי כך... בראדלי וג'ניפר כן הציגו משחק נהדר אבל לקראת הסוף הסרט כבר נטה ליותר מדי קיטשי וזה הרס את המיוחדות שלו. מה שכן, הבנתי שזה מבוסס על ספר אז עכשיו אני רוצה לקרוא אותו

limors2

Well-known member
ממממ כן.

התלת מימד ממש מוסיף לויזואליות המדהימה שלו, אבל גם בלעדיו הוא מדהים.

limors2

Well-known member
ראיתי עכשיו, ואני חולקת עלייך!

זה מדהים. אבל עם כמה קטעים נוראיים

dans girl

New member
עדיין לא ראיתי... אבל אני רק זוכרת מהספר משהו מגעיל עם איברים פנימיים של זברה
|מקיא|

LemonLimeLilach

New member
נהפוך את זה לשרשור סדרות סוג של

סיימתי כמעט את כל ההשלמות! נשאר לי רק פרק אחד של ניקיטה ופרק וחצי של חטופים. אחרי זה אקס פקטור (לא קריטי כי אני כבר יודעת מי ניצח), 90210 (שלא התחלתי לראות העונה בכלל אז אין לחץ), וגירלס שאני באמצע. ואז כבר יתחילו כל הסדרות מחדש!

אני מסתכלת עכשיו בלוח שנה ויום שלישי של עוד שבועיים זה טירוף שיש לי בו 7 פרקים
ושבוע לפני זה 5
איך כל הסדרות של ABC פמילי חזרו לאותו יום
ואז הכל מת כי פרנטהוד ומרפאה נגמרות...

כן

וזה היה מעולה, אבל אבל אבל

נינה היא אחת הדמויות שממש אהבתי, היא הייתה כתובה כ"כ טוב, ובלייר בראון מעולה.
הקשר שלה עם הדמויות האחרות, הקשר שלה עם וולטר ועם אוליביה

כל עונה ראשונה המשחק חתול ועכבר של נינה ואוליביה, אף פעם לא ידעת אם היא רעה או טובה, ואז עונה 4 כשהיא הייתה דמות אם לאוליביה נמסתי

אוף, אוף, אני רוצה עוד נינה

LemonLimeLilach

New member

במילא יש רק עוד 3 פרקים (?) אז זה כבר לא משנה, ושמחתי שעשו לה סוף כזה הירואי.

dans girl

New member
מרמור. הסמסטר הזה לא נגמר
.
יש עוד 4 שבועות. עוד 2 מעבדות שאני צריכה לכתוב בהן דו"חות. 1.5 דו"חות שאני צריכה לסיים השבוע מעבר ל-2 העתידיים. הרצאה של 10 דקות על צמחי תועלת טרופיים (
). והמבחן הראשון, ואחד משני הקשים של הסמסטר (אי אורגנית), נופל בתחילת השבוע הראשון של תקופת הבחינות (הסמסטר נגמר בחמישי, המבחן בשני). יומיים אחריו יש את המבחן השני הקשה של הסמסטר (מבוא לפיזיולוגיה).
ב-3 מתוך 4 הקורסים של הסמסטר אני בפיגור רציני בחומר.
מה שאומר שאני צריכה להתחיל ללמוד לבחינות השבוע.
אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.

בעניין אחר - אני מקווה שלקראת הסופ"ש יהיה לי על מה לצהול, אבל נשאיר את זה למתי שזה באמת יהיה ואז אני אחלוק.

dans girl

New member
וגם!!!! הפרק הבא שלי ליזי בנט הוא רק בעוד שבוע
.
זה סביר להניח מה ששובר אותי הכי הרבה
.

למעלה