o0Invisible0o

New member

אז...היום אני צריכה להביא אוכל לאימפרוב, משימה פשוטה למדי ואיכשהו זה ממש מלחיץ אותי.

אני אגיד לכן מה - עד עכשיו כולם ממש השקיעו ו-או הזמינו בממש הרבה כסף כזה פסטות, לחמי בריאות וכו' וכו'..או הכינו בבית - אפו, בישלו ודברים מטורפים ואני הצהרתי שאני מוכנה להביא השבוע אבל שיורידו את הצפיות כי הסטנדרט גבוה מדי כרגע ואני מביאה חומוס ופיתות! מפה לשם, אני לא באמת יכולה להביא חומוס אז אני מזמינה כאילו..אתן יודעות - חומוס חומוסייה, פול, חומוס פטריות וכדומה..אבל זה בלאגן כי אני באה מהעבודה אז אבא שלי צריך לאסוף את זה ולהקפיץ לי ואמ. כל מיני דברים כיפיים כאלה.
קיצר, אני לא מבינה איך זה כ"כ מסתבך. מקווה שיהיה בסדר.
אה, ומסביב לכל זה אני אמורה גם להצליח להתרכז באימפרוב.
שזה גם ככה ממש ממש מאתגר אותי.
חוצמזה יש לי על הראש שמחר אני אמורה להציג סיפור אישי לכיתה במשך 3 דק' לשיעור ניו מדיה. >< אני כבר יודעת מה יקרה אח"כ אבל לא ממש בפרטי פרטים אז מקווה שזה יסתדר עם הסיפור. ניסיתי לבחור משהו לא אישי מדי כי זאת כיתה גדולה ואומנם זה שיעור הפקה אבל הוא לא בתצורה של סדנא ואני לא מבינה איך מצפים מאיתנו לשתף ככה מול כיתה של זרים, זה לא מתאים! אמ. קשה לי. ><
מה שמזכיר לי - קראתן/שמעתן/ראיתן את הסרטון של אמנדה טוד? שמעתי על זה כבר לפני שבועיים אבל רק אתמול חיפשתי את סרטון היוטיוב שלה וצפיתי בו.

וזהו, יש חדשות טובות-מגניבות אבל אני רוצה שזה יהיה סופי לפני שאני מספרת כי יש לי נטייה לספר ואז שומדבר לא יוצא לפועל וזה.

dans girl

New member
עדכון שיניים. הכי חשוב - ניכר שיפור במצבי. שזה משהו שלא קרה עדיין בשלושת השבועות האחרונים, אז זה בהחלט מרגש.
אתמול היה לי עוד משבר, יש הרבה כאלה בימים האחרונים, כי הדרך האולטימטיבית להתעלל בי נפשית היא למנוע ממני אוכל, אבל ראיתי הרבה הבית הלבן וניסיתי להתנחם.
אבל היום הסתפקתי באקמול אחד (אתמול לא לקחתי בכלל אבל זה בגלל שיכולתי להרשות לעצמי לשכב במיטה כל היום
), ואני ממש בסדר בינתיים על אף העובדה שאני נכנסת לשעת הלימוד ה-8 שלי היום. עדיין כואב לי לאכול, ואני עדיין לא אוכלת מוצק, אבל היום הצלחתי לכרסם ממש קצת עוגיה, אז זה כנראה סימן חיובי.
השבוע יש לי 3 מעבדות. אז אני מקווה שזה ימשיך להשתפר ככה. כשהשבוע הזה ייגמר אני אהיה בנאדם מאוד מאושר.

o0Invisible0o

New member
את אופטימית חסרת תקנה!

אני מזה אוהבת לקרוא את החיוביות שלך.
באמת! אקמול אחד זה מדהים! חתיכת שיפור! גם לכרסם עוגייה זה טוב. אני מקווה שעד סוף השבוע הכל כבר באמת יהיה מאחורייך!
מה שלום ג'וש ודונה?

אגב, לילך - סיימת הבית הלבן? את צריכה להגיד לי מה קורה בסוף.

dans girl

New member
אכלתי! אכלתי!! כן, זה מרגש
.
אתמול הצלחתי לאכול קוראסון שוקולד גדול (חצי בבוקר וחצי בערב, כי אכלתי בביסים כאלה קטנים שהתעייפתי באמצע
) והיום הלכתי לעשות בדיקת דם ואז קפצתי לשוק וקניתי לי 3 סופגניות ואכלתי גם אותן!! (שזה נהדר, כי סביר להניח שזה משלים איזה 10% מהקלוריות שהייתי צריכה לצרוך בשבוע האחרון ולא צרכתי).
החלטתי לא ללכת למעבדה השבוע (בנוסף לזה שלא הלכתי לעבודה כי היה אמור להיות שבוע לימודי עמוס) ולתת לעצמי לנוח ולהחלים וזה ככל הנראה עובד לא רע, וכמעט עברו לי הכאבים (חוץ מכשאני מתעטשת - זה אחד הכואבים!!) ואני לומדת קצת ונחה קצת וזה נחמד.
עוד מעט אני גם אוכל לאכול דברים ממש רציניים כמו סנדוויצ'ים וכאלה, אבל אני מחכה עם ההרפתקנות הזאת לסוף השבוע כשאגיע הביתה...

וחה, אופטימיות
. אתן שומעות עדכונים אחת לכמה ימים, אז הכל יוצא בבת אחת ואני משתדלת למתן את עצמי, אבל אני בכנות לא יודעת איך האנשים שסביבי סובלים אותי ביום-יום בחודש האחרון. אני לא מפסיקה להתלונן. לי כבר נמאס ממני.
ג'וש ודונה חמודים, אבל בינתיים בנפרד. אני מקווה שזה ישתנה עוד מעט.

RenanaD

New member
זה רך ונעים

וטעים

דפי, אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר! בקרוב מאוד זה כבר יהיה מאחוריך, תחשבי על כל האוכל שתדחסי פנימה

dans girl

New member
ותזכרי. לא אכלתי כמעט כלום כבר כמעט שבוע. התגעגעתי לצריכת קלוריות כל כך שלא היה לי אכפת כבר

dans girl

New member
איך מתקדם האימפרוב באמת? אני בטוחה שעניין האוכל יהיה בסדר. ד"א ביום שישי הכנתי חומוס עם אמא ומסתבר שזה ממש קל
. הבעיה היחידה היא שצריך להיערך לזה מראש - להשרות חומוס בלילה ולבשל אותו בסיר לחץ עם תבלינים. אבל זמן ההכנה נטו ממש קצר באופן מפתיע.
בכל מקרה - יהיה בסדר, אני בטוחה שיהיה טעים ושכולם מבינים שאת בנאדם עסוק וזה קשה.
יו, להציג נושא אישי 3 דקות זה ממש מלחיץ. אבל את תעברי גם את זה. ואני מסכימה, תבחרי נושא אישי אבל לא יותר מדי, זה בכל זאת מלא אנשים שאת לא מכירה אז אני ממש מבינה אותך
.
לגבי אמנדה טוד - שמעתי על הסרטון, אבל לא ראיתי. אני מניחה שאני צריכה? :-\. זה פשוט עצוב...

ואני מחזיקה אצבעות שהחדשות הטובות יתגשמו!!!

o0Invisible0o

New member
אז...

איחרתי באיזה רבע שעה בגלל עניין האוכל אבל פגשתי מישהו מהאימפרוב וגרמתי לו לאחר איתי בזמן שחיכיתי שאבא שלי יביא את מה שהזמנתי.
היה בסדר, נראה לי שהם נהנו מהחומוס..יחסית לזה שהיו חסרים 6 [!!!] אנשים הרבה מאוד חומוס נאכל!

וכן, אמא שלי גם מכינה חומוס - זה קל אבל אכן מצריך הרבה התארגנות מראש.

תראי את הסרטון.
אבל תהיי מוכנה נפשית.

אני יכולה לספר חדשות ישנות שלא מתגשמות [הודיעו לנו היום.
] שלחתי בקשה להרצות על טלוויזיה בכנס פיקציה עם עוד מישהו מהלימודים ודחו את ההצעה שלנו.
מעניין אם קיבלו סטודנטים בכלל שיעבירו הרצאה או ששמרו את זה במסגרת הסגל. הו, וול. זה מאכזב כי די הייתי בטוחה שיאשרו, הייתה לנו הגשה ממש טובה..אבלל..אממ..טוב?

החדשות השניות בתקווה כבר מחר אספר לכן.

האימפרוב - ככה, ככה. היום עבדנו על רגשות שזה פאקינג קשה ומביך בטירוף...הצלחתי לעשות פחד ממש טוב ואני ממש גאה בסיטואציה שיזמתי!! [אני כמעט אף פעם לא יוזמת.
]
בחלק היותר מאוחר של הרגשות היה יותר קשה כשאני הייתי עצבות והבת זוג שלי הייתה תשוקה אז היא ניסתה להתחיל איתי בזמן שבכיתי על החבר שבגד בי.
וכל הזמן צחקתי כי..אההה..מביך! ואז המדריכה כזה called me out בסוף ואמרה שאני כל הזמן נבוכה ומצחקקת מלהיות על הבמה [דהה!!!] ושאני לא מסוגלת לדבר רגיל..וכדי להוכיח את הנקודה היא הייתה כזה "רגע, איילת..מאיפה את?" ואני עניתי "בארץ? מיהוד" וצחקקתי במבוכה ואז היא הייתה "גם עכשיו את צוחקת! אבל לפחות ענית לי."
אז...אממ...כן. ככה הולך. לפחות לא הייתי צריכה לעשות תשוקה בעצמי..וbaby steps או משהו..

RenanaD

New member
אוקיי, שאלה של צעירים

מה זה אימפרוב לעזאזל?!

זה נשמע כמו לימודי משחק...

בנוגע לסרטון - ראיתי ביוטיוב משהו, לא זוכרת מאיזה מקור, אז אני לא בטוחה שזה היה באמת מה שהיא העלתה. בסרטון שלה רואים תמונה של היד שלה, חתוכה ומדממת?! כי זה פתאום הגיע בסוף, ממש בהפתעה

o0Invisible0o

New member
כן...

רואים את כל הפתקים שבהם היא מספרת את הסיפור ובסוף היא מראה תמונה של היד.

ואימפרוב זה סוג של משחק - אני אגדיר את זה כמשחק, שחקנים יגדירו את זה כההפך הגמור כמשחק ותכלס, גם מאלתרים.
אז כן, זה אילתור ובגלל זה כל אלמנט של משחק אמיתי שדורש תכנון, מחשבה, בניית דמות וכו' וכו' לא רלוונטי אבל כן משחקים דמות על במה, פשוט עד שאתה לא על הבמה אתה לא יודע מי הדמות הזאת.

זה..אממ..בעקבות קריאת האוטוביוגרפיה של טינה פיי שלמדה אימפרוב ומשם הגיעה לסנל ומשם לרוק 30..בלהבלה.
בכל מקרה היא ממליצה על זה לתסריטאים אבל בכלל לבני אדם [והרבה אנשים ממליצים על זה] כי זה גם באמת מלמד אותך לעמוד על במה, גם לשלוף ברגע משהו רלוונטי וגם תמיד להסכים ולהוסיף משהו כאשר מנהלים שיחה, זאת מיומנות חיים חשובה.

גם פלישה דיי היא מאלתרת במקור [האמת, היא עדיין מאלתרת באל.איי...עכשיו לעיתים רחוקות, פעם היא הייתה מופיעה כל חודש!] וממליצה על זה לכל בני האדם.

o0Invisible0o

New member
אם את באמת מתעניינת

אני יכולה לשלוח לך תאריך של שיעור נסיון... שתראי אם בא לך.

dans girl

New member
יאי חומוס!
אני שמחה שהוא נאכל

ורגשות זה ממש מביך. זה ממש לשחק ואמג, אני די מעריצה אותך על זה שאת מוכנה להיפתח ככה ולנסות ולעשות משהו ששם אותך במרכז. זה מאוד מכובד. ובגלל שזה כל כך לא טבעי בשבילך הכי הגיוני לקחת בייבי סטפס וככה מתחילים הכל. בסוף תוכלי להעביר שיעור אחד בלי לצחקק בכלל!

ומה החדשות האחרות?

Intervention

היי,
אז נכון שאני שונאת את הסטאז' ואין לי אנרגיה לשום דבר ואני בדיכאון וכו'...?. היום אני חוזרת מהעבודה, ולא הבנתי למה החדר שלי חשוך. נכנסתי ובפנים חיכו לי 10 חברות מתחת לשלט "Intervention" אדום ענק, כמו זה של HIMYM (כאן- [URL]http://www.youtube.com/watch?v=yTVsnK8RGvs[/URL]), שזה אחד הפרקים האהובים עלי.
נכנסתי, והן הרי לא יכלו לצעוק "הפתעה!", אז הן סתם צעקו משהו לא ברור
וכל אחת הכינה מכתב מעודד (חברה אחת לא יכלה להגיע, אבל היא שלחה מכתב בכל זאת!), ואכלנו פיצה בלי גלוטן ומגוון ממתקים. והן מדהימות והצליחו להפתיע אותי לגמרי.
ועכשיו יש לי שלט אדום ענקי בחדר

וזהו. מחר יהיה קל יותר. נכון?

Rachel47

New member
שיואו מרגש!

חברות מדהימוווות!!!

וכל פעם שקשה לך תחשבי על הערב הזה
או תקראי את אחד המכתבים
זה עלול לעבוד

למעלה