o0Invisible0o
New member
אז...היום אני צריכה להביא אוכל לאימפרוב, משימה פשוטה למדי ואיכשהו זה ממש מלחיץ אותי.
אני אגיד לכן מה - עד עכשיו כולם ממש השקיעו ו-או הזמינו בממש הרבה כסף כזה פסטות, לחמי בריאות וכו' וכו'..או הכינו בבית - אפו, בישלו ודברים מטורפים ואני הצהרתי שאני מוכנה להביא השבוע אבל שיורידו את הצפיות כי הסטנדרט גבוה מדי כרגע ואני מביאה חומוס ופיתות! מפה לשם, אני לא באמת יכולה להביא חומוס אז אני מזמינה כאילו..אתן יודעות - חומוס חומוסייה, פול, חומוס פטריות וכדומה..אבל זה בלאגן כי אני באה מהעבודה אז אבא שלי צריך לאסוף את זה ולהקפיץ לי ואמ. כל מיני דברים כיפיים כאלה.
קיצר, אני לא מבינה איך זה כ"כ מסתבך. מקווה שיהיה בסדר.
אה, ומסביב לכל זה אני אמורה גם להצליח להתרכז באימפרוב.
חוצמזה יש לי על הראש שמחר אני אמורה להציג סיפור אישי לכיתה במשך 3 דק' לשיעור ניו מדיה. >< אני כבר יודעת מה יקרה אח"כ אבל לא ממש בפרטי פרטים אז מקווה שזה יסתדר עם הסיפור. ניסיתי לבחור משהו לא אישי מדי כי זאת כיתה גדולה ואומנם זה שיעור הפקה אבל הוא לא בתצורה של סדנא ואני לא מבינה איך מצפים מאיתנו לשתף ככה מול כיתה של זרים, זה לא מתאים! אמ. קשה לי. ><
מה שמזכיר לי - קראתן/שמעתן/ראיתן את הסרטון של אמנדה טוד? שמעתי על זה כבר לפני שבועיים אבל רק אתמול חיפשתי את סרטון היוטיוב שלה וצפיתי בו.
וזהו, יש חדשות טובות-מגניבות אבל אני רוצה שזה יהיה סופי לפני שאני מספרת כי יש לי נטייה לספר ואז שומדבר לא יוצא לפועל וזה.