Kill Bernard

New member
קודם כל, חודש זה זמן

ומתישהו זה גם צריך לעבור להיות אמ.. להתמודד עם העולם כמו שהוא - ולא רק להסתגר בבית ושמישהו יכסה אותך בשמיכה.
כדימוי, לא בפועל

זה אמנם יהיה קשה כשתהיי באילת - לא רק בגלל עכשיו, בכלל ליחסים - אבל כל אחד יהיה צריך עם עצמו לחזור לשגרה.
תהליך עצמי כזה בכל מקרה, שגם אם היית נשארת איתו באותו בית למשך שנה הוא היה צריך לעשות.
ובגלל זה אני משוכנעת שלאט לאט דברים יסתדרו והכל יראה פחות אבוד

Rachel47

New member
מקווה

תודה על העצות

וכן אילת לא תהיה טובה ליחסים..אבל אנחנו נסתדר..בטוח..לא?

dans girl

New member
[סליחה על האיחור בתגובה. אני לא מספיקה כלום בימים אלה.]

אני ממש משתתפת בצערך ובצערו של תומר והמשפחה
. איזה אובדן קשה וכשתומר כל כך צעיר. אני שולחת לכולכם חיזוקים ואהבה. סרטן הלבלב הוא אחד הקשים, ובד"כ לא משאיר הרבה זמן... אני מקווה לפחות שהוא לא סבל יותר מדי ושכולם הספיקו להיפרד ממנו כמו שצריך, עד כמה שאפשר בסיטואציה כזאת.

ושתדעי שאת מדהימה שהצלחת לעזור ככה ולעמוד לרשותם כשגם את עסוקה בעצמך בלהתאבל על האובדן, והתפרקויות זה דבר ברור ומובן. ונחוץ, לעיתים. אז תרשי לעצמך לפעמים, גם אם לא בנוכחות תומר או המשפחה שלו אם לא נוח לך.
לגבי ריבים, את לחוצה עכשיו לגבי כל הדברים שכתבת וזה ברור שזה ייצור אינטריגות ביניכם. וגם הוא מן הסתם עובר תקופה קשה. זה מעמיס על הקשר שלכם וזה הדבר המתבקש. אבל זו תקופה שתעבור ואתם תצאו ממנה מחוזקים.
לגבי אילת, את תספיקי הכל ויהיה בסדר. חודש זה המון זמן. מלא מלא. ונראה לי שהדבר ההגיוני לעשות זה לרדת לאילת לשבוע-שבועיים ופשוט כל הזמן לחפש דירות במרוכז. בצורה הזאת אני בטוחה בטוחה שתמצאי משהו. ותהיה לך חוויית לימודים מדהימה בשנה הבאה, תתרכזי בזה. ותהיי חזקה! אנחנו אוהבות אותך ותומכות בך לאורך כל הדרך
.

Rachel47

New member
לוקח כמה ימים בודדים למצוא שם דירה ולחתום

העניין הוא שלשותפה שיורדת איתי יש מבחנים ב6.9 וב-23.9 (!!!! שבוע לפני שהחוזה שלנו נגמר!!!) ולצערי השני שלה הוא יותר חשוב

ולי יש מבחן ב11.9 (ממש בין השניים שלה)
למרות שבתכלס אם היא אומרת לי לחפש דירות לפניו אני אעשה את זה כי הוא אחד הלא חשובים ולחפש דירה ולהספיק לעבור (אוי צריך לארוז....מממממממממממממממממממ לא רוצההההההההה) קצת יותר חשוב מזה...
אבל בעצם מה שאני אומרת שאין לנו זמן לסוע לשם וזה מה שמשגע אותי
אם היה לי עכשיו חודש נקי לדאוג רק לזה, זה היה מזה בקטנה, כבר בשבוע הבא הייתי יורדת לשם מוצאת וחותמת על דירה
אבל אי אפשר עדיין
והכל ביחד ומלחיץ
וכוסומו

ותודה על המילים המעודדות
המצב הולך ומשתפר בקטע הזה..אני כבר קצת יותר בסדר, אני פשוט רוצה לראות שגם תומר יהיה בסדר..ואז אני אהיה רגועה..

dans girl

New member
אז האופציה ההגיונית ביותר לדעתי היא שתחפשו במשמרות. זה מעצבן ממש אבל זה יכול לאפשר לכל אחת מכן להיות רגועה למבחנים ולחיפושים בו זמנית...
נניח שכל אחת תחשב מתי בדיוק היא מתחילה ללמוד למבחן שלה. ובזמן שאחת מכן לומדת למבחן, שהשניה תרד לאילת לחפש. 6.9 כידוע זה שבוע הבא, אז לפני זה כבר לא תספיקו, אבל שהיא תרד לאילת להתחיל לחפש מתי שהיא יכולה אחרי ה6.9 ועד נניח ה-11.9, ואז או שתצטרפי אליה לאיזה חיפושים של יומיים ביחד או שאם היא צריכה כבר להתחיל ללמוד אז את תרדי לאילת להחליף אותה ולה יש 12 ימים שאם זה לא ים זמן אני לא יודעת מה כן. בזמן הזה שרק אחת מכן מחפשת, אם מישהי מכן מוצאת משהו שהוא באמת באמת ריאלי מבחינת מחיר, מצב תחזוקתי, מיקום ובעל בית, וכולל תמונות לשותפה השניה להראות לה את מירב הדברים שאפשר בלי שהיא תהיה שם פיזית, אז השותפה השניה תוכל לרדת לפרק זמן קצר לאשר או שלא לאשר בהתאם למה שהיא מרגישה. אבל היא תוכל לשרוף על זה פחות מיום, חלק מזה בנסיעות (שכתלות בבנאדם ובקורס לפעמים אפשר לנצל ללימודים). ותנסו ליידע אחת את השניה מראש בדיוק בסעיפים הפוסלים שלכן בנושא של דירה, כדי שהשותפה השניה תוכל ליידע אתכן רק בדברים שרלוונטיים לשתיכן. זה מצב מחורבן מבחינתכן אבל אתן יכולות לעשות את זה ועוד להישאר עם זמן עודף לארוז ועם ציונים מוצלחים. כמובן שזה ידרוש משתיכן הרבה כוחות נפש, הרבה כוחות פיזיים, ואני מניחה שכמות לא קטנה של כסף. וברור שזה לא אידאלי שתיגררו לאילת בצורה כל כך מעצבנת כל החודש, אבל זה גם יגרום לכן להיות בררניות יותר ואז הדירה שתמצאו תהיו יותר שווה (כי את לא תורידי לאילת באמצע לימודים את השותפה שלך בשביל משהו שלא שווה את זה, וכנ"ל היא), וגם תספיקו לעבור על מלא היצע.

אני שמחה שהמצב אצלך הולך ומשתפר. אני בטוחה שאחרי הבחינות ואחרי שתהיי רגועה עם דירה, זה יהיה עוד יותר טוב. לתומר מן הסתם בטח ייקח קצת יותר זמן, כל מה שלך נשאר לעשות זה להמשיך להיות תומכת ומדהימה, הוא יעשה את זה בזמן שלו, וברור שעד שהוא ישתפר את לא תהיי רגועה, אבל את מכירה אותו יותר טוב מרוב האנשים אני מניחה, ואת יודעת כמה כוחות נפש יש לו ואיך הוא לוקח משברים באופן כללי, כי אני מאמינה שזה לא הראשון שהוא חווה בזמן שהייתם ביחד. את אחד האנשים שיוכלו להעריך הכי במדוייק את ההתמודדות שלו עם המצב, ואני בטוחה שאם תנסי להעריך אותה תגלי שאת יודעת במלא הבטחון שגם את המשבר הזה יש לו מספיק כוחות נפש לעבור. ועם התמיכה שלך ומשפחה חמה ואוהבת, הוא בטוח כבר בדרך הנכונה.

Rachel47

New member
כן יש יותר גורמים לעניין מזה

שלא מאפשרים משמרות
לרדת לאילת לוקח קצת יותר זמן לעשות מלהגיד את הפועל
והדרך שבה הדירות עובדות זה לבוא לראות לסגור (כל הדירות לכניסה מיידית)
ולכל אחת יש את הקריטריונים שלה
אז עד שאני אראה אחת שמוצאת חן בעיניי
ורק שבוע אחכ היא תרד לראות אותה, כבר לא תהיה דירה

זה לא כמו בש
שזה באמת "לקפוץ לראות את הדירה ולבזבז רק חצי יום"
זה 3 וחצי שעות נסיעה מכאן
ולא נוסעים לאילת כדי להיות שם 3 דקות, זה פשוט לא ריאלי
דיברנו על זה עכשיו ואמרנו שאולי נסע מיד אחרי המבחן שלי
היא אמנם בלחץ מהמבחן השני שלה אבל יום יוםמיים אחרי שלי (12-13) ככה נשמע הגיוני לגמרי
נקווה שזה אכן יצא לפועל.
בעצם 12 לא טוב לי..טוב אולי יום אחרי
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dans girl

New member
אתן תמצאו זמן. אם את אומרת שהחתימה והכניסה מיידיים אז אם תראו איזה 10 דירות ביומיים-שלושה מרוכזים, יש סיכוי גדול שתמצאו משהו שיתאים לכן ותוכלו לחתום ולגמור עם זה.
תהיו סבלניות עד כמה שאפשר, תלמדו קשה למבחנים, ותתאמו תאריכים מעכשיו שמאפשרים גם לה ללמוד כמו שצריך למבחן החשוב וגם מסתדרים מבחינתך. ובהצלחה!!

Rachel47

New member
התחלנו כבר לדבר ברצינות

על דירה ועל איפה בערך
נסגרנו על שכונה שהיא מעולה מכל הבחינות
גם מרחק
אבל איןןןןןןןןןןןןןן בה דירות ל2 שותפות

רק יחידות
היא תהיה עם אוטו אז לא אכפת לה לגור רחוק אבל אני לא יכולה לגור רחוק מידי
לא בריאותית וגם לא מבחינת נוחות
אני לא מתחילה לעשות הייקים בדרך לאוניברסיטה (שממוקמת על גבה בצורה הכי הגיונית בעולם
)
אני מתחילה להיות לחוצה שלא נמצא דירה נורמלית

o0Invisible0o

New member
חפירות כרגיל..

אז....החלטתי לרגל ה-את לא במגמת תסריטאות אז תמצאי תמריצים אחרים לכתיבה, להשתתף בתחרות כתיבת סיפורים קצרים במסגרת פסטיבל אייקון.
Nothing too fancy - זה פתוח לא כולם, לא מצריך הרשמה לא כלום, צריך לכתוב או פנטזיה או מד"ב, לעמוד במגבלת אורך מינימלי-מקסימלי ולעסוק בתגליות ולעמוד בדד ליין ו-יאיי! עשיתי את זה.
זה היה בעיקר כדי לאלץ את עצמי לכתוב תחת מסגרת ודד ליין, לא שומדבר יותר. כצפוי, אני לא סופר מרוצה ממה שכתבתי ויש מלא בעיות של בניית עולם וכאלה אבל העיקר שכתבתי, שלחתי טיוטה לחברה, שיפצתי ואז עשיתי זאת עוד כמה פעמים והגשתי סיפור על התחלה-אמצע-סוף שעומד בכל התנאים בזמן! יאיי.
[במידה ואני אגיע לטופ 10 אז יהיה קצת מביך כי צריך להגיע פיזית לפסטיבל להכרזת המועמדים והזוכים אבל אני די בטוחה שאני רחוקה מזה.. D: הכל בסדר]

חוצמזה היום היה היום הראשון שלי בעבודה, בערך. היום היה הפנינג שבו מציגים את המורים [היי, אני!] והילדים נרשמים, ההורים מתעניינים וכו' וכו' היה נחמד, קצת משעמם וקצת מצחיק אבל בסדר. הבעיה היא שאני מתחילה ללמד ק-ב-ו-צ-ה ביום ראשון [ליתר דיוק 4 קבוצות, אחת אחרי השנייה!] והבוסית עוד לא העבירה לי את החומר.
היא אמרה שהיא תשלח לי במייל וזה אבל...אף פעם לא העברתי שיעור והיא יודעת את זה!! וזה כמות ילדים שהיא עוד לא יודעת, זה גילאים משתנים מגן חובה ועד כיתה ה' ואממ...אני קצת פריקינג אאוט מהזריקה למים הזאת!!
יהיה בסדר, נכון? הם יהיו חמודים ונשיר שירים באנגלית ואז נצבע או משהו. נכון? ><
יום שלישי היא תשב איתי על מערכי השיעור [אחרי שאני אעביר ארבעה שיעורים ראשונים!!]
אמממ.

חוצמזה יש לי מבחן ביום ראשון ואני בחששות כבדים. הוא קל אבל אני לא מצליחה ללמוד אליו - גם בגלל שהיה לי את הכתיבה, גם כי אני עוזרת לידיד שלי עם תסריט [ושוב דדליין צפוף של עד שבת בערב אני צריכה לשכתב תסריט של 22 עמודים ולהוסיף סצינות ולשנות מלא דברים!!] וכבר ישבתי על התסריט הזה לא מעט וגם יש עוד כל מיני שטויות של דברים בבית שאני צריכה לעשות.
בקיצור, אמממ.

זהו, סיימתי לחפור. יאיי על הסיפור הקצר, הצילו על המבחן, יאיי על התסריט אבל חבל שאין לי יותר זמן [!!!]

Rachel47

New member
היי..יאי על הסיפור הקצר

ולכי תדעי
אולי כן תיכנסי לטופ 10

והקבוצות לימוד
אמא!
אבל יהיה בסדר בטוח!!!

Kill Bernard

New member
אוקיי, כן, זה נשמע מלחיץ לגמרי!

אבל מה את מתרגשת, מכל הפעמים שהעזת לעשות דברים מלחיצים בטירוף והם יצאו מדהימים... זו רק עוד אחת כזאת!
יהיה טוב. זה ילדים קטנים. את אוהבת כאלה מאיזשהי סיבה. את חושבת שהם חמודים.

o0Invisible0o

New member
התגובה הזאת הייתה ממש חמודה

בגלל שאמרת שדברים שהעזתי לעשות יצאו מדהימים.

חהחה על הילדים, אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיהם שהם בקבוצה ואני המורה.

dans girl

New member
את כה מגניבה! העובדה שאת מצליחה לשאוב כזאת השראה מפלישיה ופשוט לדחוף את עצמך קדימה בערוצים אלטרנטיביים בתחום שאת מתעניינת בו מדהימה למדי. אני כל כך גאה בך ואת לגמרי הופכת למקור להשראה בעצמך
.
עצם זה שהצלחת לעמוד בקריטריונים ובדד ליין זה כבר יפה ואני בטוחה שככל שיעבור הזמן את תשתפרי ותהיי יותר ויותר שלמה עם התוצרים.

די מעפן שמעבירים לך את החומר כל כך מאוחר, אבל היות ומדובר בילדים עד כיתה ה' אני מקווה שאפילו אם לא תשירו ותצבעו כל השיעור (
) את תמצאי דרך יצירתית להתמודד איתם. להמציא משחקים. אוצר מילים. שטויות כאלה. את תסתדרי. ובכל מקרה אין להם זכות להתלונן על דרך ההוראה שלך עד שהם מסבירים לך על מערכי השיעור.

המון בהצלחה במבחן, אני מקווה שעד עכשיו הצלחת להביא את עצמך להתיישב עליו וגם סיימת את התסריט. כן, זמן זה כזה מצרך יקר, דאמיט
.

Rachel47

New member
תקדישו לי 2 דקות?

2 חברים טובים רוצים להתקבל למירוץ למיליון 3
ובמסגרת ההרשמה הם הכינו קליפ
ותכלס..אני בדרך כלל מהנהנת צופה בדברים האלה ויאללה סלמאת אבל יצא להם מושלם!!!
והרעיון מקורי בטירוף
וזהו..תצפו אם מתחשק לכם לסייע לנו
ואם אתם ממש בקטע של לעזור אז תפיצו בפייסבוק וכאלה
זה יהיה נהדר

בלי קשר, תהנו
קליפ ענק

http://www.youtube.com/watch?v=VXi3AslxICI

o0Invisible0o

New member
אוי הם לגמרי חמודים!

עשיתי להם לייק יוטיובי, שיהיה להם בהצלחה!

למעלה