חפירות כרגיל..
אז....החלטתי לרגל ה-את לא במגמת תסריטאות אז תמצאי תמריצים אחרים לכתיבה, להשתתף בתחרות כתיבת סיפורים קצרים במסגרת פסטיבל אייקון.
Nothing too fancy - זה פתוח לא כולם, לא מצריך הרשמה לא כלום, צריך לכתוב או פנטזיה או מד"ב, לעמוד במגבלת אורך מינימלי-מקסימלי ולעסוק בתגליות ולעמוד בדד ליין ו-יאיי! עשיתי את זה.
זה היה בעיקר כדי לאלץ את עצמי לכתוב תחת מסגרת ודד ליין, לא שומדבר יותר. כצפוי, אני לא סופר מרוצה ממה שכתבתי ויש מלא בעיות של בניית עולם וכאלה אבל העיקר שכתבתי, שלחתי טיוטה לחברה, שיפצתי ואז עשיתי זאת עוד כמה פעמים והגשתי סיפור על התחלה-אמצע-סוף שעומד בכל התנאים בזמן! יאיי.
[במידה ואני אגיע לטופ 10 אז יהיה קצת מביך כי צריך להגיע פיזית לפסטיבל להכרזת המועמדים והזוכים אבל אני די בטוחה שאני רחוקה מזה.. D: הכל בסדר]
חוצמזה היום היה היום הראשון שלי בעבודה, בערך. היום היה הפנינג שבו מציגים את המורים [היי, אני!] והילדים נרשמים, ההורים מתעניינים וכו' וכו' היה נחמד, קצת משעמם וקצת מצחיק אבל בסדר. הבעיה היא שאני מתחילה ללמד ק-ב-ו-צ-ה ביום ראשון [ליתר דיוק 4 קבוצות, אחת אחרי השנייה!] והבוסית עוד לא העבירה לי את החומר.
היא אמרה שהיא תשלח לי במייל וזה אבל...אף פעם לא העברתי שיעור והיא יודעת את זה!! וזה כמות ילדים שהיא עוד לא יודעת, זה גילאים משתנים מגן חובה ועד כיתה ה' ואממ...אני קצת פריקינג אאוט מהזריקה למים הזאת!!
יהיה בסדר, נכון? הם יהיו חמודים ונשיר שירים באנגלית ואז נצבע או משהו. נכון? ><
יום שלישי היא תשב איתי על מערכי השיעור [אחרי שאני אעביר ארבעה שיעורים ראשונים!!]
אמממ.
חוצמזה יש לי מבחן ביום ראשון ואני בחששות כבדים. הוא קל אבל אני לא מצליחה ללמוד אליו - גם בגלל שהיה לי את הכתיבה, גם כי אני עוזרת לידיד שלי עם תסריט [ושוב דדליין צפוף של עד שבת בערב אני צריכה לשכתב תסריט של 22 עמודים ולהוסיף סצינות ולשנות מלא דברים!!] וכבר ישבתי על התסריט הזה לא מעט וגם יש עוד כל מיני שטויות של דברים בבית שאני צריכה לעשות.
בקיצור, אמממ.
זהו, סיימתי לחפור. יאיי על הסיפור הקצר, הצילו על המבחן, יאיי על התסריט אבל חבל שאין לי יותר זמן [!!!]