o0Invisible0o

New member
איזה כיף!!

אבל רגע, זה הופעה וכנס באותו טיול? זה יהיה פשוט מושלם..אה?

תהני בהופעה מלא מלא.

limors2

Well-known member
בסוף אין כנס.

אני לא זוכרת למי אמרתי ומה אמרתי

זה ממש לא משתלם לי כלכלית ויכניס אותי לחובות עצומים, הרבה יותר מההופעה, וקרו כל מיני דברים שגרמו לי קצת פחות לרצות ללכת בכלמקרה. אז עכשיו אני צריכה לחכות שכל הכרטיסים ימכרו כדי לקבל בחזרה את ה1000 ש"ח שלי

o0Invisible0o

New member
אוי. באסה.

רגע, את לא יכולה לקבל החזר אם לא מוכרים את כל הכרטיסים? אחרת את מפסידה את הכסף?
לא נשמע לי הגיוני.
יש עוד מלא זמן למה שלא תוכלי לבטל ולקבל החזר?
טוב, הופעה של קלי קלרקסון ולראות את לונדון באמת זה ממש ממש שווה!!

אני רוצה לטוס במאי ללונדון, במקור רציתי לכנס אבל נראה שפלישה לא תבוא [ממש קשה לי להאמין שכן!] ועם כל הכבוד לג'ד ומוריסה הם לא מספיק.
אבל נראה לי שאני אטוס בכל מקרה כי אחותי גם ככה עוברת ללונדון [ט-י-ר-ו-ף-!] עוד חודש!! ואבא שלי הבטיח לקחת אותנו לבקר אותה.
אותי ואת אחותי השנייה. חהחה.

אחרי שהוא בא לבקר אותי ברומא עם אחותי אני מאמינה שהוא יבוא לבקר אותה בלונדון איתי ועם אחותי..שוב.

limors2

Well-known member
אז כיף לא בכל מקרה

לא יודעת, התמרמרתי על זה במייל והם ענו לי שבחוזה כתוב ששאין החזרות וביטולים אז אם הם יחזירו לי הם יצטרכו להחזיר לכולם. ואז הם אמרו שברגע שהכרטיסים ימכרו הם כן יחזירו. לא הבנתי את הסתירה
אולי הם מתכננים מכירה חוזרת של "נוספו עוד כמה כרטיסים, קנו מהר לפני שיגמר" או משהו כזה.

limors2

Well-known member
נו מה הכל התבלבל לי

זה מה שקורה כשקמים עם שעון בפעם הראשונה בשבוע

התכוונתי בנושא של ההודעה ש"אז כיף לך בכל מקרה!
". המרמור מהתוכן זלג אליו

dans girl

New member
הפורום מלא בחדשות טובות השבוע
החופש הזה עושה טוב לכולנו

יואו
. לונדון
. יהיה לך כזה כיף
. איזה מגניב לך
. תהני כההההה
.

dans girl

New member
עדכון חיים. כי לא הייתי פה שנתיים
.
אז התחלתי לעבוד בשתי העבודות שלי.
כרגע יש שבועיים חופשה כללית באוניברסיטה, אז אני לא במעבדה, אבל בינתיים אני טוחנת באניקליפ.

אז אניקליפ כיף ומגניבי וממש כיף לי על אף העובדה שאני מתייגת בעיקר סרטים ממש ממשששש גרועים (בסקייל שאפילו לא הייתי מודעת אליו עד היום), ומדי פעם גם כאלה שהם סתם לא משהו
.
המעבדה - בסוף הלכתי על המעבדה בביוכימיה של המרצה שלי מהסמסטר האחרון. אני עובדת עם דוקטורנט שהיה המתרגל שלי והוא בינתיים מלמד אותי פרוטוקולים בסיסיים של עבודה וכאלה והחופשה הזאת היא די באסה כי בדיוק כשהתחלתי לעשות דברים לבד ולהיכנס לקצב אז הפסיקו אותי. והחיידקים שלי גדלו!!!! ועכשיו הם צריכים לחכות לי שבועיים במקרר כדי שאני אעשה להם דברים
. לא משנה, בקיצור, גם שם כיף לי ממש, לדוגמא השבוע ביוזמתו של הדוקטורנט שלי עשינו מרתון ספייסגירלס במעבדה לרגל האיחוד. והוא מכיר את גוסיפ גירל. ויודע לעשות חיקוי של צ'אק באס. הכל בגלל אישתו, אבל זה לא משנה כי זה רק מראה לכן כמה אני מסתדרת איתו
.

הדירה החדשה נחמדה, קניתי בחוצות היוצר אהיל עם בתאל, זה היה נחמדי, ונחוץ (אם אתן זוכרות, חיפשתי אחד גם שנה שעברה ולא מצאתי). הבעיה היחידה היא שבגלל שכולנו די בעיצומו של המעבר (אני והשותף הנוסף עברנו עכשיו, השותפה שהייתה בדירה קיבלה ירושה של מלא כלים לא כשרים שצריך להכשיר כדי שנוכל להשתמש בהם) אז כל הבית מלאאאא ארגזים והמטבח כולו מפוצץ כלים שאי אפשר להשתמש בהם והדירה מטונפתתתת כי כל הרצפה ארגזים ואני קצת נגעלת לצאת מהחדר שלי. אבל עכשיו השותף הנוסף חזר מביקור משפחתי בהולנד אז אני מקווה מאוד שהשבוע נשתלט על הבלאגן.
אהה ויש לי שידה לפטיפון!!! שזה עוד משהו שהייתי אמורה לקנות ולא מצאתי משהו שמתאים לי עדיין, ואז השותפה הביאה איזה משהו מדירה של חברים שעברו לאנשהו והיא תכננה להשתמש בזה כשידה לטלוויזיה כי היא חשבה שנקבל גם טלוויזיה אבל בסוף לא קיבלנו אחת ועכשיו סוף סוף הפטיפון שלי כבר לא תקוע בארגז שלו. עכשיו נשאר לי לקנות לו מתאם לחשמל ואז אני סוף סוף אוכל לחזור לקנות תקליטים ולשמוע בו ויאי
.
וזהו. החופש הזה כיף לי. למרות שאני בכלל לא בחופש כי אני עובדת כל הזמן (ובגלל זה אני בקושי פה, עמכן הסליחה).

למעלה