LemonLimeLilach

New member
טוב זה הזויייייייייייייייייייייייייייייי

שלחי לו מייל ותגידי שאת צריכה לפגוש אותו בדחיפות!

Rachel47

New member
ואו איזה חוצפה!

אצלנו היועץ אמנם עוזר כמו כוסות רוח למת אבל יש תיבת פניה מיוחדת (מין הסתם מייל אבל נכנסים מלינק מיוחד ולא ממייל רגיל) ואת שולחת לו דרך שם והוא חייב לענות ועונה גם ממש מהר!
טירוף האוניברסיטת תל אביב הזאת!

dans girl

New member
איזה מעפנים
לדבר עם היועץ נשמע כמו רעיון טוב. תנסי את זה.
ובכל מקרה את תסיימי את הנקודות, את גם ככה מאריכה את התואר אז יהיה לך זמן לעשות את זה בנחת יחסית, והעיקר שנהנית בונציה והיה לך מגניב.
אבל אני מבינה את הביאוס, כי אמרו לך שזה ייחשב ועכשיו מצמצמים את החשיבות של זה והם יוצאים ממש חרא.

לגבי גירלס - שמעתי עליה המון. לא החלטתי אם בא לי עדיין. אולי אני אדחה את זה למתי שאני אראה הסמויה, כעוד סדרה שתשאיר אותי בחיים
.

LemonLimeLilach

New member
זה נורמלי שהווינדוס מתקין 113 עדכוני

אבטחה עבור ווינדוס XP (חה עדיין יש לי XP)??????

דיי גם אני רוצה! למחשב שלי לוקח שנים לעלות!
שלא נדבר על שאר הבעיות (סתם ת'אמת שהוא ממש סבבה יחסית לזמן שימוש שלי חח)

אני בקרוב מתכנן להתקין ווינדוס 7 (צריך להתקדם מתישהו).
הבעיה העיקרית שלי עם זה שאין לי כח להתקין הכל מחדש, וכל המשחקים והשמירות והכל... והחשש שדברים ימחקו..
אבל זה יקרה מתישהו.

o0Invisible0o

New member
יש עבודההההההההה!!!

ועדיין קבעתי לעצמי עוד ראיון עבודה מחר.

אז אני הולכת ללמד אנגלית ומתמטיקה, קבוצות ושיעורים פרטיים..בכל מיני גילאים.
דאון סייד - השיעורים הפרטיים ליד רעננה שזה קצת רחוק לי.
אפ סייד - זה לא נורא כי מחזירים לי נסיעות [רכב. יאיי] ואני יכולה לסדר לעצמי 4 שיעורים רצוף ואז לעבור אחד אחד.

התקשרו אלי מאוד מקום - אותו שכר פחות או יותר אבל המראיין הטלפוני די עיצבן אותי ולמקום השני כבר התקבלתי..אז נראה לי אני אלך עליו למרות שרעננה זה אממ..לא ת"א. נו מילא, זאת עבודה אידיאלית לסטודנטית..לא?
וגם לא יזיק לי נסיון בהדרכה לקו"ח.

אני לא חושבת שאני אי פעם אצליח לחסוך כדי לעבור לת"א. אוף. אני צריכה להציב לעצמי דד ליין..מתי אני אעבור? כמה חודשים של לחסוך לפני שאני עוברת ומנסה לשרוד? אוף. מה אני אעשה?
למה ת"א כ"כ יקרה? מה אני אמורה לעשות? אני לא יכולה בתור סטודנטית להרוויח יותר מ2000 לחודש.

אממממ.

o0Invisible0o

New member
זה..אממ..לא.

אני רוצה לגור בת"א.

אני רוצה לגור במרכז ת"א..לא סתם.

חוצמזה שהערים מסביב - נניח ר"ג וגבעתיים לא כזה הרבה יותר זולות מת"א - את פשוט מקבלת דירה יותר גדולה ממה שהיית מקבלת בת"א, אני מסתכלת למשל על הדס כדוגמא.
ולא בא לי שכל דבר שיוצאים מהבית לקחת אוטובוס - אלא גם אופציות רגליות/אופניים. בא לי ת"א. אני מוכנה לחכות ולחסוך עוד קצת בשביל זה אבל עדיין.

אמא שלי עודדה אותי ואמרה משהו נכון, שאחרי שיהיה לי קצת ניסיון בשיעורים פרטיים אם אני ארצה אני יכולה ללמד גם פרטי במקביל ולעשות את זה ביהוד [כי יש לי מישהי שתסדר לי תלמידים] ואז אני ארוויח בערך כפול ממה שאני מרוויחה דרך העבודה שאני אקח עכשיו ויאיי. כסף.

LemonLimeLilach

New member
אף פעם לא הבנתי רצון היסטרי של אף אחד

לעבור לתל אביב. באמת שלא. ועוד להשקיע בזה כל כך הרבה כסף.

Kill Bernard

New member
לי זה מובן, כי זה מגניב.

יש הרגשה שכל העולם נמצא סביבך, ורק אנשים מגניבים, ומקומות מגניבים, ולקום בבוקר ולצאת לתוך זה... זה מגניב.
מצד שני - בוקר זה אף פעם לא מגניב\ ות"א לא תהפוך אותו לכזה.
ובתור דיירת מתמידה בגבעתיים (זה כבר שלוש שנים!
) - אתה מקבל את אותו אפקט כמעט, ובהרבה פחות כסף. אז כן איילת, אני ממליצה. אבל אני אשתוק כי אני רוצה שתגורי בת"א ואז אני אוכל לבקר אותך שם!

הלכתי ברגל בכיף למרכז ת"א. עם אופניים זה היה עניין של דקות. ואוטובוסים יש נורא נוחים, כל הזמן, וזה לא נורא. גם בתוך ת"א אנשים נוסעים באוטובוסים.
וזה לא רק הגודל של הדירות, זה מה שמשתמע מזה. אתה יכול להתפשר על חורים דמוי-ת"א-ים ולשלם פחות ממני. בודאות.
המרכז כולו די חרא, זה נכון, אבל לפחות בזה אני כן מאמינה. נחמד פה ממש.

o0Invisible0o

New member
זה לא משנה..

את יודעת שלא תשכנעי אותי לא לגור בת"א. מבחינתי לגור בצפון ת"א זה רחוק מדי מהמרכז אז גבעתיים?

וזה לא רק המגניבות..כאילו, זה להיות איפה שהכל קורה. אני גרה ליד ת"א..נכון, לא גבעתיים - לא אוטובוס אחד נוח שעובר כל רבע שעה ולא מרחק אופניים או ברגל [תכלס אבל..כמה את הולכת ברגל לת"א?? בדירה ששמרתי עליה = האזור שאני רוצה לגור בו, הלכתי ברגל לקינג ג'ורג, הסנטר, שדרות רוטשילד, שינקין וכו'...]
אבל במרחק 20 דק' נסיעה..נמאס לי להיות ליד, כמעט שם. אני רוצה לגור בעיר שאני הכי אוהבת בארץ.
אני רוצה לגור בעיר שאני לומדת בה.
אני רוצה לגור בעיר שבה יש לי מלא אופציות למסעדות, אופציות לספורט, אופציות לבתי קולנוע, אירועי תרבות [יואו איזה צפוני נורא זה נשמע עכשיו...אבל באמת!!!] נו בקיצור, אני רוצה לגור שם.
ולשם אני אעבור. פשוט לא באוקטובר כמו שתכננתי, קצת אחרי.
[פברואר? חופשת סמסטר כזה? אוף הלוואי לפני]

RenanaD

New member
רק אל תהפכי לתל-אביבית-מתוחכמת-מחזיקה-מעצמה

כי אני לא סובלת את אלה

Kill Bernard

New member
נראה לך שהיא מסוגלת לזה?

ואיילת - זה ברור לי שזה לא נאום שכנוע. וכמו שאמרתי, אני לגמרי תומכת, ואם היו לי האפשרויות הכספיות כנראה שהייתי עושה את זה גם.
אבל אני גם חשה צורך להגן על גבעתיים. החלק שאני גרה בו, לפחות, זה רבע שעה ברגל מעזריאלי. מעזריאלי, זה 10 דקות לכל האזור שם של הסינמטק וזה. ואם אתה כבר שם, אז גם דיזינגוף וקינג ג'ורג' זה בקטנה. אבל אנחנו עצלנים ולא עושים את זה (אלא אם לא זוכרים להוציא כסף שנתיים ומאבדים את הרב-קו) - אז אוטובוס קטן זה גם טוב.
בנוסף, אחלה תרבות יש בגבעתיים! מופעי שירה בציבור וכל זה. כן כן.

dans girl

New member
יאיי
מזל טוב!
העבודה ברעננה נשמעת מעולה, ואל תהיי מהסנובים האלה שכל דבר שהוא מחוץ לת"א נראה להם רחוק
. הרי את גם ככה היית צריכה לנסוע לת"א אם היית עובדת שם, אז עוד 20 דקות באוטו זה לא מה שיעשה את ההבדל. ויהיה לך נחמד ולקורות חיים שלך יתווסף משהו טוב
.

לגבי לגור בת"א- זה חייב להיות ת"א? למה לא גבעתיים או משהו? ת"א זה כל כך יקר, יהיה לך עדיף למצוא משהו קצת יותר רחוק במחיר קצת פחות פסיכי. ככה גם תוכלי לחסוך קצת כסף אולי.

limors2

Well-known member
קניתי כרטיס להופעה של קלי קלארקסון!!

ב12.10 במנצ'סטר, ואנחנו (החברות ואני) טסות ללונדון כבר ב9 וחוזרות רק ב14 אז הפעם יהיה לי יותר זמן להכיר את לונדון כמו שצריך!

למעלה