כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בואי!!!!!!!!

למרות שאני הולכת עוד רגע

מתי את אמורה להתחיל???

LemonLimeLilach

New member
טוב מסתבר באמת שלטוס בסוף אוגוסט

זה זול משמעותית, אז נראה לי שאטוס ממש בסוף אוגוסט. מקווה שזה מסתדר לחברה שלי. להחזיק אצבעות!

RenanaD

New member
ואני לא טסה השנה

חבורת-הטיסה הקבועה שלי לא יכולה. כולן. אנחנו 4 בנות, בשנה הראשונה כולן יכלו, בשנה השניה לאחת היתה בעיה אבל בעקבות הלחץ החברתי פתרה אותה אז שוב כולן יכלו, והשנה לכל ה-3 (חוץ ממני) יש בעיות אז זה פשוט לא ייצא לפועל

דווקא כשאני מסיימת את התואר ובאמת יכולה לטוס בראש שקט?!

dans girl

New member
למה שלא תטוסי עם חברות אחרות? או לבד? זה גם אופציה...

o0Invisible0o

New member
חפשי! אנשים יפתיעו אותך!

אל תוותרי על זה, עד שסופסוף יש לך זמן לצאת לחופשה וזה..תמצאי אנשים אחרים, אני בטוחה שתמצאי, באמת.

dans girl

New member
*מחזיקה אצבעות* לאן מתוכנן? אני גם רוצה לטוס, אבל כרגע לא בטוחה שזה באמת ייצא לפועל..

Kill Bernard

New member
האלו!

חזרתי. חבל מאוד.

שוב אלאניס שורה ראשונה. הפעם זה היה יותר מתוחכם כי לא שמרתי על הדלת במשך שעות, אז זה מכובד שהצלחתי להזיז שורה שלמה כדי לשמור על פיסת מעקה שלמה.
אלאניס אדירה ונשמעה הרבה יותר צעירה מלפני 4 שנים. שני שירים חדשים נשמעים אפילו לא מביכים בכלל. יאי

לא ראיתי את התינוק (חוץ מתמונה שלו על המחשב שלה), לא ראיתי את סולאיי, הבמה הייתה גבוהה אז זה לא עזר בכלל שהייתי שורה ראשונה. לא זרקו אלי מקל של תופים ולמרות שאני מצאתי מפרט שהם זרקו ונפל על הרצפה, אחד מהעובדי במה נתן אותו - אחרי שאני הצבעתי לו על איפה הוא - לבחורה מטומטמת אחרת. והוא נראה ממש אוכל-יהודים אז לא התווכחתי איתו יותר מידי

ואפילו לא חיכיתי לאלאניס בסוף, כי די, הקטע הזה הצליח כ"כ טוב פעם שעברה, וכל הסימנים הראו לי שהפעם אני סתם אדם מהשורה שאמור להנות מהופעה ממש טובה, אז חזרתי להמשיך להנות מדברים נוספים בטיול - שזה בעיקר לא קיץ, לא ישראלים מטומטמים, לא תחבורה ציבורית עלובה ולא קפה נורמלי (חוץ מסטארבקס במקומות התיירותיים).
עכשיו ממש חרא, כי לא חשבתי על זה שכשזה יגמר אני אצטרך לחזור ולעשות עבודות ומבחנים. באמת שלא חשבתי שזה יקרה. אני הולכת להתעלם מהם עוד קצת ולשמור כל מה שניתן למועד ב', לדעתי. ממש אין לי כוח לאורח חיים הלא-טיולי הזה

איילת, אין לי מושג איך את עשית את זה. לא הייתי פה פחות משבוע ואני מרגישה שאני צריכה חודשים של הסתגלות חזרה!

o0Invisible0o

New member
התגעגעתי!!

משומה הייתי בטוחה שאת לא חוזרת לפני חמישי!
אז יאיי!!

באסה על כל דברי ההופעה שלא קרו כמו פעם קודמת..
ועל המפרט!

יאיי על השירים!
תראי מה הלך בפייסבוק..בעצם, אני לא בטוחה שאת יכולה לראות את השרשור על הקיר של רן? אבל תייגתי אותך..אממ..

שמחה שנהנת מהטיול עצמו.

בעע על מבחנים.
יאללה תסיימי איתה, אל תדחי למועד ב'!
אני עדיין צריכה חודשים של הסתגלות חזרה, מה אומר לך שהסתגלתי?

o0Invisible0o

New member
אממממ

טוב כשנפגש תזכירי לי ואני אראה לך כי זה ארוך מדי לצילומי מסך
אבל זה על אלאניס, על הפורום בתפוז וכו'..

למעלה