אני נטולת זמן, אבל חייבת לספר! סיימתי השבוע
את סמסטר א', בשעה טובה
שלשום היה לי מועד ב' אחרון, במכניקת הקוונטים. ואתם לא מבינים מה הלך שם... חרשתי את החיים שלי למבחן הזה, תרגולים לבד והרצאות יחד עם חברה. במוצ"ש ישנתי שעתיים. אמרתי לה שאני נוסעת לאוניברסיטה להמשיך ללמוד, הצעתי שתבוא גם, אבל היא העדיפה להשאר בבית ולהגיע ישר למבחן.
אההההההה סיפרתי לכן את הסיפור עם המתרגלת, שהיא חברה שלי, שראתה שעשיתי שחזור ולקחה לי אותו וכו' וכו'!
אז יש התקדמות: הלכתי אליה בשבוע שעבר וסיפרתי לה את כל הסיפור מנקודת המבט שלי, והיא היתה ממש בשוק! היא אמרה שמבחינתה זה ממש לא היה כזה סיפור, שהיא מסכימה איתי שהיא אובר-רייקטד באותם רגעים, שהיא לא היתה צריכה לקחת את השחזור (מסתבר שזה המתרגל השני שאמר לה לעשות את זה
), שהציק לה שדווקא אני "נתפסתי" על השטות הזאת ולא אנשים שבאמת העתיקו במועד א' (כן, אנשים העתיקו במועד א' והם עלו על זה. במקום לחפש את האשמים הם הענישו את כולם עם פקטור נמוך יותר ובדיקת מבחנים קמצנית מבחינת נקודות), היא אמרה שהדבר היחיד שהפריע לה זה שאני אולי יצאתי משם בהרגשה רעה שהיא תפסה אותי.
בקיצור, היא ממש התנצלה, שתינו הבהרנו את עצמנו, יצאתי מבסוטה ואפילו התחבקנו בסוף.
חזרה ליום ראשון השבוע, שהיה לי מועד ב':
הלכתי אליה לשאול משהו ושתרגיע אותי, הייתי ממש בלחץ לפני המבחן. במועד א' נכשלתי... למדתי שעתיים. בקיצור, היא עזרה לי בכמה דברים, ואז סיפרה שחברות שלי הלכו למרצה בשבוע שעבר וביקשו לעשות שוב פתיחת מחברות. ולא רק שהוא נתן להן (!), הוא אפילו נתן להן לראות את התשובות הנכונות שלהם (!!), אחרי שלהזכירכם, הם עשו סרט כ-ז-ה גדול ממאגר השאלות האומלל שלהם.
אז היא אמרה לי ללכת אליו, להגיד שהחברות סיפרו לי (כדי לא להפליל אותה...) ולבקש גם. עשיתי את זה והוא הסכים. ישבתי 3/4 שעה במשרד שלו (!!!) ועברתי על כל השאלות, אחת אחת.
ואממה? זה בדיוק מה שהיה במועד ב'! שום קשר לדברים שלמדתי, שום קשר לזה שחרשתי את החיים למבחן הזה. אותן שאלות, על אותם עקרונות בדיוק שקראתי 3 שעות לפני כן במשרד שלו, ושאם לא הייתי עושה את זה - לא היה שום סיכוי שהייתי עוברת את המבחן. פתרתי אותן מזכרון, לא מידע מופרז. כי המבחן הזה היה פשוט קשה.
אז חברה שלי מסכנה... היא אומרת שיש מצב שהיא תכשל. לא הכי נורא, כי במועד א' היא עברה והבנתי שהוא שומר ציון - אז את הקורס היא תעבור בטוח, אבל עדיין באסה שלמדנו כ"כ טוב יחד ויש סיכוי שזה היה לשווא בשבילה. חבל שהיא לא באה איתי לאוניברסיטה
אבל חוץ מזה, ווהו, מועד ב' אחרון מאחורי
יאללה סמסטר ב'