גם חפירה, מסתבר..
דחו לי הפרו"ס! שזה רע! כי תאריך ההגשה הוא ה01.05 ועכשיו דחו ל13.
לא רוצה לסיים ב13 כי אני כבר רוצה להיות חופשייה ומאושרת ולהנות מאיטליה קצתתתתתתתתת..הפרוס כ"כ העיק על כל השהייה.
[וזהו, עוד שנייה נגמר הסמסטר.
]
אז אני מקווה שאני אצליח לעמוד בזה ולמרות הדחייה עדיין לסיים ב01.05
גם ככה ב10.05 אני טסה לפלישה דיי!!! לונדון!! רוצות לדעת כמה עלו לי כרטיסי הטיסה?
45 יורו הלוך-חזור.
אירופה, לא להאמין.
יש שמש, אין יותר גשם..סופסוף..יאיי!
אז היום היה שיעור איטלקית ובגלל שמלא אנשים לא היו [כמה ישראליות הלכו להופעה של הבקסטריט בויז בלונדון!
] וכמה נסעו לרומא וכמה הבריזו כרגיל..קיצר, היינו ממש מעט אז המורה הציעה שנעשה שיעור בשמש!
רגע, בהתחלה היא התבדחה ואמרה "זה כל מי שבא? טוב, אז אין שיעור!" ואז כשצחקנו קצת היא הציעה שנלך לשבת בחוץ וכמובן ששמחנו לעשות זאת..ואז..אההההההה..היה שיעור על חומר שאני יודעת!! חה. אשכרה הבנתי דברים, זה היה שינוי מרענן.
והיה ממש כיף כי שמש וכאלה.
אה, וקצת עצוב..אחת הבנות מהקבוצה, סינית בשם פאנג..לא הבינה את הבדיחה והיא חשבה שבאמת אין שיעור..אז היא הלכה הביתה והפסידה את השיעור.
וקצת התבכיינויות -
נקודת משבר אמצע שהייה כזה - קצת בא לי אוכל של אמא ולהבין את השפה שאנשים סביבי מדברים! [היה לי ממש משבר כשהלכתי לפני יומיים למשטרה להוציא אישור מגורים שקרכלשהו באיטליה]
קצת נמאס לי להיות עם אנשים שאני לא אוהבת יותר מדי שעות ביום.
קצת נמאס לי לחלוק חדר שינה.
עד שהיא נסעה ללונדון [השותפה הישראלית שאני ממש ממש לא אוהבת.
] סיפרתי בהתרגשות ושמחה לישראלית אחרת איך שאני מצפה לישון בחדר לבד בלילה בלהבלהבלה והיא לגמרי הבינה ושמחה בשבילי בלהבלהבלה
קיצר, היא באה אלי בערב להשתמש באינטרנט בדירה שלי [כי בשאר הדירות אין אינטרנט בכלל] ואיכשהו יצא שהיא נשארה פה עד אחת בלילה ואני כבר הלכתי לישון..לא שזה בעיה, היא גרה 10 דק' מפה ולא מפחיד ללכת לבד בלילה..
קיצר, היא נשארה לישון אצלנו בדירה והשותפות האמריקאיות "שכנעו" אותה שתישן אצלי בחדר...אההההההההההההההה
לילה אחד לבד, מה כבר ביקשתי!! [האמת שהיום יש לי לילה לבד, יאיי!]
קיצר, זה בעיקר ממש הבהיל אותי בבוקר וקצת עיצבן אותי לאור השיחות של היום לפני [שבו היא הצהירה שהיא בכלל לא תעז לבקש לישון במיטה של מישהי אחרת אם היא לא חברה שלה..- כי מישהי ביקשה לישון במיטה שלה בזמן שהיא לא בדירה בלהבלה.. ואז היא עשתה בדיוק את אותו הדבר רק בלי לשאול בכלל!! אפילו לא אותי, זה החדר שלי!!!
]
קיצר, משבר אמצע..כפי שאמרתי.
גם השותפות האמריקאיות, שאני ממש אוהבת, קצת מגיעות לגבול הסבלנות שלי.
הן בלגאניסטיות..שזה בעקרון לא מפריע לי. החדר שלהן הפוך וזה החדר שלהן, המטבח עובר נקיון כל כמה ימים ובין לבין הוא ג'יפה - לא מפריע לי.
הבעיה היא שהן התחילו לישון בסלון על מזרון, אחת כל פעם [כי הן נוחרות ומעירות אחת את השנייה.
] וזה גם היה בסדר אבל לאורך זמן מה שקרה הוא שעכשיו הסלון נראה כמו חדר השינה שלהן - הפוך ומבולגן, הספות מלאות בדברים שלהן שזרוקים בכל מקום, הבגדים והנעליים שלהן על הרצפה בכל מקום, שמיכות בכל מקום..כוסות וצלחות מלוכלכות. זה רע.
קיצר, אני נראה לי אדבר על זה איתן מחר כי אי אפשר ככה. פתאום רק היום קלטתי כמה רע הסלון נראה [כנראה כי מאז שחזרתי מברצלונה אני חיה בספרייה וכאלה. ><]
זהו, סיימתי לפרוק. סורי על החפירה. דיברתי היום עם אמא בסקייפ שעה, חפרתי לה על דברים אלו ממש.
תודה שקראתן.
[וכן, מותר לי להתבכיין למרות שאני בונציה וכאלה.
]