LemonLimeLilach

New member
חפירה ארוכה ממני

סתם כי בא לי להשתפך

חלקכן קראתן בטוויטר, אבל בשבוע האחרון עבדתי לקראת יום העצמאות. אז קודם כל העבירו אותי משופרסל לרמי לוי שהוא הסופר העמוס בסביבה אבל מסתבר שהכי מוכר מכל רשת רמי לוי ולא סתם מבין כל הסופרים במודיעין. והיה שם טירוף, פשוט טירוף. הגעתי ב10 בבוקר והתורים כבר היו עד אמצע החנות. לא מקצינה, אנשים עם עגלות מחכים עד אמצע החנות במעברים בתור לקופה. מטורף. אניוויי, עבדתי יותר שעות והסופר בנוי בצורה עקומה ששומרת את כל הקור של המקררים בתוך המעבר.
נגיד, השופרסל בנוי ככה
------- |
------- |
------- |

כשהמקררים זה האנכים ואז הקור מהם יוצא למעברים האחרים ועובר לכל הסופר ואז זה סבבה. אז ברמי לוי אין את זה, הכל פשוט נשמר בתוך המעבר. קפאתי למוות ובאתי אפילו עם סוודר (!!) מתחת לבגדים של שטראוס, אבל בסופו של דבר נראה לי שהכל השפיע עליי לרעה (עמידה, מלא אנשים, קור, שעות עבודה ארוכות יותר) ובסוף המשמרת של אתמול כבר הרגשתי רע ואז שבאתי הביתה כבר היה לי חום ואמא שלחה אותי למיטה ומאז אני מסכנה

בחדשות משמחות, אבא שלי חזר מיפן ואמנם לא הביא לי שום דבר מרגש מיפן (חוץ ממחזיקי מפתחות שאני אוספת מכל העולם, בהזדמנות זאת איילת אם תוכלי להביא לי אחד מאיטליה במקום זה שהיה במחזיק מפתחות שנגנב ממני לפני כמה חודשים
אני אודה לך לנצח!!!) אבל הוא הביא לי מלא שוקולד מהדיוטי פרי

אה וביום ראשון יש לי מבחן ביהדות
ב8 בבוקר!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member

מחזיק מפתחות זה אחד הדברים הקלים! לחלוטין אעשה זאת!

יואו בשדה תעופה בברצלונה היו שוקולדים מה זה זוליםםםםםםםםםםםם!! אבל אני חוששת שברומא שמשם אני חוזרת לארץ, זה לא יהיה המקרה.

הו, וול.

תרגישי טוב! נשמע לא נעים. ולא כיף הקוררררררר בעעע

וכן, רייצ'..איך הצלחת לראות את כל הטירוף בסופר באור חיובי לא ברור לי! אבל כל הכבוד על זה..
אני הייתי מתמרמרת בטירוף.

בהצלחה במבחן.

LemonLimeLilach

New member
חבל שלא קנית בדיוטי פרי של הארץ

והשארת למשמרת! יש לנו את השוקולדים הכי טעימים
אבל אחרי שראיתי את התמונות של השוקולדים בברצלונה... אני רק מקווה שאמרת לעזאזל עם האכילה הנכונה ואכלת שם הרבה כי וואו
אני צריכה לנסוע לברצלונה. ולמדריד. ולכל ספרד. גם המחזיק מפתחות שלי ממדריד ז"ל
והוא היה כל כך יפה.

Rachel47

New member
ואו לא היה שם שומדבר חיובי

ולמעשה אני תומר והשלישית התמרמרנו על זה כל שאר יום העצמאות

פשוט אם לא נצחק על דברים הם יהפכו להיות מעצבנים באמת..

dans girl

New member
אני לא מאמינה שהצטננת מהמקררים בסופר
אם כי אין ספק שזה סיכון של העבודה
.
תרגישי טוב

איך מתקדמים הלימודים למבחן? לפחות זה לא קורס עם מלא חומר וזה, והכל מרוכז לך בחוברת אחת שאני יכולה לשכב במיטה עם כוס תה ולקרוא...

ושוקולד מהדיוטי פרי
.

LemonLimeLilach

New member
הלימודים סבבה, נראה לי

הקטע הוא שזה הולך להיות שאלות על דברים ממש ספציפיים ואני גרועה בלזכור כאלה, אני הרבה יותר טובה ברעיונות הגדולים
אבל אין לי חום יותר ואבא שלי ואח שלי השתלטו על הקניות והבישולים היום, אז יאי

דווקא המאמרים די מעניינים,זה על המלוכה בישראל. רק באמת חבל שעל כל דבר יש 4 מאמרים כי אני באמת הבנתי את הקטע אחרי אחד... אוקיי, יש ויכוח אם המלוכה זה חובה או רשות, וכל אחד אומר משהו אחר (אין לי מושג איך אני אקשר פרשן עם פירוש) ולא צריך לחזור על זה כל כך הרבה פעמים! ומסתבר שהיה מישהו בשם אבימלך. אמרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה לי "בטח! זה זה שחתם עם אברהם על מערת המכפלה" ו... לא

o0Invisible0o

New member
גם חפירה, מסתבר..

דחו לי הפרו"ס! שזה רע! כי תאריך ההגשה הוא ה01.05 ועכשיו דחו ל13.
לא רוצה לסיים ב13 כי אני כבר רוצה להיות חופשייה ומאושרת ולהנות מאיטליה קצתתתתתתתתת..הפרוס כ"כ העיק על כל השהייה.
[וזהו, עוד שנייה נגמר הסמסטר.
]
אז אני מקווה שאני אצליח לעמוד בזה ולמרות הדחייה עדיין לסיים ב01.05
גם ככה ב10.05 אני טסה לפלישה דיי!!! לונדון!! רוצות לדעת כמה עלו לי כרטיסי הטיסה?
45 יורו הלוך-חזור.

אירופה, לא להאמין.

יש שמש, אין יותר גשם..סופסוף..יאיי!
אז היום היה שיעור איטלקית ובגלל שמלא אנשים לא היו [כמה ישראליות הלכו להופעה של הבקסטריט בויז בלונדון!
] וכמה נסעו לרומא וכמה הבריזו כרגיל..קיצר, היינו ממש מעט אז המורה הציעה שנעשה שיעור בשמש!
רגע, בהתחלה היא התבדחה ואמרה "זה כל מי שבא? טוב, אז אין שיעור!" ואז כשצחקנו קצת היא הציעה שנלך לשבת בחוץ וכמובן ששמחנו לעשות זאת..ואז..אההההההה..היה שיעור על חומר שאני יודעת!! חה. אשכרה הבנתי דברים, זה היה שינוי מרענן.
והיה ממש כיף כי שמש וכאלה.
אה, וקצת עצוב..אחת הבנות מהקבוצה, סינית בשם פאנג..לא הבינה את הבדיחה והיא חשבה שבאמת אין שיעור..אז היא הלכה הביתה והפסידה את השיעור.

וקצת התבכיינויות -
נקודת משבר אמצע שהייה כזה - קצת בא לי אוכל של אמא ולהבין את השפה שאנשים סביבי מדברים! [היה לי ממש משבר כשהלכתי לפני יומיים למשטרה להוציא אישור מגורים שקרכלשהו באיטליה]
קצת נמאס לי להיות עם אנשים שאני לא אוהבת יותר מדי שעות ביום.
קצת נמאס לי לחלוק חדר שינה.

עד שהיא נסעה ללונדון [השותפה הישראלית שאני ממש ממש לא אוהבת.
] סיפרתי בהתרגשות ושמחה לישראלית אחרת איך שאני מצפה לישון בחדר לבד בלילה בלהבלהבלה והיא לגמרי הבינה ושמחה בשבילי בלהבלהבלה
קיצר, היא באה אלי בערב להשתמש באינטרנט בדירה שלי [כי בשאר הדירות אין אינטרנט בכלל] ואיכשהו יצא שהיא נשארה פה עד אחת בלילה ואני כבר הלכתי לישון..לא שזה בעיה, היא גרה 10 דק' מפה ולא מפחיד ללכת לבד בלילה..
קיצר, היא נשארה לישון אצלנו בדירה והשותפות האמריקאיות "שכנעו" אותה שתישן אצלי בחדר...אההההההההההההההה
לילה אחד לבד, מה כבר ביקשתי!! [האמת שהיום יש לי לילה לבד, יאיי!]
קיצר, זה בעיקר ממש הבהיל אותי בבוקר וקצת עיצבן אותי לאור השיחות של היום לפני [שבו היא הצהירה שהיא בכלל לא תעז לבקש לישון במיטה של מישהי אחרת אם היא לא חברה שלה..- כי מישהי ביקשה לישון במיטה שלה בזמן שהיא לא בדירה בלהבלה.. ואז היא עשתה בדיוק את אותו הדבר רק בלי לשאול בכלל!! אפילו לא אותי, זה החדר שלי!!!
]
קיצר, משבר אמצע..כפי שאמרתי.
גם השותפות האמריקאיות, שאני ממש אוהבת, קצת מגיעות לגבול הסבלנות שלי.
הן בלגאניסטיות..שזה בעקרון לא מפריע לי. החדר שלהן הפוך וזה החדר שלהן, המטבח עובר נקיון כל כמה ימים ובין לבין הוא ג'יפה - לא מפריע לי.
הבעיה היא שהן התחילו לישון בסלון על מזרון, אחת כל פעם [כי הן נוחרות ומעירות אחת את השנייה.
] וזה גם היה בסדר אבל לאורך זמן מה שקרה הוא שעכשיו הסלון נראה כמו חדר השינה שלהן - הפוך ומבולגן, הספות מלאות בדברים שלהן שזרוקים בכל מקום, הבגדים והנעליים שלהן על הרצפה בכל מקום, שמיכות בכל מקום..כוסות וצלחות מלוכלכות. זה רע.
קיצר, אני נראה לי אדבר על זה איתן מחר כי אי אפשר ככה. פתאום רק היום קלטתי כמה רע הסלון נראה [כנראה כי מאז שחזרתי מברצלונה אני חיה בספרייה וכאלה. ><]

זהו, סיימתי לפרוק. סורי על החפירה. דיברתי היום עם אמא בסקייפ שעה, חפרתי לה על דברים אלו ממש.

תודה שקראתן.

[וכן, מותר לי להתבכיין למרות שאני בונציה וכאלה.
]

LemonLimeLilach

New member
הדבר היחיד שקלטתי

זה שהן הלכו להופעה של הבקסטריט בויז!!!!!!!!!!!! עכשיו גם אני לא אוהבת אותן
אני גם רציתי לעשות את זה. אולי בסיבוב הופעות הבא, אם הם לא ימותו מזקנה עד אז

הקטע עם ההיא שישנה איתך בחדר, לא הבנתי, את פשוט ישנת לך בשלווה והיא נכנסה למיטה שלך וישנה איתך?

o0Invisible0o

New member
לא.

יש לנו מיטות נפרדות, היא ישנה במיטה של השותפה שלי אבל בלי לבקש את האישור של השותפה ובלי לבקש את האישור שלי.
אני חושבת שזה מינימלי לפחות לבקש ממני לישון בחדר שלי!!
וכל זה היה אחרי שהיא סירבה שמישהי אחרת תישן במיטה שלה בזמן שהיא לא נמצאת..וביקשו ממנה שבוע מראש והיא התעצבנה על זה שבכלל ביקשו לישון במיטה שלה, מישהי שהיא לא חברה שלה.

וכן, ידעתי שתגידי משהו על זה שהן הלכו לבקסטריט בויז...

חחח הן ראו שיש טיסה באיזה 20 יורו לשני הכיוונים אז הזמינו כרטיסי טיסה ואז הן גילו שיש הופעה..

Kill Bernard

New member
כן, אני מצטערת,

זה נראה שהחלק של הבקסטריט בויז זה הדבר הכי מרעיש שם -
איך לא הלכת גם?!?!?!

o0Invisible0o

New member
מה? גם את?

אף פעם לא אהבתי אותם ואני הולכת לראות את פלישה עוד שבועיים!!!
הרבה יותר שווה!

dans girl

New member
תעשי מאמץ כמו שאמרת לסיים אותו בכל זאת עד ה-1.5 כדי שתוכלי להיות שקטה. אל תתני לתאריך החדש להוציא אותך מהפוקוס ולהכניס אותך לשאננות.
ויו, זה מעצבן. אני רוצה לנסוע בספטמבר וכל הכרטיסים שאני מוצאת הם איזה 150 ש"ח לכיוון, אפילו בתוך אירופה
. מה נסגר?!?!??
ויאייי פלישיה דייי ולונדון עוד מעטטטטטטטטטטטטטטטטט
יהיה לך כה נפלא, והפרו"ס יהיה מאחורייך ותהיי חופשיה ומאושרת
!

אני לא מאמינה שעשיתם שיעור בשמש
איזה אדיר
.

המשבר ברור- לחדר לבד וואי אני הכי מבינה וזה ממש קשה, בטח כשאחד הימים היחידים שלך נגזלו ממך. ואוכל של אמא ושפה מוכרת גם הכי מובנים שאפשר. אותי מנחם טחינה
, אז תראי אם את מצליחה למצוא איפשהו אוכל ישראלי שאת אוהבת, או אפילו דברים שאפשר להכין מהם אוכל ישראלי שאת אוהבת (נגיד שקשוקה או משהו כזה, לא יודעת מה את אוהבת לאכול
). תשמעי מוזיקה בעברית. וכן, זה דברים שהם לא תחליף אבל זה מנחם לפעמים.

לגבי השותפות, את חייבת חייבת לדבר איתן - זה ממש מגעיל, אני נגיד ממש רגישה לדברים כאלה, ונורא קשה לי שמלוכלך ומגעיל. אז אני ממש מבינה את זה. וברור שאת לא צריכה לחיות ככה. אם זה בחדר שלהן שיהיה להן בכיף אבל אם הן עושות את הבלאגן בשטח ציבורי יש לך כל זכות להגיד להן שזה לא בסדר. ועושה רושם שהן חמודות, אז הן אמורות לקבל את זה בסדר.
וחה, הופעה של הבקסטריט בויז
. ברור שזה הלהיב את לילך
. אבל הדס?!?!
. אני בהלם
.

LemonLimeLilach

New member
תמונה של התור בסופר

איפה שהדגלים זה לא תחילת הקופה, יש עוד תור אחרי זה

limors2

Well-known member
הנוקמים יוצא ביום חמישי!!

אז מפגש צפייה? השבוע? שבוע הבא?

אני בעד לחכות לשבוע הבא. גם יותר סיכוי שיהיו כרטיסים, גם נותן זמן להתארגן מבחינת עבודה וכאלה.

למעלה