LemonLimeLilach

New member
את יכולה פשוט להעמיד פנים

שאת לא נכנסת לעולם לפייסבוק, ולעשות שרק חברים יוכלו לראות את הוול. אז אם מישהו מוסיף אותך אל תאשרי אותו (אל תדחי, פשוט תשאירי את זה בלימבו תמידי) והוא לא יראה שאת אקטיבית בפייסבוק והוא יאמין שאת פשוט לא נכנסת לשם כי את מגניבה מדי בשביל זה

RenanaD

New member
צרות פייסבוק...

את יכולה לעשות את מה שלילך הציעה. אבל "איגנור" לא כדאי, ואני אספר סיפור שממחיש את זה...

בחטיבה/תיכון היתה לי חברה, הכי טובה בעולם. בחיי שראיתי אותנו מזדקנות יחד מול אח בוער מרוב שהיינו קרובות ואחת בתחת של השניה. אבל בכיתה י"ב היה משהו שהרחיק בינינו, ואז סיימנו בי"ס ודרכנו נפרדו. ניסיתי לשמור איתה על קשר טלפוני, אבל היא ממש נפנפה אותי כל הזמן. בסופו של דבר החלטתי שאם היא לא רוצה אז אין טעם לרדוף אחריה, והפסקתי להתקשר.
אחרי שנתיים לפחות ראיתי אותה בחברים בפייסבוק של חברה אחרת מהתיכון, אז הוספתי אותה. כתב Friend request sent או משהו כזה. אחרי כמה חודשים שוב נתקלתי בה בפייסבוק, אז נכנסתי לפרופיל שלה. ומה ראיתי? במקום שיופיע Friend request sent כמו מקודם, היתה לי אפשרות להוסיף אותה מחדש. הבחורה עשתה לי "איגנור"... רק בשביל הספורט הוספתי אותה שוב
ואז הסיפור חזר על עצמו.
מה המסקנה? אם תעשי גם - יעלו עליך, וזו פאדיחה. במיוחד אם את נפגשת איתם באופן תדיר

dans girl

New member
זה רעיון לא רע, אבל זה לא יהיה לי קל ממש קשה לי להשאיר דברים עם הודעות לידם
. זה קצת יישגע אותי לראות את זה.
ואת האמת אני מבינה את זה לגמרי. משום מה אחת החברות היותר טובות שלי מתגלית (אפילו התארחתי אצלה כשהייתי בארה"ב) מחקה אותי מהפייסבוק שלה וממש התבאסתי. ורציתי לשלוח לה הודעה אבל אין אופציה כזאת אצלה ונראה לי לא סביר להציע לה חברות מחדש. בקיצור זו בדיוק הבעיתיות, ואני שונאת את זה ואת פייסבוק

אבל תודה על העצות, יש מצב שאיישם, בתקווה שאף פעם לא אצטרך כי אנשים לא יחפשו אותי לעולם
.

RenanaD

New member
הסימן האדום של בקדות חברות נעלם אחרי

שנכנסים לעמוד של זה, לא?
בכל מקרה, אני ממש מבינה אותך, זה כה מציק

RenanaD

New member
*בקשות. אני מתעצלת להכנס לאדמין ולמחוק

את ההודעה שלי

RenanaD

New member
לא. אני פשוט לא טועה.

ברצינות, הגהה לכל דבר שאני כותבת זה חובה לפני השליחה. פרפקטציוניסטיות חולה וכאלה

limors2

Well-known member
הסימן האדום נעלם, אבל יש סימן כחלחל בצד.

אני שונאת את הסימונים האלה ולא מבינה איך זה לא משגע אנשים והם יכולים להיות עם המוני סימונים בצד ולהתעלם מהם.

RenanaD

New member
כןכןכן ההומלס גם בקואוצ'לה עכשיו!

כבר 3 ימים. ותודה לטאמבלר ששומר אותי מעודכנת

יואו, זה פסיכי. הם היו בסיבוב הופעות אינטנסיבי מעל לשנתיים ברצף, יותר מ-300 הופעות! הם אפילו קיבלו על זה שיא גינס

אז עכשיו שהסיבוב נגמר והם נחים בבית, הקוף הזה מרשה לעצמו לגדל את זקן ההומלסים הנורא הזה

dans girl

New member
אשכרה הומלס
אבל היי, שנתיים סיבוב הופעות, צריך להתפרע קצת, כמו גברים אחרי שחרור
.
רק שיפטר ממנו מתישהו בעתיד הנראה לעין, חבל על הפרצוף הכל כך נפלא שלו
.

RenanaD

New member
אוי, נכון

אבל לא נורא דפע, הוא יחזור לעצמו מהר מאוד!
גם בפעם הקודמת, אחרי שהם סיימו את סיבוב ההופעות ונחו בבית והתחילו להקליט את האלבום האחרון, גם אז הוא היה נראה ככה. אח"כ הוא יצא מהמערה וחזר לעצמו הנורמלי... למקרה שאת דואגת וזה

LemonLimeLilach

New member
חחח נראה לי שהם חוגגים אניברסרי

של הגילוי שלהם לעולם, כי שנה שעברה בקואצ'לה היו התמונות הראשונות שלהם מחזיקים ידיים

Rachel47

New member
או שהם פשוט חוגגים קואוצ'לה

וקואוצ'לה שעברה יש תמונות שלהם יותר ממחזיקים ידיים

למעלה