limors2

Well-known member
מעולה!

אז אם מתעכבים מסיבה כלשהי יש קווי לילה.

limors2

Well-known member
3.5

אבל בטח יהיה קשה להשיג כרטיסים ביום הראשון שזה יצא, לא?

o0Invisible0o

New member
חמודות!!

לגמרי אצטרף לצפייה משותפת ביוון.

תהנו מהנוקמים. מדובר בג'וס ווידון, נכון?.

Rachel47

New member
האמ שראיתי שג'וס ווידון עשה איזה סרט שעומד

לצאת
אבל הוא סרט אימה

וזה עם הגאון מחשבים מדולהאוס

Kill Bernard

New member
פחחח, אני לא מחכה לך חודשים!

מסתבר שכנראה אפילו הולכת איכשהו מחר לבכורה. למי אכפת סמינר לא כתוב

Rachel47

New member
אני חושבתתתתת!!

ראיתי טריילר של סרט...משו על בקתה באגם
שיט כזה..
ואני חושבת שקראתי שאחד היוצרים הוא ג'וס...וזה סרט די מפחיד..לפי הטריילר
לא משו שלא ראינו קודם..4 ( או 5 התבלבלתי שם) צעירים מגיעים לביקתה ומתחילים לטבוח בהם בדרכים מעניינות...אהה וגם אייברי מהאנטומיה משחק שם!!

הו, גם אני!!!!

הסיבה היחידה שאני רוצה לראות את הסרט הזה (מעבר לזה ששמעתי שהוא טוב), זה ג'וס ווידון.

dans girl

New member
מרמור
איבדתי את המפתחות שלי שלשום. למרות שעכשיו הם כבר נמצאו אבל לא חשוב, זה היה עניין מעצבן. וכחלק מהחיפושים גיסי הציע לי לאפשר לאנשים באופן חד פעמי להוסיף אותי בפייסבוק, למקרה שמישהו ימצא וירצה ליצור איתי קשר, כי אחרת אי אפשר למצוא אותי.
זו הייתה טעות
.
אתמול המפתחות נמצאו ואז כמובן שבאתי להחזיר את הגדרות הפרטיות שלי למה שהן היו - שאף אחד לא יכול להוסיף אותי חוץ מחברים שלי (כלומר, אף אחד לא יכול להוסיף אותי). ואז גיליתי שפייסבוק המעפנים, שהסיבה שעשיתי דיאקטיבייט לחשבון שלי לשבוע פעם אחת הייתה בדיוק בגלל זה , ביטלו את האופציה הזאת, והאופציה הכי פרטית היא שרק חברים של חברים יכולים להוסיף אותי. לחברה הכי טובה שלי יש מעל 700 חברים בפייסבוק. ויש לי עוד מאה שמונים ומשהו חברים חוץ ממנה. פרנדס אוף פרנדס זה פרקטיקלי כולם. אני לא מבינה איך הם לא רואים את זה.
אז זה מעצבן. ועכשיו מישהו מהלימודים הוסיף אותי, שזה בסדר לעכשיו, אבל עוד שנה אני מסיימת ללמוד ואז סורי אבל הוא לא יעניין אותי. אני מאוד ספציפית על האנשים שאני מוסיפה, כי אני רוצה להוסיף רק אנשים שאני באמת רוצה לדעת מה קורה אצלם בחיים ויודעת שזה לא יתוחזק על ידינו אחרת. אני לא רוצה להוסיף כל בנאדם שאי פעם דיברתי איתו מכיתה ב'. למה פייסבוק לא מבינים את זה. ואני יודעת, תגידו לי "תדחי את הבקשה". אבל לא תמיד אפשר. כי לפעמים זה מישהו שאתה בקשר יומיומי איתו. או יש לכם חברים משותפים מאוד קרובים. ואז לדחות את הבקשה שלו זה לצאת סנובית ומגעילה, ואני מעדיפה לא לצאת ככה עם אנשים שיש סיכוי שאני עוד אתקל בהם בתדירות לא קטנה. כאילו יש נגיד אנשים מהצבא שלדעתי אני אמחק בקרוב כי די אפילו אם אני אבוא למילואים הסיכוי שניפגש קלוש כי השתחררנו. אבל אנשים מהבית ואנשים מהלימודים ואני לא באמת יכולה לא להוסיף כי אני נתקלת בהם על בסיס שבועי\יומי. בקיצור, איכ.
אז אם אני נעלמת מפייסבוק מתישהו בקרוב תדעו שעוד מישהו הוסיף אותי והתעצבנתי ועשיתי דיאקטיבייט לחשבון שלי. אני מקווה שזה לא יקרה, אבל אני לגמרי בספק אם הם ישנו את זה עכשיו. אז הם שינוי את זה כי זה היה בדיוק כשהם העבירו ללייאאוט הזה, ובטוח מלא אנשים התלוננו, אבל עכשיו זה סתם באמצע ואין שום סיבה שהם יתקנו. שימותו.

וזהו, חוצזמה אם השבוע הזה ייגמר זה יהיה נחמד.

למעלה