לגמרי אוף..
5 5ifi New member 3/4/12 #37 כי זה מה שהיה חסר לנו, עוד איזה אהבל שיקבל מליון שקלים. איפה העונה הראשונה, שנתנו לאישה חזקה וחכמה לנצח?
כי זה מה שהיה חסר לנו, עוד איזה אהבל שיקבל מליון שקלים. איפה העונה הראשונה, שנתנו לאישה חזקה וחכמה לנצח?
M malonayay36 New member 5/4/12 #46 חלומי לעולם לא יתגשם!!! החלום שלי לפתוח פורום גלי לא יתממש לעולם!!! מילא זה שאני צריכה להיות בת 16 ומעלה (אתזה אפשר לזייף) אני צריכה המלצות משלושה אנשים (רצוי מנהלים וכו') בתפוז!!! אני אפילו לא גולשת בשלושה פורומים!!! שיים און מי, שיים און יו תפוז!!!!
חלומי לעולם לא יתגשם!!! החלום שלי לפתוח פורום גלי לא יתממש לעולם!!! מילא זה שאני צריכה להיות בת 16 ומעלה (אתזה אפשר לזייף) אני צריכה המלצות משלושה אנשים (רצוי מנהלים וכו') בתפוז!!! אני אפילו לא גולשת בשלושה פורומים!!! שיים און מי, שיים און יו תפוז!!!!
M malonayay36 New member 5/4/12 #47 פורום גלי עאלק... פורום דיסני... סלחו לי... אני לא במייטבי בשעות האלו של הלילה...
M malonayay36 New member 5/4/12 #49 יאאא!!! אצלי זה בדרך כלל מתחיל בעשר בבוקר... אנשים למדו להתעלם ממה שאני אומרת להם... רק מספר מצומצם מאוד של אנשים הצליחו לראות את גל הרצינית
יאאא!!! אצלי זה בדרך כלל מתחיל בעשר בבוקר... אנשים למדו להתעלם ממה שאני אומרת להם... רק מספר מצומצם מאוד של אנשים הצליחו לראות את גל הרצינית