shaharory

New member
הטיפ שלי הוא לדחות אותו ליום לימודים

אמ ואם זה בתל אביב אז זה בסוגשל מסביב כזה וליד כניסה לגן ויש מדרגות ואל תישעני על הקיר במדרגות כי הוא מוריד סיד או משהו! לא יודעת מה זה היה אבל הייתי מאוד לבנה מזה!
בנוגע לדבר עצמו... תישני הרבה. ויש חלק "פיזי" כזה ואתם תצטרכו כקבוצה לשלוף 20 גולות נדמה לי מבריכת חול כזאת ויש שם יותר מ-20 אז על ההתחלה תגידי שכל פעם שמישהי מוציאה כדור שתגיד את המספר שלו, כאילו "1,2,3.." ככה לא תתבלבלו וזה יראה עלייך דברים טובים.
אמ ובהרצאה הראשונה של הנושא החופשי את צריכה בעיקרון ללמד משהו, ולדעתי הכי כדאי שזאת תהיה סוג של הפעלה. יש לך לוח מחיק ודפים ועטים לכולם אז אני דיברתי על ציור ולימדתי פרספקטיבה בערך. כאילו קראתי למישהי שתצייר על הלוח שני עצים אחד מאחורי השני ולמזלי היא ציירה אותם אחד ליד השני כזה ובאותו גודל (כי אם מי שציירה הייתה מציירת בפרספקטיבה על ההתחלה זה היה אוקוורד) אמ ואז הדגמתי איך עושים את זה ומראים שהם אחד מאחורי השני ונתתי לכולן לנסות וזה. נראה לי שזה היה די מוצלח. מישהי נגיד דיברה על אפייה ואז לימדה אותנו מתכון וכזה דיקלמה אותו וזה היה די יבש.
ויש גם הרצאה על קטע שנותנים לך שאת צריכה ללמוד בכמה דקות ואז לדבר עליו ואז המאבחנים יפריעו לך אז קודם כל אל תצחקי. ואל תתנדבי להיות ראשונה כי אז בטוח תצחקי. לי הם הוציאו עיתון אז ביקשתי מהם להכניס את זה לתיק ושהן לא עשו את זה באתי ולקחתי מהן. ברגע שאת עוצרת את ההפרעה הן לא יפריעו לך במשהו חדש.
אמ ויש קטע כזה שבונים משהו, אז תתחילי לבנות מלמטה! התחלתי מלמעלה ויצאתי ממש טיפשה.
ואל תלבשי משהו יפה מדיי כי קצת מתלכלכים בחול. אבל נותנים לך חולצה.
ותביאי ספר או אוזניות או משהו להעביר איתו את הזמן כי מחכים די הרבה. אה ויש בת"א חדר כזה להכין קפה ותה אז זה נחמד :)
וזהו, בהצלחה!

sweet shir

New member
חח האמת שיום המא"ה זה ממש לא חרטה..

זה די קובע את העתיד שלך בצבא.
אני רואה כ"כ הרבה בנות שנדפק להם כל השירות הצבאי בגלל שהם לא השקיעו ביום הזה.

זה מאוחר מדי לייעץ לך חח אבל אני מקווה שפשוט לקחת את כל המשימות ברצינות ועשית כמיטב יכולתך. :)

ולעומתכן, אני בסוף יום המא"ה התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה: "שיט, אני הולכת להיות מש"קית ת"ש."
חזיתי את העתיד, מינוס ה'שיט'.

Nati17S

New member
היה סבבה דווקא!

יש לי תחושה שאני הולכת לתפקידי הדרכה... שיט

5ifi

New member
יאאאאא

אוף שיא ההתלהבתי.
יימח שמו של אחד באפריל אוקיי?

Rawsome

New member
מווייגאאאאד למה לאנשים יש כ"כ הרבה כישרווווון

לההה.

malonayay36

New member
מי זו ניף?

אתן כל הזמן מדברות עליה וזה... היא כותבת פיקים זה ידוע לי אבל מה בדיוק?

אני מרגישה טיפשה

shaharory

New member
וזו גם זאת שכל הזמן קוראת לאנשים

love כשהיא עונה ל-asks.
זה מחרפן!

5ifi

New member
אני אוהבת שאומרים לאב.

אבל רק אנשים שיש להם מבטא חינני. כמו קלאוס מיומני הערפד, והסולן של מאמפורד אנד סאנס.

Rawsome

New member
מממ בקשר לREWATCH

אז או שאני לא יודעת מתמטיקה, או שכולכן, או שפספסתי משהו, אבל אם השבוע רואים את 2.16 ובשבוע הבא את 3.05 אבל גם בשבוע הבא יוצא הפרק החדש, אז בשבוע הבא רואים 2 פרקים באותו יום...?

shaharory

New member
כן מאיה כבר עלתה על זה מתישהו..

אבל בינינו, מי צריך תירוץ לראות את פרק 3.05?
אני רואה אותו בערב יום שלישי ואז את 3.15 בלילה

neurotica

New member
לא לא, 3.05 יהיה מתישהו מוקדם יותר בשבוע.

נגיד בשני, שבמילא שומם מאז שיפי סגרה את הבסטה.

למעלה