קורס צלילה

o0Invisible0o

New member
כן, זה גם משהו שמפחיד אותי..האם יהיה עכשיו

ויכוח שכר כל חודש!
אוף. טוב. For the record - אני שונאת לחפש עבודה.

אבל אין ברירה, אה? :S

כל הדיבור על הצלילה מלחיץ אותי

אני מסתדרת עם מים רק כשהם יוצאים מברז כלשהו

ו-וואו כל הכבוד לכן על זה!
תעלי תמונות!

o0Invisible0o

New member
אגב, זה ממש מוזר לקרוא את

גאווה ודעה קדומה עכשיו, אני תחת האשליה שדברים זזים ממש מהר בגלל שבסדרה הכל מתקדם הרבה יותר לאט.
זה מבלבל אותי..קראתי איזה 20 עמודים ואני מרגישה שהתקדמתי מלא.

אה, ואני מדמיינת את בינגלי כבינג-לי ולא הבנתי מי הם הלוקאסס בהתחלה עד שאמרו שרלוט.

ולמה שרלוט קוראת לליזי אלייזה? סופר מוזר.
וכל פעם שאני קוראת את אמא שלה אני מדמיינת את ליזי מהסדרה מחקה אותה. אני פשוט לא יכולה לראות משהו אחר.

dans girl

New member
חה, איזה מצחיק זה לקרוא את הספר לראשונה אחרי ליזי בנט
.
וזה ממש מוזר כי אם כבר הייתי מצפה שתרגישי הפוך, שהכל הולך הרבה יותר לאט כי יש להם שם נשפים ושטויות שמתוארות בפרוטרוט יותר מליזי בנט אז זה מוזר.
ורק עכשיו אני קולטת ששרלוט לו זה קיצור של שרלוט לוקאס עם סאונד אסייתי
:D
אלייזה זה גם קיצור של אליזבת', נראה לי שהיא מגוונת לאורך הספר...
אני מדמיינת את האמא האדירה מהסרט, אבל אולי בקריאה נוספת זה ישתנה

dans girl

New member
אני נורא רוצה להגיב על הכל
אבל אני רוצה להגיב לכן כמו שצריך וזה לוקח זמן. ו-12 בלילה ואני כבר שבוע בכנס במעלה החמישה שנמשך כלכךךך הרבה שעות שפשוט אי אפשר
. הוא ממש מעניין כאילו אבל וואו, היום זה היה מרבע ל-9 בבוקר עד 10 בלילה!!! לא שנשארתי עד אז, פרשתי ב8 וחצי, אבל עדיין, זה טירוף ממש! בכל מקרה, זה שבוע מעייף, אני מקווה שביום שישי אני אשב ואגיב לכן כמו שצריך. סליחה
.

o0Invisible0o

New member
רק שתדעו

שאני ממש גאה בעצמי.

הצלחתי לסדר מערכת שעות אנושית (נראה לי.
) והמצב הנוכחי הוא כזה:
עם כל הקורסים שקיבלתי כבר ואני רשומה אליהם לפני שהסמסטר מתחיל, אני במרחק 5 קורסים מסיום הלימודים השנה - 4 מתוך החוג, אחד מחוץ לחוג.
אני מקווה שעד השבוע שינויים ירשמו אותי לפחות ל2 נוספים (יש לי שניים בהמתנה בוועדת הוראה ועוד שניים בהמתנה מול ראש תסריטאות שאם הוא יגיד שאין מקום באף קורס אני פונה לראש החוג ודורשת.
)
אם ירשמו אותי לעוד שניים אני בשנה שלישית צריכה לעשות רק 3 קורסים!!! זה כלום! זה נפלא! אני חושבת שפיצחתי את שיטת הבידינג הארורה!

ובחיים לא חשבתי שאני אהיה כזאת קרובה לסיום אחרי הסמסטר בונציה אבל יאיי.

ואתן יודעות מה טוב בסמטר הנוסף הזה? שאם אני אכן רוצה לעשות התמחות קיץ בארה"ב נניח [
] יש לי לגיטימציה ויהיה יותר קל לקבל אחת כל עוד עדיין לא סיימתי את התואר אז..יאיי! יש יתרון ללפרוש את התואר!

אוקיי, סיימתי לשמוח. מה שלום כולן והמערכות שלהן? כבר מזמן נעולות וידועות, אה?

Rachel47

New member
כן די מזמן

ואישרו לי בסוף את עניין הנקודות אז אני לומדת 3 ימים- שלישי עד חמישי

ועכשיו אני ממש מתלבטת מה לעשות עם הקורס פיזיולוגיה ופתולוגיה של צלילה
עכשיו אחרי התיאוריה שעשינו בקרוס (וכמובן המעשי) הוא לא אמור להיות מסובך. כן בטח החוסם שלו הוא פיזיולוגיה אבל בעיקרון זה רק על החלק של הנשימה נראלי ולא חושבת שזה בעייתי להשלים דבר כזה.
והוא שעתיים. ביום שני.
העניין הוא שהוא בין 3 ל5
והמשמרות הם או עד 4 או מ4

ככה עכשיו כשיום שני פתוח לי אני אוכל לעבוד בכיף בלי בעיות ביום הזה
אבל אם אקח את הקורס אני צריכה להגיד לעבודה שאני אצטרך לצאת מוקדם או לבוא מאוחר

אז אני די מתלבטת ולא יודעת מה לעשות

מחשבות?הצעות?מישו?

o0Invisible0o

New member
אויש איזה באסה זה!

יש מצב נניח לצאת מוקדם ולחזור להשלים שעות או משהו? כי זה סתם כזה תקוע באמצע החיים!
אם את לא לוקחת את הקורס הסמסטר זה לא נורא? אולי עדיף לך לדחות ולהשאיר את היום פנוי לעבודה..לא יודעת.

Rachel47

New member
זה לא נורא אם אני אקח אותו שנה הבאה

ויש לי יומיים חופש בשבוע, למה לא להוריד קורסים משנה הבאה? אפילו שזה אחד קליל ולא רציני

o0Invisible0o

New member
אז יאללה, דברי עם העבודה ותקחי אותו.

תקלי על עצמך שנה הבאה ובטח עדיין יתנו לך לעבוד.

Rachel47

New member
כןאני אדבר איתה ביום ראשון שאין בעיה שאני

אעבוד רק אגיע יותר מאוחר או אלך יותר מוקדם
נראה מה תגיד

o0Invisible0o

New member
*עדכון*

הקורס שהכי רציתי - של חרל"פ, אושר לי ורשמו אותי אליו!
אישרו לי גם את הקורס השני שביקשתי אבל רק בסמסטר ב' ושם הוא מתנגש בסמינר אז נאלצתי לוותר.

למרבה ההפתעה - נתנו לי קורס בתסריטאות!!! העדיפות השלישית שלי אבל היי, עדיין! הוא הציע לי קורס נוסף בתסריטאות שלא הבנתי אם הוא מעשי או לא והוא גם לא מסתדר לי עם העבודה הנוכחית מבחינת שעות אבל הוא בסמסטר ב' ולבטל תמיד אפשר אז לגמרי נרשמתי גם אליו.

אגב, אני ל-ג-מ-ר-י עוקפת את המערכת וחורגת ממספר הקורסים המעשיים שמותר לי..ששש, אל תגלו.

עם ספירת הקורסים הנוכחית אני במרחק 2 קורסים מסיום התואר!!!
אם זה ימשיך ככה יש מצב שאבטל את אחד הקורסים שלי השנה רק בשביל מרחב נשימה (או כי הוא יהיה ממש גרוע).

dans girl

New member
יאייי
אני שמחה שהסתדר לך מגניב ושקיבלת את הקורס של חרל"פ
.
וגם - 2 קורסים מסיום התואר! זה מעולה! לגמרי שווה לך לבטל אחד ולקחת שנה הבאה, ככה (אם אני מבינה את הבידינג המטופש שלכם נכון
) יהיו לך מלא נקודות לחלק רק על 3 קורסים ואז סיכוי הרבה יותר גדול שתקבלי את מה שתרצי! זה מגניב!

לגבי העבודה - היממת אותי לגמרי. אין לי מילים אפילו להתחיל כמה זה לא צודק וגובל בלא חוקי. ואת לגמרי צריכה להתחיל לחפש פתרון אחר כי נראה שהם רק באים לרמות אותך וזה ממש לא לעניין. את משקיעה שעות ועובדת קשה בלהכין דברים וציפית לתנאים מסוימים ואם הם לא מתקיימים, לגיטימי מבחינתך לחלוטין לעזוב. איזה בוסית גרועה.
אני חושבת שבמצב כזה את צריכה לתת גז כמה שיותר על למצוא משהו אחר, וברגע שאת מוצאת להתחפף. עושה רושם שהם עובדים מלוכלך ועדיף לך לא להתעסק איתם.

למעלה