חייבת לחפור קצת..

o0Invisible0o

New member
אני כ"כ מדחיקה

ששכחתי מזה לגמרי.

חוצמזה היו דברים יותר מעניינים ומבדרים לדבר עליהם אז נדחק הצידה.
שיט, טוב די..מחר אני עושה את זה!!!

Rachel47

New member
אני באמת מקווה

שעד רגע כתיבת הודעה זו אכן הספקת להתפטר

המבחנים
וול
עברתי פיזיקה
אבל בציון ממש מבאס
בכל מקרה מועד ב' אני לא עושה
אבל התבאסתי על הציון ממש (לכדי דמעות...מזמן לא היה לי אכפת כל כך) כי קרעתי את התחת וידעתי את החומר והוא אמר שהוא ירחם מבחינת מתמטיקה ושאם הפיזיקה נכונה אז הכל יהיה סבבה וזה לא היה

קיבלנו היום ציונים באקולוגיה אבל לא סופיים כי צריך לסיים לבדוק את הדוחות של מהלך השנה ולהגיד את הציונים שלהם (הם 50% מהציון והמבחן ה50% הנותרים) והציון היה בסדר יחסית לזה שהייתי בטוח שקיבלתי נכשל נחרץ
אז מחר יש לי גנטיקה
שזה מבחן קשה אבל ישבתי וחרשתי ואני חושבת שיהיה בסדר

ואם לא אצטרך בו מועד ב' (הלוואי בעזרת השם טפו טפו טפו חמסה חמסה) אני עלולה להקדיש למועד ב' באקולוגיה קצת מחשבה
אבל אני בטח אהיה עצלנית מידי ולא אעשה אותו
למרות ש...לא אני בטח לא אעשה אותו

וזהו בעיקרון
כל שבוע הבא אני עובדת
ושבוע אחרי זה אני טיפה בבית ואז אצל תומר
ואנחנו חוגגים 5 שנים

o0Invisible0o

New member
הדס!

וכולן, זוכרות את אונגר שחותם ב"ה" ומצחיק אותנו במיילים?
התכתבות לקראת מבחן [נוסף] הובילה לסטודנט שהצהיר
HU
אני כל כך אוהב אותך !!!!!
:)

HU זה כמובן אונגר..
בתגובה אונגר ענה:
תודה. זה עובר במוקדם או במאוחר

אני לא יכולה, מה זה? הוא פשוט ישב איתנו כל הערב והתכתב במיילים. זה אפילו לא עוזרי ההוראה שלו [אליהם הוא העביר את חלק מהמיילים ואז הם גם הצטרפו לדיון..]
חה.

RenanaD

New member
אומג! תשמעו סיפור אדיר

היה לי מבחן פסיכי השבוע, ביום שלישי... תקראו. סיפרתי על זה בתגובה לאיילת אז אולי לא ראיתם

עכשיו סיפור ההמשך:
ראיתי היום מרחוק את המרצה הזה, מדבר עם אנשים אחרים לפני איזו הרצאה שהיתה לכולנו, והוא סימן לי עם האצבע להתקרב אליו
ניגשתי, הוא שאל "נו כמה?!", עניתי "88", ופתאום הוא מרים את האגרוף שלו מול הפרצוף שלו. לא הבנתי מה הפואנטה, ולפני שהספקתי לקלוט לאן לעזאזל הוא חותר עם זה, הוא פתאום שלף את האמה ועשה לי אצבע משולשת
איזה משוגע, אני פשוט חולה עליו

בקיצור, הוא היה ממש מבסוט שהיה לי מבחן טוב בסופו של דבר. הוא בנאדם נהדר, כ"כ דאג לי במבחן כשראה שאני לא מאופסת... ממש שימח אותו לשמוע את הציון שלי.
אז דיברנו קצת על מה שעבר עלי ומה זה היה אמור להיות בכלל, אני לא כ"כ זוכרת אבל יש מצב שהוא גם קצת ירד עלי בקטע הזה, ובסוף קבענו שאבוא בשבוע הבא לעבור על התשובות שלי ולראות איפה טעיתי. וכמו שכתבתי כבר לאיילת בתגובה, הוא שומר ציונים במועד ב', אז אם יהיה לי זמן פנוי ללמוד בסמסטר ב' יש מצב שאגש לנסות לשפר את הציון. נחיה ונראה.

אמרתי כבר שאני משוגעת על המרצה הזה?!

dans girl

New member
הייוש. אני יודעת שאני לא כאן ואני אשכרה לא ממש באינטרנט. בשבוע האחרון יש ימים שלמים שאני פשוט דוחה את כל ענייני האינטרנט לחצי שעה לפני שאני הולכת לישון ופשוט לומדת למוות כל היום.
בכל מקרה, המבחנים נגמרים ביום רביעי ואז אעשה קאמבק. עמכן הסליחה. וגם על זה שהדבקתי את כולן בליזי בנט וזה כל מה שאנחנו יכולות לדבר עליו עכשיו
. אבל אם זה קרה לכולנו אולי זה סימן שזה באמת ממש טוב
.

LemonLimeLilach

New member
יום רביעיייייייייייייייייי

את באה אליי לראות מנצ'סטררררררררררררררררררררררר

למעלה