חייבת לחפור קצת..

Rachel47

New member
ברור שהכל טוב

וכן הדיוידי יקנה כמובן
מעניין מה הם יוסיפו לו..

LemonLimeLilach

New member
יואוווווווווווו

חפרתם עם הסדרה הזאת אי אפשר לדבר על האנטומיה של גריי קצת מה קורהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

לא כתבתי בפורום כבר שבוע כי אין לי מה להשתתף בשיחות האלה!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member
אנחנו מחכים שתכתבי מה את חושבת

ראיתי אנטומיה לא היה לי המון מה להגיד

o0Invisible0o

New member
בשביל לילך -

תלונות
אמיתיות!
אזזזזזזז.....אני נראה לי מתפטרת מחר [אני אומרת את זה מיום ראשון, אגב..אבל זה חייב לקרות השבוע!]
אממ..אז מכיוון שאני לא הולכת למשרד אף פעם..הדרך היחידה הנורמלית לעשות את זה...תהיה בטלפון, נכון?
מה..אומרים? כי אני כאילו מחוייבת בחוזה לכל שנת הלימודים [סוף יוני?]
אז איך מנסחים את..."היי, התנהגת אלי בצורה מזלזלת ודוחה וכל הזמן ניסית לגנוב ממני כסף ונתת לי פחות עבודה ממה שסיכמנו שתתני לי וחוצמזה זה רחוק ולא משתלם לי בטירוף" בצורה מנומסת? ><
באמת אבל - מה כדאי לציין ומה לא?

וחוצמזה - כולכן, איך הולכת תקופת מבחנים/חיים?

limors2

Well-known member
החיים שלי עלובים

הם כ"כ עלובים שאני לא יכולה ללכת לראות מחר עלובי החיים

פורים הזה הורג אותי. השבוע שלי לא נגמר לעוד 16 ימים, ואפילו יותר אם אני אעבוד גם במוצ"ש של עוד שבועיים

[השבוע לא נגמר כשאין יום בלי עבודה
]

אבל הכל למען ניו יורק.

o0Invisible0o

New member
חחח הם לא עלובים!!!

את טסה לניו יורק!
שיט, מתי פורים? 16 יום?

זה באמת נשמע אכזרי אבל..שאת עובדת כל יום..

limors2

Well-known member
יותר מ16 יום. מה שאומר שהשבוע שלי יתארך

אבל עוד שבוע (אמיתי) יהיה חשבון אשראי חדש ואוכל סופסוף לקנות את הכרטיס לוויקד, אז הכל בסדר.
וכהוכחה לזה שהכל בסדר, התפשט לי חיוך עצום על הפנים שהתרחב יותר ויותר עם כל מילה שכתבתי במשפט הזה|איןאייקוןמאושרמספיק|

RenanaD

New member
הממ... אין לי מושג מה להגיד

אבל תגידי את זה בצורה שתשמע כמה שיותר אסרטיבית ובטוחה בעצמך. אולי זה יגרום לה לשנות משהו, לנסות לשכנע אותך להשאר עם איזה תמריץ... תעדכני!

לי היה אתמול מבחן. למדתי אליו בטירוף, ביום ראשון פתרתי מבחנים יחד עם חברים והייתי בשוק מעצמי מהדברים שהצלחתי לזכור בע"פ, בדרך פלא. אבל אחרי זה לא הצלחתי לעמוד בלו"ז הלמידה שסידרתי לעצמי, הבטחון שלי התחיל להתערער, הנושאים התחילו להתבלבל לי בראש, וכשהגעתי למבחן... הייתי כבר במצב מתקדם של בלאקאאוט ובלחץ היסטרי
בחצי השעה הראשונה שלו לא הצלחתי לענות על כלום, בקושי תפקדתי. אף שאלה לא נראתה כמו משהו שפתרתי לפני כן (למרות שכן) והכל היה נראה לי פתאום כמו סינית. זה היה כ"כ מוזר, בחיים לא קרה לי! ועברתי כבר מבחנים כ"כ יותר גרועים מזה, מכל הבחינות! אפילו המרצה שהגיע לענות על שאלות ראה שמשהו לא בסדר איתי וממש דאג לי... חמוד.
המבחן היה שעתיים וחצי, 16 שאלות אמריקאיות, אז בסופו של דבר הרגעתי את עצמי ופתרתי אותו לאט לאט, שאלה אחרי שאלה. יצאתי דווקא מבסוטה, עם הרגשה טובה שעניתי על הכל דווקא נכון, ואז השוויתי עם חברים וגיליתי שהכל טעויות
התבאסתי רצח.
היום התפרסמו כבר ציונים (יאי!) וגיליתי שקיבלתי 88! איזה הלם!!!
יותר מכל החברים שלי
אז כנראה שהם דווקא אלה שטעו. מבין הקבוצה הקרובה שלי קיבלתי את הציון הכי גבוה, חוץ מההוא (כן... ההוא) שקיבל 100.
מחר אלך לבדוק איפה טעיתי, זה ממש מסקרן אותי. ואם המרצה הזה שומר ציונים ממועד א' ל-ב', אז יש מצב שאגש למועד ב' כדי לשפר. אחרי המבחן המזעזע (כולם אמרו שהיה קשה מהרגיל) הייתי מאושרת לקבל ציון גבוה יחסית, אבל בהשוואה לרמת הידע שהיתה לי ולמבחנים שפתרתי לפני - ציפיתי ליותר... וכולם אצלנו אומרים שהממוצע בתואר השני נורא נורא חשוב, אם רוצים מלגות וכאלה. אז נראה.

o0Invisible0o

New member
אני לא רוצה להשאר...זה הקטע

זה לא יעבוד - זה רחוק לי מהבית, הנסיעות מתישות אותי, זה הרבה הכנה לפני השיעור ו..זה לא מספיק שעות.
בקיצור, זה לא מתאים לי..וגם ספציפית לא מסתדר לי עם המערכת של סמסטר ב'. ><
טוב אני אחשוב על זה ועוד אתקשר אליה היום..או..אממ..מחר?

בקשר למבחן - ואוו!!! איזה טירוף! הייתי בטוחה שאחרי כל הבלאק אאוט וזה באמת לא תקבלי ציון טוב, נראה שאת גאון!
את רוצה לשפר את ה88? ואוו, פסיכי.
כמה גבוה אמור להיות הממוצע שלך?
ומה התכנון שלך? להמשיך באקדמיה?
בכל מקרה, יאיי. איזה כיף שהצלחת במבחן!

RenanaD

New member
כנראה שלא אהיה היחידה שתיגש למועד ב'

הוא שומר ציונים ממועד א', אז מה יש לי להפסיד?... הבעיה היחידה היא שהמבחן יוצא כבר בסמסטר ב', שהוא הרבה יותר עמוס לי, אז קודם נגיע לגשר וכו'.
תודה

אומג! יש לי סיפור המשך על זה
אבל אכתוב בהודעה חדשה כי זה קורע מדי.

בנוגע לעבודה שלך - התקשרת כבר?! אם את סגורה על עצמך, ונשמע שאת ממש סגורה, אז פשוט תעשי את זה. פלסטר וכו'. לא שווה את המאמץ וההשקעה שלך, הפיזית והנפשית... במיוחד שגם "סביבת העבודה" נשמעת עוינת

o0Invisible0o

New member
עוד לא.

מחר בבוקר?

אני חייבת לעשות את זה השבוע..והוא..נגמר!! אז מחר.

o0Invisible0o

New member
אבל היא לא הפרה את החוזה בסוף..

סיכמנו שהיא לא עושה את ההנחה הזאת מכספי... ><

o0Invisible0o

New member
כן, אבל בחוזה רשום שמותר לה..

היא פשוט יצרה את הרושם שאין מצב שזאת תהיה כ"כ מעט עבודה...

Kill Bernard

New member
אז את מבקשת להפר חוזה?

סבבה, מה היא תעשה, תיקח לך את השקל וחצי שקיבלת מהעבודה הזאת?
השעות לא מסתדרות. נקודה. את לא הולכת לפרוש מהלימודים בגלל העבודה, חבל, ביי לאישה המעצבנת. אומג, איך לא אמרת על זה כלום היום!

דברי איתה וסיימי עם זה. זה חרא.

למעלה