o0Invisible0o
New member
מעבר לתקופה המוזרה שעוברת עלי שקצת נמאס לי מכל האנשים ואני מרגישה שעבדתי כזה קשה על לשמור על קשרים עם אנשים ועכשיו אין לי כוח לתחזק
המשבר התכלסי הוא שאני צריכה להגיש יום שני תרגיל לשיעור ניו מדיה באורך של דקה וחצי.
אז כמה דברים - ברור שבהתחלה היה לי ממש קשה לחשוב על משהו בגלל שרציתי שיצא טוב ובאמת ניו מדיה ולנצל את הכלים שיש ולחשוב על סיפור מוצלח ובלהבלה ועכשיו, אחרי שעשיתי את כל זה [כל התסריט והערות בימוי נכתבו כבר ביום שבת!] נשאר לי בתכלס להפיק את זה..ופה..התחילה הבעיה.
זה באמת לא כזה מסובך, אני צריכה שני שחקנים [בן ובת] ומישהו שיעזור לי לצלם + לערוך [שזה יכול להיות ועדיף שיהיה אותו בנאדם כי זה תרגיל קטנטןןןן..באמת] אבל אני לא יודעת מה הבעיות שלי, כשאני צריכה לעשות משהו שלי פשוט קשה לי לגייס אנשים לעזור לי.
חברה מצאה לי שחקנית שהייתי אמורה להתקשר ולתאם איתה ואולי היא הייתה יכולה להביא לי גם שחקן - לא עשיתי את זה. >< [זה היה ביום שני]
יש לי ידיד שאולי יעזור לי - לא שאלתי אותו אפילו למרות שבתיאוריה, כל עוד הוא כמובן לא עסוק בצילומים אחרים/עבודה, בטוח יעזור לי..ועכשיו..אממ..קצת מאוחר מדי...וגם אם לא, עדיין קשה לי לעשות את הדברים האלה.
אני לא יודעת מה לעשות.
בעעעעע.
אני שוקלת לשלוח מייל למרצה לבקש דחייה (כי למרות שלא כולנו נציג את העבודות בשיעור הראשון, כן צריך לשלוח לו קישור בזמן..שזה בתכלס ראשון בערב)
אבל אני לא יודעת איך אני אפיק את זה גם עד שבוע הבא.
מה עושים? מה עושים????
בשיעור השני של הפקה שלקחתי הכנתי את התרגיל המעשי לבד [כי שם אפשר! יאיי!] אבל אני כבר שלושה שבועות מביאה אותו איתי על דיסקאוןקי, שמה אותו על המחשב בתחילת שיעור ואף פעם לא מקרינהההההההה...>< עכשיו כבר יש לנו עוד תרגיל להכין. :S
אממממ.
זהו, זה המשבר שלי. עצות, הצעות, צעקות וירטואליות שאני אזיז את התחת ואעשה את זה יתקבלו בברכה.
נ.ב-
מה חשבתי לעצמי כשלקחתי קורסי הפקה?