אני במשבר.

LemonLimeLilach

New member
אין לי עצות בשבילך

את לא תיעלבי אם אני אגיד לך שהבאת את זה על עצמך ואת צריכה להתעורר
בעצם תיארת הכל- הביאו לך שחקנית שתביא לך שחקן ויש לך מי שיעזור לך - אני לא מבינה למה את לא מתקשרת אליהם ומארגנת את זה
אני מבינה בתיאוריה את הדחיינות (אני שכותבת עבודות שעה לפני ההגשה. היי, ביום שלישי הגשתי עבודה שעה ועשר דקות ל-פ-נ-י הזמן, זה השיא של השבוע שלי) אבל יאללה איילת!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה יאללה יאללה תתקשרי אליהם, תקבעי, בכל מקרה תצטרכי לבקש דחיה אבל יאללה, להתקשר אליהם היום, לקבוע לראשון ולסיים את זה עד יום שלישי-רביעי. אני לא יודעת למה את עדיין מסתכלת על המחשב, תתקשרי כבר

o0Invisible0o

New member

חברה יעצה לי שבגלל שיש לי קשיים [זאת שהביאה לי את השחקנית] שאני פשוט אחשוב על משהו אחר שלא מצריך שחקנים וזה..זה מבאס אבל כנראה שזה מה שאעשה.

אני גרועה, אין לי מה להגיד כדי להגן על עצמי.

LemonLimeLilach

New member
טוב טעמתי נס קפה מקופלת

זה מוזר
צריכה עוד כמה כוסות בשביל לגבש דעה סופית.

כמה
אכלתן עד כה?

ואילו?
מכיוון שאני לא אוהב סופגניות עם ריבה רגילה, אני מחפש יותר סופגניות מיוחדות. אז אכלתי עם מילוי ריבת חלב בעיקר. וציפוי שוקולד מלמעלה.
את האטרקציות המיוחדות של רולדין והאחרים לא ניסיתי בגלל מחיר + גודל.

o0Invisible0o

New member
אני גם לא אוהבת ריבה

והתקמצנתי על רולדין וכאלה אז חשבתי שאעבור את החג ללא סופגניות בכלל אבל יום ראשון מישהו הביא רולדין מטורפות כאלה אז אכלתי אחת שנראה לי הייתה חלבה עם מזרק שוקולד? משהו כזה..זה היה טעים בכל אופן.
זאת היחידה שאכלתי החג.

LemonLimeLilach

New member
מלאאאא עם ריבת חלב

שזה הדבר הכי אהוב עליי בעולם!
הקטע שבאמת ספרתי כמה סופגניות אכלתי אז- 8. אני מאמינה שלפחות 6 עם ריבת חלב
אחת עם ריבה רגילה ואחת עם חלבה, ואחרונה שמורה לי להיום שהיא עם גבינה
אין לי מושג מה זה אבל אני אנסה.

dans girl

New member
היום? בסביבות 7-8 ספינג' שאמא הכינה. כל החג? לא ספרתי, אבל זה בוודאות עולה על 15, מהן 10 ספינג' שאני ואחותי הכנו בשבת.
ואם לוקחים בחשבון את החודש שלפני חנוכה שכבר מוכרים, אני סביר להניח באזור ה-25.

אבל היי, לפחות הצלחתי להעלות את 2 הקילו שירדתי בגלל השטות עם השיניים, פלוס עודפים! הוריי לי ולשומן של חנוכה!

dans girl

New member
איילת!!! אני עושה את זה בהודעה חדשה כי אני חשה שהנזיפה של לילך לא הייתה חזקה מספיק.

איילת! מה פלישיה הייתה אומרת?!?!?! זה לא בסדר!! מילא להזניח את הפקה, כי זה לא ה-דבר שאת רוצה, ואז כשאין כוח שמים את זה על אש קטנה, אבל ניו מדיה?!?! איילת!! זה בבת עינך! יש לך כזאת תשוקה לזה שכל פעם שאת מדברת על זה העיניים שלך נדלקות ורואים עלייך שזה, זה מה שאת רוצה לעשות! התסכול שלך מהמרצים חדלי-האישים שלך לנושא באמת מכעיסה ומקוממת אותך! ועל כן העצלנות שלך לא מתקבלת על הדעת!
תבקשי דחייה. תתקשרי לשחקנית. תבקשי מהבחור. תעשי את זה כמו שצריך. אל תוותרי על זה מתוך עצלנות, זו הסיבה הכי גרועה בעולם. כאילו, זו סיבה טובה כשדוחים דברים מעפנים, שלא אוהבים. זו לא סיבה שמתקבלת כשזה משהו שאת אוהבת, כי אם את אוהבת את זה, את גם רוצה להשקיע בזה את כל הכוח שיש לך. וגם אם זה מתסכל וגם אם זה מציק, בסוף כשאת קורעת את התחת ומקבלת משהו שאת גאה בו, או משהו שמקבל ביקורות חיוביות, או משהו שהוא אפילו בכיוון הנכון, את יודעת שאת יכולה לטפוח לעצמך על השכם ולהזכיר לעצמך שאת בדרך הנכונה.
מה היה קורה אם פלישיה הייתה מתעצלת?!?! דה גילד לא הייתה מעולם ופלישיה הייתה סתם עוד בחורה שיושבת ומשחקת במשחק רשת ומתפרנסת מעבודת זבל שהיא לא אוהבת.
לכתוב לה בטוויטר שאת מתעצלת ושהיא צריכה לכתוב לך הודעת עידוד? because I will!!

קומי מהכיסא, תתחילי לעשות. אף אחד לא יעשה בשבילך, ואם את לא תעשי, הניו מדיה לא תבוא אלייך. זה לא כמו מוחמד.

|סנזיפה|
.

o0Invisible0o

New member

רק שתדעו שדיברנו אתמול בסקייפ ודפי באמת עזרה לי.

גם ביקשתי עזרה מידיד שלי (שבמהירות שיא אמר כן.
)
גם שלחתי את המייל דחייה למרצה סופסוף (והסתכלתי בפרוייקטים האחרים וכולם עשו שטויות וראיתי רק אדם אחד שסיים את הפרוייקט...ומלא שלא התחילו)
גם התחלתי את החלק שלי שיכולתי להתחיל (תמונות סטילס+מוזיקה) ויצא חביב למדי.
עוד לא נרשמה התקדמות בכל הנוגע לשחקנים אבל מחר חברה שממש רוצה לעזור חוזרת מהסופ"ש באילת שלה אז אני אקבע איתה ואולי היא תמצא לי שחקן גם..

אז יאיי.

עדיין מחכה לטוויט של דפי לפלישה דיי (שממנו היא תתעלם באלגנטיות. חהחה) אבל היי, בתיאוריה זה היה יכול להיות הציוץ הראשון (והאחרון?) של דפי.

RenanaD

New member
הוריי!

התחלה מצוינת. עכשיו תמשיכי לעבוד בלי להתעצל והכל יהיה טוב

o0Invisible0o

New member
אני רק רוצה להבהיר

כי גם אני ודפי דיברנו על זה הרבה - זה לא ממקום של עצלות.
אני חושבת שהדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני מתעצלת, אני עושה כל מה שהטלתי על עצמי כמו משטר פסיכי. חברה שלי קוראת לזה "האוניברסיטה של איילת" וזה בין השאר: לקרוא ספר אחד בחודש, אימפרוב כל שבוע, עבודה, טיפוס כל שבוע, שני קורסי הפקה וכל מה שהם כוללים, פוסטים לבלוג - לפחות שניים בחודש וכתבה אחת בשבוע לאתר seret [כאילו, לפחות אחת] אז..עצלות זה לא.

זה הקושי ליצור דברים שהם שלי, לקבל עליהם ביקורת, להיות אסרטיבית, לדעת שזה אף פעם לא יצא מושלם כמו שאני רוצה ולאהוב את מה שיצא כמו שהוא וכל מיני כאלה [יחד עם הביישנות והזלזול העצמי שלי וכאלה..]
בקיצור, אני מותשת ולפעמים מוותרת לעצמי בדברים האלה שאסור לי לוותר לי [כי הם הכי קשים] אבל זאת לא עצלות.

ותודה לכולכן על התמיכה וכל הכוונות הטובות!

dans girl

New member
את באמת די פסיכית בקטע הזה
ואני אומרת את זה כבנאדם שעובד ב-2 עבודות ולומד, ככה שהימים שלי מתוכננים עד רמת החצי שעה בערך
.
וב'פסיכית' אני בעצם מתכוונת לכך שאני מעריצה אותך
. ספר בחודש. לזרוק את עצמך לדבר שהוא הכי רחוק מהcomfort zone שלך כמו אימפרוב. זה ממש ממש מדהים ואמיץ.

limors2

Well-known member
דיברנו פה על BUTTER?

[סרט עם ג'ניפר גארנר, אוליביה וויילד, יו ג'קמן ופיל ממשפחה מודרנית]

הוא יצא בFULL HD אז הורדתי וראיתי. הוא משעשע

חשבתי שאני אסבול

אבל הוא היה נחמד, במיוחד הדמות של אוליביה ווילד

והבלופרים בסוף
איך אני אוהבת לראות שחקנים מאלתרים!

למעלה